Voedings en Dieetkunde samenvattingen direct downloaden voor Hogeschool. Haal hogere cijfers met de beste Voedings en Dieetkunde samenvattingen geschreven door uw medestudenten.
Dit is een samenvatting van het vak toegepaste psychologie, voor voeding en dieetkunde aan AP hogeschool
Samenvatting van het vak microbiologie voor 1e jaar voeding en dieetkunde
Biomedische van het 1e jaar voeding en dieetkunde aan de AP hogeschool
Biochemie van het 1e jaar voeding en dieetkunde aan AP hogeschool.
Samenvatting voedingswetenschappen 2: - Samenstellen van gezonde maaltijden - Voedingsbespreking - Voorlichting in Vlaanderen
Samenvatting voedingsmiddelenleer: - Oliën en vetten - Melk en melkproducten - Yoghurt en gefermenteerde melkproducten - Boter - Suiker en suikervervangers - Honing - Aardappel - Eieren - Graan en graanproducten - Vlees en vleeswaren - Vleesvervangers - Gevo...
Samenvatting van Diëtetiek S3: - Slokdarmaandoeningen - Maagaandoeningen - Voeding na maagoperaties - Coeliakie - Lactose intolerantie - Inflammatoire darmziekten - Darmstoma en Short Bowel Syndrome - Obesitas - Metabool syndroom - Incretine concept
Samenvatting van Facilitair Management - Inleiding - Denkpistes - Markt van de gemeenschapsrestauratie - Consument binnen de grootkeuken - Gastgerichtheid binnen de catering - Mechandising als managementtool - Restauratie: in een bedrijf, school, hoger onderwi...
Samenvatting van het vak toegepaste psychologie: - Inleidende beschouwingen - Van gewaarwording tot waarneming - Behaviourisme of gedragsleer - Cognitieve psychologie - Humanistische psychologie - Systeemtheorie - Belang van het onbewuste
Samenvatting van voedingswetenschappen/food science/ dietetiek / gezondheidsvoorlichting - Relatie voeding, beweging en gezondheid - Studies over voeding en beweging in België - Voedingsbeleid in België - Voedingsaanbevelingen voor België - Voedingsrichtlij...
Samenvatting microbiologie van de voeding: - Voedselbesmettingen - Voedselveiligheid (HACCP) - Voedselinfecties - Bacteriële voedselintoxicaties - Voedselinfecties via protozoa en helminthen - Controle van de spijslijn - Monstername en transport van stalen -...
Samenvatting van het vak voedingszorg - Voedingszorg - Gerontologie en geriatrie - Ondervoeding - Dysfagie - Maaltijdbegeleiding - Dementie - Decubitus - COPD - Kanker
Samenvatting van het vak Klinische Diëtetiek - Leveraandoeningen - Mucoviscidose - Parkinson - Metabole aandoeningen - COVID-19
Hoofdstukken: - Immunologie - Immuunpathologie - Kanker - Farmacologie - Specifieke farmacologie - Toxicologie Op het einde van het document staan de interacties tussen voedingsmiddelen en geneesmiddelen op kaartjes die je kan afprinten en zo kan leren
Samenvatting van food sciences (vroeger was dat fysicochemie) Hoofdstukken: - Opbouw en kenmerken van voedsel - Factoren die de organoleptiek beïnvloeden - Warmte en temperatuur van voedsel - Processen tijdens de bereiding - Verwarmingsprocessen - Kooktechni...
Verschillende hoofdstukken: - Functionele groepen in de bio-organische chemie - Vetten - Koolhydraten - Nucleotiden en nucleïnezuren - Genetica - Chemische reacties in het lichaam - Vitamines - Interacties tussen cellen en hun omgeving - Intracellulaire com...
Samenvatting
Ik heb een gehele samenvatting opgesteld vanuit de docent haar ingesproken lessen. Alles is voluit uitgetypt en duidelijk vermeld. Ook staan de oefeningen er ingevuld in en staat er telkens bij vermeld als het een mogelijkse examenvraag kan zijn (zij vermelde ...
Dit is een samenvatting van de gastles inbody voor het vak toegepaste voedingsleer theorie en praktijk. Voor de opleiding bachelor voeding en dieetkunde te odisee Gent.
Dit is een samenvatting van alle hoofdstukken van toegepaste voedingsleer 1 theorie, voor de bachelor opleiding voeding en dieetkunde te Odisee gent.