Voedings en Dieetkunde samenvattingen direct downloaden voor Hogeschool. Haal hogere cijfers met de beste Voedings en Dieetkunde samenvattingen geschreven door uw medestudenten.
Deze samenvatting zijn, voornamelijk de antwoorden of de vraagjes (leerstof voor theoretisch examen), die in de cursus staan. Het is zeker NIET voldoende om enkel dit te studeren, dit is enkel een basis die ik gebruik, bij het studeren van dit examen. Ook...
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde / Taste & Food SkillsSchema over de hormonen van het menselijk lichaam met de endocriene klier die het produceert, doelwitweefsel/cel, effect en prikkel tot vrijstelling hormoon. Fysiologie 2 Voedings-en dieetkunde 1e jaar
Katholieke Hogeschool VIVES / Voedings en Dieetkunde / Fysiologie 2 Fysiologie door Annelies ReynaertHet vak Dieetleer 1 is een heel grote boterham op gebied van theorie vandaar dat ze dit opsplitsen over 2 delen gedurende het hele academiejaar. Nu hier bij mij is het van semester 1. Jullie zullen zien dat er een paar blanco pagina's in het document aanwe...
Katholieke Hogeschool VIVES / Voedings en Dieetkunde / Dieetleer 1In dit vak ga je een groter beeld krijgen in de verschillende culturen die er bestaan en waar bepaalde typische gerechten vandaan komen. Heel interessant vandaar de geformuleerde antwoorden op de leerdoelen.
Katholieke Hogeschool VIVES / Voedings en Dieetkunde / Culturele DimensieIn dit vak worden de sociale dimensies grondig besproken. Het is dan ook een vak dat bestaat ui 2 onderdelen, het deel sociologie en culturele dimensie (zie ander gepubliceerd). Het is een zeer interessant vak aangezien je de geziene leerstof uit een brede...
Katholieke Hogeschool VIVES / Voedings en Dieetkunde / SociologieSamenvatting van levensmiddelenmicrobiologie 2 van het 1e semester De samenvatting werd gemaakt in 2023 Docent: Silke Jacobs Deze samenvatting bevat volgende hoofdstukken: Hoofdstuk 1 Klassieke en alternatieve detectiemethoden, hoofdstuk 2 Het kiem...
Odisee / Voedings en Dieetkunde / levensmiddelenmicrobiologie 2Verkoop en verdien aan je studiedocumenten. Upload vandaag je samenvatting en help de vele studenten die dagelijks zoeken naar jouw documenten. Gebruikers hebben al meer dan €315.000,00 verdiend.
Document uploadenCelbiologie in het 1ste jaar BLT, VD en Chemie voor het examen van januari. Leer goed de mitose, deze staat op veel punten. Veel succes! 2023 - 2024
Thomas More / Voedings en Dieetkunde / Celbiologie Celbiologie door Lydia PeetersSamenvatting van hfdst 1 tot 4 voor partieel examen 1ste jaar BLT, VD en Chemie. Ik haalde een 15,2 voor dit examen. Vervolg van celbiologie examen in januari staat ook online.
Thomas More / Voedings en Dieetkunde / Celbiologie Celbiologie door Lydia PeetersDit is een bundeling van de leerdoelen met eigen oplossingen van het vak organisatie van de gezondheidszorg Academiejaar: 2022 - 2023 Docent: Liselotte Van Hevele Hoofdstukken: H1 Het Belgische gezondheidszorgsysteem H2 Financiering van de gezondhe...
Odisee / Voedings en Dieetkunde / Organisatie van de gezondheidszorgSamenvatting van organisatie van de gezondheidszorg van het 1e semester De samenvatting werd gemaakt in 2023 Docent: Liselotte Van Hevele Deze samenvatting bevat volgende hoofdstukken: Hoofdstuk 1 Het Belgische gezondheidssysteem Hoofdstuk 2 Financ...
Odisee / Voedings en Dieetkunde / Organisatie van de gezondheidszorgSamenvatting van diëtist in de grootkeuken van het 1e semester De samenvatting werd gemaakt in 2023 Docent: Martine Willems Deze samenvatting bevat het volgende: DEEL 1 - CATERING Hoofdstuk 1 Gemeenschapsrestauratie Hoofdstuk 2 Afdelingen voeding...
Odisee / Voedings en Dieetkunde / Diëtist in de grootkeukenUitwerking van de leerdoelen van levensmiddelenmicrobiologie 2 van uit het 1e semester De samenvatting werd gemaakt in 2023 Docent: Silke Jacobs Overzicht van alle leerdoelen die worden uitgewerkt: H1 - ISO-methoden en het principe van de klassieke cultuur...
Odisee / Voedings en Dieetkunde / levensmiddelenmicrobiologie 2Samenvatting van HOOFDSTUK 4 levensmiddelenmicrobiologie 2 van het 1e semester ENKEL DE MICRO-ORGANISMEN DIE AAN BOD KWAMEN IN DIT HOOFDSTUK De samenvatting werd gemaakt in 2023 Docent: Silke Jacobs
Odisee / Voedings en Dieetkunde / levensmiddelenmicrobiologie 2Samenvattende tabel met de belangrijkste veroorzakers van voedselintoxicaties en voedselinfecties, de risicovolle levensmiddelen, de incubatieduur en de symptomen De samenvatting werd gemaakt in 2023 Docent: Silke Jacobs
Odisee / Voedings en Dieetkunde / levensmiddelenmicrobiologie 2Samenvatting van Kwaliteitszorg van het 1e semester Docent: Caroline Van Assche en Jill Verzelen De samenvatting werd gemaakt in 2023 en is opgesplitst in de verschillende hoofdstukken die aan bod kwamen. Deze samenvatting bevat volgende hoofdstukken: Hoof...
Odisee / Voedings en Dieetkunde / KwaliteitszorgSamenvatting van ethiek en recht van het 1e semester Docent: Jill Verzelen De samenvatting werd gemaakt in 2023 en is opgesplitst in de verschillende hoofdstukken die aan bod kwamen. Deze samenvatting bevat volgende hoofdstukken: Hoofdstuk 1: een inleidin...
Odisee / Voedings en Dieetkunde / Ethiek en rechtAlfabetische lijst van begrippen die te kennen zijn voor het examen van keukentechnologieën 1e semester van 1VDK. Docent: Els Vanfleteren De lijst is gemaakt in het academiejaar 2022 voor de opleiding voedings- en dieetkunde.
Odisee / Voedings en Dieetkunde / Materialen, technieken en processenSamenvatting van keukentechnologieën van het 1e semester De samenvatting werd gemaakt in 2022 Docent: Els Vanfleteren Deze samenvatting bevat volgende hoofdstukken: Hoofdstuk 1 Hygiëne in de keuken, hoofdstuk 2 Smaak, hoofdstuk 3 Condimenten,...
Odisee / Voedings en Dieetkunde / Materialen, technieken en processenSamenvatting van toegepaste fysica van het 1e semester De samenvatting werd gemaakt in 2022 Docent: Silke Jacobs Deze samenvatting bevat volgende hoofdstukken: energie - wetten van de thermodynamica en elektrische weerstand Heb je graag een van deze hoofd...
Odisee / Voedings en Dieetkunde / Materialen, technieken en processenDit is de opgeloste studiewijzer van het vak pathologie 1 Deze studiewijzer werd gemaakt in 2022 en verder aangevuld doorheen het 2e semester Deze omvat volgende vragen: Geef een overzicht van het principe van een rontgenfoto en het gebruik van contrastm...
Odisee / Voedings en Dieetkunde / Pathologie 1