Knoowy Premium

Alle hulp voor je studie

Loop geen korting mis en maak gebruik van alle functies die Premium te bieden heeft.

  • Extra functies zoals automatisch oefenvragen maken.
  • Altijd 10% korting op studiedocumenten.
  • 50 cent gratis saldo bij iedere beoordeling.
  • Geen abonnement, maar eenmalige kosten.

Voordelen van Knoowy Premium

Ontvang gratis oefenvragen bij documenten

Maak als Premium gebruiker automatisch oefenvragen van je gekochte samenvattingen. Deze vragen worden gegenereerd door AI en zijn direct beschikbaar in je account.


Toets jezelf met de aangemaakte oefenvragen

Bereid je optimaal voor op je examens met deze exclusieve functie en heb altijd oefenvragen beschikbaar voor al je samenvattingen.


10% korting op alle studiedocumenten

Krijg 10% korting elke keer wanneer je een document koopt op Knoowy. De korting wordt voor Premium gebruikers automatisch verwerkt bij het afrekenen.


Krijg 50 cent gratis tegoed bij elke beoordeling

Premium gebruikers krijgen automatisch 50 cent tegoed bij elke beoordeling die ze plaatsen op een gekocht document of studiehulp dienst. Deze tegoeden kun je gebruiken om nieuwe studiedocumenten te kopen.


Betaal eenmalig en ontvang Premium voor altijd

Met een Premium account heb je geen maandelijks of jaarlijks terugkerende kosten, maar een eenmalige uitgave waarmee je voor altijd gebruik kunt maken van de Premium functies op Knoowy.


Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn account upgraden met Knoowy Premium?

Je kunt je account op verschillende manieren upgraden. Dit kan bijvoorbeeld direct tijdens de aankoop van een document. Je kunt betalen met iDeal, Bancontact en alle gangbare creditcards. Ook kun je Premium aankopen met je Knoowy saldo.

Is Knoowy Premium een abonnement??

Knoowy Premium is geen abonnement. Je hebt geen terugkerende kosten. Premium is een eenmalige aankoop waarbij je voor altijd gebruik kunt blijven maken van de voordelen van Knoowy Premium.

Komen er nog nieuwe Premium functies?

Ja, er wordt constant gewerkt aan nieuwe functies waarmee we het leven van studenten willen vergemakkelijken. Hier zitten ook functies bij voor Premium gebruikers. Wanneer je nu een Premium account neemt, kun je in de toekomst gewoon van al die nieuwe functies gebruik blijven maken. Heb je zelf ideeën voor nieuwe functies, laat het ons dan weten via de de contact pagina.

Wat kost een Premium account?

De prijs van een Premium account is afhankelijk van het moment dat je Premium aankoopt. Wanneer nieuwe functies worden toegevoegd aan het Premium lidmaatschap, kan de prijs hoger worden. Er zijn geen verborgen kosten. De huidige prijs vind je op de website. Wat belangrijk is om te weten, is dat je Premium eenmalig aankoopt. Zo heb je nu én in de toekomst de voordelen van Premium, ook wanneer er nieuwe functies aan Knoowy Premium worden toegevoegd.

Inloggen via e-mail
Nieuw wachtwoord aanvragen
Registreren via e-mail
Winkelwagen
  • loader

Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items! Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items!

Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items!

loader

Ontvang gratis €2,50 bij je eerste upload

Help andere studenten door je eigen samenvattingen te uploaden op Knoowy. Upload ten minste één document en krijg gratis € 2,50 tegoed.

Upload je eerst document