Studiehulp

Krijg hulp van studenten bij het studeren, het maken van je scriptie of andere zaken die je zelf minder goed liggen. Kun je zelf iets voor andere studenten betekenen? Meld je dan aan als tutor en verdien geld door studiehulp aan te bieden.

Vind hulp voor je studie

Vind hulp voor je studie

Studenten zijn vaak op zichzelf aangewezen als het aankomt op het leren van tentamens of het maken van scripties. Knoowy biedt je een helpende hand door je in contact te brengen met tutoren die je kunnen helpen met je studieproblemen.

Tutoren bieden diensten aan waarin duidelijk staat omschreven wat de dienst inhoudt, voor wie de dienst geschikt is, hoe het contact plaatsvindt en op welke dagen de tutor beschikbaar is.

Studiehulp zoeken ›
Vind hulp voor je studie

Boek een dienst
Boek een dienst

Boek een dienst

Heb je de tutor gevonden die je gaat helpen met jouw studieprobleem? Dan kun je zijn of haar dienst boeken. Kies in de kalender van de dienst een geschikt moment en tijdslot. Kies ook een locatie waar de dienst zal plaatsvinden. Dit kan zowel online als een offline locatie zijn.

Vanaf het moment dat je betaald komen de contactgegevens van de tutor vrij en kan de dienst starten. Je krijgt altijd waar voor je geld, want ben je niet 100% tevreden, dan krijg je je geld terug.


Contact leggen met tutoren

Contact leggen met tutoren

Wanneer je nog vragen hebt over de dienst voordat je deze wil boeken, dan kun je op Knoowy het gesprek aangaan met de tutor. Leg in de online chat uit met welk probleem je geholpen wil worden. Indien er een match is, dan kan de tutor je een persoonlijk voorstel maken.

Contact leggen met tutoren

Studieproblemen de baas zijn
Studieproblemen de baas zijn

Studieproblemen de baas zijn

Wanneer de dienst is afgerond en jouw studieprobleem opgelost is, wordt je gevraagd om de dienst te beoordelen. Ben je goed geholpen? Laat dan een positieve review achter zodat andere studenten makkelijker hun keuze kunnen maken.

Indien je behoefte hebt aan meer hulp dan in eerste instantie afgesproken, mag je via Knoowy een nieuwe overeenkomst afsluiten.


Veelgestelde vragen

Hoe neem ik contact op met een tutor?

Je neemt direct via het profiel van de tutor contact op. Stuur een bericht via Knoowy en krijg zo snel mogelijk een bericht terug. De meeste tutoren reageren binnen een dag.

Wat als de dienst niet doorgaat?

Wanneer de dienst om wat voor reden ook niet doorgaat, dan wordt het volledige bedrag terugbetaald. Tutoren zijn verplicht hun afspraken na te komen.

Hoeveel kost een dienst?

Tutoren bepalen zelf het tarief van de dienst. Bij iedere dienst op Knoowy staat een richtprijs aangegeven. Samen met de tutor spreek je een totaalbedrag af.

Hoe betaal ik voor de dienst?

Je betaalt het onderling afgesproken bedrag gemakkelijk via het betalingssysteem van Knoowy. Knoowy biedt iDeal, paypal en creditcard betalingen aan.

Verdien geld als tutor

Verdien geld als tutor

Wordt jij gezien als een expert op een bepaald gebied en kun je dit overbrengen op anderen? Grote kans dat jij dan een succesvolle tutor kunt zijn op Knoowy. Door je eigen kennis over te dragen op andere studenten, help je studenten bij hun studie en heb je een relevant bijbaantje waarmee je geld verdiend.

Tutors geven bijles of een andere vorm van hulp aan studenten. Er zijn tal van studenten die bijles of extra uitleg nodig hebben bij een bepaald vak. Knoowy biedt de mogelijkheid om op een effectieve manier in contact te komen met deze studenten.

Verdien geld als tutor

Help studenten met jouw dienst
Help studenten met jouw dienst

Help studenten met jouw dienst

Via een laagdrempelig proces kunnen tutoren op Knoowy diensten toevoegen die vervolgens door studenten uit heel Nederland gevonden kunnen worden. Het aanbieden van diensten is gratis.

De dienst geeft aan hoe jij andere studenten kunt helpen met hun studie. Je bepaalt voor wie de dienst geschikt is, op welke dagen je beschikbaar bent en waar het contact plaatsvindt. Je kunt studenten zowel online als offline helpen. Je mag zelf het tarief van je dienst bepalen.

