Regelgeving

Bij Knoowy wordt privacy en integriteit erg belangrijk gevonden. Met behulp van onderstaande links lees je meer over onder welke voorwaarden je Knoowy mag gebruiken, ons Privacy beleid, hoe wij omgaan met auteursrecht en welk gedrag wel en niet toegestaan is op het platform.

Platform richtlijnen

Knoowy heeft richtlijnen opgesteld waar gebruikers zich naar moeten gedragen. Bij het gebruik van Knoowy dien je deze regels in acht te nemen. Bij overtreding van de regels behoudt Knoowy zich het recht voor om gebruikers te waarschuwen of accounts te verwijderen.

Lees meer

Auteursrecht

Auteursrecht is een belangrijk onderwerp op Knoowy. Op Knoowy worden immers veel documenten verkocht zoals samenvattingen en college aantekeningen. Op deze pagina vind je alle informatie over auteursrecht en hoe Knoowy omgaat met schending van auteursrecht.

Lees meer

Meld misbruik

Het melden van inbreuk op auteursrechten wordt bij Knoowy belangrijk gevonden. We nemen meldingen van inbreuk serieus en onderzoeken we deze grondig. Als je van mening bent dat auteursrecht wordt geschonden dan kun je dit bij ons melden.

Lees meer

Gebruiksvoorwaarden

Wanneer je Knoowy gebruikt, stem je in met de voorwaarden van het platform. In de voorwaarden lees je de details van de rechten en plichten die je als gebruiker hebt, maar ook over de rechten en plichten van Knoowy.

Lees meer

Privacy beleid

Knoowy is een online platform waar studenten hulp kunnen vinden voor hun studie. Om dit mogelijk te maken, verwerken wij persoonsgegevens. Wij vinden het belangrijk om zorgvuldig om te gaan met deze gegevens, en ons beleid ook zo duidelijk mogelijk met jou te communiceren.

Lees meer
Inloggen via e-mail
Nieuw wachtwoord aanvragen
Registreren via e-mail
Winkelwagen
  • loader

Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items! Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items!

Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items!

loader

Ontvang gratis €2,50 bij je eerste upload

Help andere studenten door je eigen samenvattingen te uploaden op Knoowy. Upload ten minste één document en krijg gratis € 2,50 tegoed.

Upload je eerst document