Oefenvragen maken

 
  • Maak oefenvragen

    Overhoor jezelf met zelfgemaakte oefenvragen. Maak voor ieder vak en studieboek oefenvragen om je voor te bereiden en te testen of je de leerstof kent.

  • Toets je kennis

    Studenten die hun eigen kennis toetsen door middel van oefenvragen halen hogere cijfers. Door oefenvragen kun je de leerstof sneller leren en beter onthouden.

  • Verkoop oefenvragen

    Laat andere studenten ook de leerstof oefenen met behulp van jouw vragen. Jouw oefenvragen kun je tegen elk bedrag verkopen. Iedere keer wanneer iemand jouw vragen downloadt, krijg je betaald.


Volgende › Meer informatie
 

Veelgestelde vragen

Waarom worden mijn oefenvragen niet getoond op de website?

Indien je set van vragen niet wordt getoond in de lijst van oefenvragen, dan is het mogelijk dat je jouw oefenvragen nog moet publiceren. Hiermee geef je andere studenten de mogelijkheid om jouw vragen te kopen. Zorg verder voor minimaal 16 oefenvragen.

Kun je oefenvragen aan een bundel toevoegen?

Ja, dat is mogelijk. Oefenvragen kun je, net als documenten, toevoegen aan een bundel. Je kunt bijvoorbeeld een samenvatting verkopen en de daarbij horende oefenvragen als een bundel aanbieden.

Hoeveel verdien ik aan oefenvragen?

Dit werkt hetzelfde als bij studiedocumenten. Je verdiensten per download zijn gelijk aan de verkoopprijs minus de commissie die je afdraagt aan Knoowy. De commissie is variabel en kun je verhogen door acties uit te voeren op het platform.

Moet ik mijn oefenvragen promoten?

Het is belangrijk om jouw document te promoten bij je vrienden, studiegenoten en andere geïnteresseerden. Promotie levert je namelijk meer downloads op, en daardoor verdien je meer geld.

Inloggen via e-mail
Nieuw wachtwoord aanvragen
Registreren via e-mail
Aanmelden via Facebook
Winkelwagen
  • loader

Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items! Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items!

Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items!

loader

Ontvang gratis €2,50 bij je eerste upload

Help andere studenten door je eigen samenvattingen te uploaden op Knoowy. Upload ten minste één document en krijg gratis € 2,50 tegoed.

Upload je eerst document