Bied studiehulp aan ›

Stuur voorstellen naar geïnteresseerden

Stuur voorstellen naar geïnteresseerden

Studenten die jouw hulp kunnen gebruiken sturen via Knoowy een bericht waarin ze hun probleem uitleggen. In de chat kun je verdere vragen stellen en de conversatie aangaan met de student om het probleem duidelijk te krijgen.

Wanneer het probleem duidelijk is, dan kun je een voorstel sturen hoe je de student op een passende manier kunt helpen. In dit voorstel bepaal je de prijs, duur en inhoud van de dienst. De student kan vervolgens het voorstel accepteren of weigeren.

Stuur voorstellen naar geïnteresseerden

Krijg altijd en veilig betaald
Krijg altijd en veilig betaald

Krijg altijd en veilig betaald

De dienst start zodra de student betaald heeft. Studenten betalen de dienst aan Knoowy. Vanaf dat moment is het de tutor's plicht om de afspraken die gemaakt zijn na te komen.

Zodra de dienst werkelijk is gestart, worden de verdiensten door Knoowy vrijgegeven en overgemaakt op je account saldo. Op deze manier krijg je altijd snel en veilig betaald.


Contact leggen met tutoren

Verdien de Pro-status

Studenten die veel ervaring hebben met het uitvoeren van diensten krijgen de Pro-status. Je wordt automatisch Pro zodra je minstens vijf studenten geholpen hebt met een dienst.

De Pro-status geeft je profiel extra karakter en laat bezoekers zien dat je een ervaren tutor bent. Hoe vaker je via Knoowy studenten hebt geholpen, hoe betrouwbaarder je naar anderen overkomt door je beoordelingen. Handel dus zoveel mogelijk diensten via Knoowy af.

Contact leggen met tutoren

Veelgestelde vragen

Hoeveel verdien ik als tutor?

Het tarief van de dienst mag je zelf bepalen. Je spreekt met de student een totaalbedrag af. Baseer je tarief op je eigen ervaring, je opleidingsniveau en beoordelingen. 90% van de verdiensten wordt uitbetaald aan de tutor.

Hoe krijg ik betaald?

Knoowy neemt de rompslomp van betalingen weg door af te rekenen via een online betaalsysteem. Studenten betalen voor een dienst voordat deze start, en Knoowy betaalt de tutor uit zodra de dienst heeft plaatsgevonden.

Wie kan tutor worden?

Iedereen. Knoowy stelt geen eisen aan bijvoorbeeld leeftijd en opleidingsniveau. Wanneer je kennis hebt van een bepaald onderwerp en je kunt dit overbrengen op anderen, dan kun jij anderen van dienst zijn.

Waarom zou je Knoowy gebruiken?

Knoowy neemt alle administratieve rompslomp uit handen en garandeert 100% zekerheid van uitbetaling. Door actief deel te nemen aan het platform, bouw je door middel van reviews een reputatie op die je kan helpen bij toekomstige opdrachten.

Al meer dan 146.000 tevreden studenten

 • Bente Heyrman
  Bente Heyrman

  Het aanbieden en verlenen van studiehulp is zeer goed verlopen, ik ben blij dat ik anderen kan helpen!

 • anonymous
  anonymous

  Interessante website, is heel gebruiksvriendelijk en er is veel aanbod.

 • Jorine Van Der Steen
  Jorine Van Der Steen

  Knoowy is een makkelijk platform om in contact te komen met studenten die extra hulp nodig hebben in de voorbereiding van examens, het maken van verslagen of ander huiswerk.

 • JadeVanBignoot
  JadeVanBignoot

  Knoowy is zeker aan te raden. Het is goedkoper dan andere platforms.

 • jennahlamont
  jennahlamont

  Super handig, echt een goeie site. Ik ga dit in de toekomst vaker gebruiken!

 • SimgeKirnapci
  SimgeKirnapci

  Goede site voor studenten die extra hulpje nodig hebben. Zeker een aanrader!

 • Gulcin Gulcin
  Gulcin Gulcin

  Ik raad Knoowy iedereen aan, die extra hulp nodig hebben bij hun opdrachten!

 • Debbie Schreurs
  Debbie Schreurs

  Knoowy helpt op twee manieren: ik kan wat bijverdienen en tegelijk worden andere studenten geholpen met hun studie.

Inloggen via e-mail
Nieuw wachtwoord aanvragen
Registreren via e-mail
Winkelwagen
 • loader

Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items! Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items!

Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items!

loader

Ontvang gratis €2,50 bij je eerste upload

Help andere studenten door je eigen samenvattingen te uploaden op Knoowy. Upload ten minste één document en krijg gratis € 2,50 tegoed.

Upload je eerst document