Dit is een samenvatting van de gastles inbody voor het vak toegepaste voedingsleer theorie en praktijk. Voor de opleiding bachelor voeding en dieetkunde te odisee Gent.
Dit is een samenvatting van alle hoofdstukken van toegepaste voedingsleer 1 theorie, voor de bachelor opleiding voeding en dieetkunde te Odisee gent.
Dit is de volledige samenvatting van ethiek en recht voor de bachelor opleiding voeding- en dieetkunde te Odisee Gent. Studiejaar 2020-2021
Dit is een samenvatting in tabelvorm van alle te kennen vitaminen voor het vak voedingsleer theorie 1 voor de opleiding Bachelor in de voedings- en dieetkunde te Odisee Gent. Op het examen geeft ze een gelijkaardige tabel die je zal moeten aanvullen met de...
Dit is een samenvatting in tabelvorm van alle te kennen mineralen en spoorelementen voor het vak voedingsleer theorie 1 voor de opleiding Bachelor in de voedings- en dieetkunde te Odisee Gent. Op ht examen zal ze een soortgelijke tabel geven die je met de ...
in dit document worden de verschillende soorten antibiotica besproken met hun werkingsmechanisme, resistenties, types en extra opmerkingen. De verschillende soorten antibiotica zijn: béta-lactam AB, glycopeptiden, aminoglycosiden, tetracyclines, macrolide...
Verkoop en verdien aan je studiedocumenten. Upload vandaag je samenvatting en help de vele studenten die dagelijks zoeken naar jouw documenten. Gebruikers hebben al meer dan €315.000,00 verdiend.
Document uploadenDit document is een samenvatting van het vak Immunologie I dat word gegeven in het 2de jaar biomedische laboratoriumtechnologie in de hogeschool Odisee. Het bevat informatie over verdedigingsmechanismen, het verworven immuunstysteen, cellulaire immuniteit,...
Dit is een samenvatting gesprekstechnieken en coaching van de bachelor opleiding voeding en dieetkunde te odisee Gent de leerkracht die dit vak gegeven heeft is Ellen Moens
dit is een samenvatting van gesprekstechnieken en coaching, destebetreffend is dit hoofdstuk 1. Ellen moens was hier de leerkracht bij jaar 2 van de bachelor opleiding voeding en dieetkunde te Odisee Gent
Dit is 1 hoofdstuk van het vak anatomie en fysiologie 2, namelijk het hoofdstuk spijsverteringstelsel. A&F 2 is van semester 2 uit jaar 1 van voeding en dieetkunde
Dit is een hoofdstuk uit Anatomie en fysiologie 2 van VDK1 semester 2 VDK1 = jaar 1 in de bachelor voeding- en dieetkunde
Dit is een volledige samenvatting van het vak keukentechnologie 1, dit vak wordt gegeven in het eerste studiejaar van de bachelor voedings- en dieetkunde te odisee in Gent
Volledige samenvatting van onder andere: Water, Suikers, lipiden, nucleïnezuren, eiwitten, .... + atoomstructuur
Volledige samenvatting van het vak Industriële apparatuur, gegeven door docent Kathy Demolder. Hoofdstuk 7 moet niet in detail gekend zijn maar hiervan is ook een verkorte versie van een samenvatting terug te vinden helemaal achteraan in het document.
Dit is mijn samenvatting van het vak 'Systeem- en contextgericht werken'. Hiervoor heb ik de eigen nota's, slides en cursus geïntegreerd. Veel succes ermee! ;D
Dit is mijn samenvatting van het vak 'Gezinssociologie'. Ik heb hiervoor de slides en de cursus geïntegreerd. Veel succes ermee! ;D
Samenvatting van medische terminologie van het deel farmacologie, Health Care Management, Odisee
Samenvatting van het vak Gezondheidspsychologie 2020, Odisee Aalst, Health Care Management
Dit is een samenvatting van het vak pathologie van het eerste jaar, het eerste semester
Samenvatting van het vak bedrijfsorganisatie van Odisee, richting Office Management