Voedings en Dieetkunde samenvattingen direct downloaden voor Hogeschool. Haal hogere cijfers met de beste Voedings en Dieetkunde samenvattingen geschreven door uw medestudenten.
Deze samenvatting omvat de inhoud van de cursus microbiologie S2, inclusief de inhoud van de lessen als online oefeningen. Voor elk hoofdstuk zijn de vragen van de checklists opgenomen, samen met de bijbehorende antwoorden. Aan het einde van de samenvattin...
Dit is de opgeloste studiewijzer van het vak pathologie 1 Deze studiewijzer werd gemaakt in 2022 en verder aangevuld doorheen het 2e semester Deze omvat volgende vragen: Geef een overzicht van het principe van een rontgenfoto en het gebruik van contrastm...
Samenvatting van psychologie van het 1e semester Docent: Bjorn Hardy De samenvatting werd gemaakt in 2023 en is opgesplitst in de verschillende hoofdstukken die aan bod kwamen. Hoofdstuk 1 Algemene inleiding tot de pathologie en de diagnostiek Hoofdstu...
Dit document bevat examenvragen van het vak facilitair management. Ik heb aan de hand van dit document gestudeerd en ben van de eerste keer geslaagd! Super handig document ook zeker nuttig om af te drukken voor het open boek examen! Let op meerendeel van d...
Deze samenvatting omvat alle nodige/belangrijke informatie uit de presentaties. De samenvatting heeft een duidelijke en ordelijke layout. Elk hoofdstuk komt aan bod + extra informatie uit het boek: Anatomie en fysiologie, een inleiding (6de editie).
Samenvatting van de toegepaste psychologie S2 . Voor de opleiding Voeding- en dieetkunde. Bevat 38 pagina's. Heeft mezelf geholpen een zeer goede score te behalen op het examen.
Verkoop en verdien aan je studiedocumenten. Upload vandaag je samenvatting en help de vele studenten die dagelijks zoeken naar jouw documenten. Gebruikers hebben al meer dan €315.000,00 verdiend.
Document uploadenDit is een samenvatting/ hulpmiddel voor het examen van statistiek. De samenvatting is horizontaal maar dit kan niet op Knoowy. Stuur me na het aankopen van de samenvatting gerust een berichtje dan kan ik jou het document correct doorsturen (ik reageer nor...
Alfabetische begrippenlijst van verschillende micro-organismen van het vak levensmiddelenmicrobiologie 1e semester. Docent: Silke Jacobs Begrippenlijst is gemaakt in het academiejaar 2022 voor de opleiding voedings- en dieetkunde.
Deze samenvatting bevat de geziene leerstof, die uit de Powerpoints zijn gehaald. Deze Powerpoints worden tijdens de les aangehaald. Alsook heb ik mijn uiterste best gedaan om deze samenvatting een goede structuur te geven.
Samenvatting van de gastles van ethiek en levensbeschouwing van het 2e semester Docent: Jill Verzelen Gastspreker: Marjolein Tratsaert De samenvatting werd gemaakt in 2023 Deze samenvatting bevat volgende onderdelen: 1. Wat is een wijkgezondheidscentrum?, ...
Alfabetische lijst van begrippen die te kennen zijn voor het examen van keukentechnologieën 1e semester van 1VDK. Docent: Els Vanfleteren De lijst is gemaakt in het academiejaar 2022 voor de opleiding voedings- en dieetkunde.
Samenvatting van keukentechnologieën van het 1e semester De samenvatting werd gemaakt in 2022 Docent: Els Vanfleteren Deze samenvatting bevat volgende hoofdstukken: Hoofdstuk 1 Hygiëne in de keuken, hoofdstuk 2 Smaak, hoofdstuk 3 Condimenten,...
Samenvatting van toegepaste fysica van het 1e semester De samenvatting werd gemaakt in 2022 Docent: Silke Jacobs Deze samenvatting bevat volgende hoofdstukken: energie - wetten van de thermodynamica en elektrische weerstand Heb je graag een van deze hoofd...
Samenvatting van levensmiddelenmicrobiologie van het 1e semester De samenvatting werd gemaakt in 2022 Docent: Silke Jacobs Deze samenvatting bevat volgende hoofdstukken: Hoofdstuk 1 Inleiding tot de microbiologie, hoofdstuk 2 Bacteriën, hoofdstuk ...
Samenvatting van anatomie en fysiologie van het 1e semester De samenvatting werd gemaakt in 2022 Docent: Marjan Van Cleemput Naast elk hoofdstuk staat er bij in welke lesweek deze werd gegeven en op welke pagina in het handboek dat je het hoofdstuk kunt te...
Alfabetische begrippenlijst van alle te kennen micro-organismen van het vak levensmiddelenmicrobiologie1 1e semester van 1VDK. Docent: Silke Jacobs De lijst is gemaakt in het academiejaar 2022 voor de opleiding voedings- en dieetkunde en bevat volgende ond...
Samenvatting van Chemie van het 2e semester De samenvatting werd gemaakt in 2022 Docent: Maarten Therry Deze samenvatting bevat volgende hoofdstukken: Hoofdstuk 1: oplossingen en concentraties, hoofdstuk 2: Stoechiometrische berekeningen, hoofdstuk 3: Reac...
Academiejaar 2022 Docent: Marjan Van Cleemput In dit document vinden jullie de open vraag van het (proef)examen van anatomie en fysiologie 1. Mijn gegeven antwoorden staan in het document (opgelet dit is niet verbeterd, maar slechts wat ik had doorgegeven ...
Alfabetische begrippenlijst per hoofdstuk van anatomie en fysiologie 1e semester. Begrippenlijst is gemaakt in het jaar 2022 voor de opleiding voedings- en dieetkunde. Belangrijke woorden die te kennen zijn voor het examen van anatomie en fysiologie.
Samenvatting van anatomie en fysiologie van het 2e semester De samenvatting werd gemaakt in 2022 Docent: Marjan Van Cleemput Naast elk hoofdstuk staat er bij in welke lesweek deze werd gegeven en op welke pagina in het handboek dat je het hoofdstuk kunt te...