Samenvattingen geschreven door studenten van Odisee helpen u bij het studeren voor examens. Documenten voor bijvoorbeeld Optiek en optometrie en Orthopedagogie. Download notities, samenvattingen en oefenexamens voor Odisee.
Hoofdstuk 1 tot en met hoofdstuk 7 uit de cursus psychopedagogiek 1.2 deel leerpsychologie zijn samengevat + de powerpoints. Docent: Daisy Michiels Academiejaar: 2021-2022 (semester 2) School: Odisee
6 hoofdstukken met oefeningen van het boek ‘economie in rechte lijn - zesde editie’. Deze samenvatting bevat enkel het deel over de micro-economie van het boek.
samenvatting van het vak metabolisme 2 VDK, gegeven door Marjan Van Cleemput Samenvatting tot hoofdstuk 7
In deze samenvatting komen de 5 hoofdstukken aan bod die te kennen zijn voor het examen. In de samenvatting staan ook enkele dingen die in de les werden besproken maar niet in de cursus staan.
Deze samenvatting omvat de cursus pathologie 2, ook zaken die in de les verteld werden zijn hier in opgenomen. Hoofdstuk rond laboratoriumdiagnostiek zit hier niet bij.
Een volledige samenvatting van het vak warenwetgeving in de opleiding voedings- en dieetkunde. Alle info uit de cursus + info uit de lessen zitten hierin vervat.
Verkoop en verdien aan je studiedocumenten. Upload vandaag je samenvatting en help de vele studenten die dagelijks zoeken naar jouw documenten. Gebruikers hebben al meer dan €315.000,00 verdiend.
Document uploadenSamenvatting van de volledige cursustekst en extra notities uit elke les van het vak inleiding tot de visuele wetenschappen. Ik ben zelf vlot geslaagd door het leren van mijn samenvatting.
Dit is een samenvatting van de volledige cursustekst en notities uit elke les van het van Orthoptie I. LET OP: deze samenvatting bevat enkel de lessen van V.Lammeren! Verder wens ik je veel succes met studeren!
Volledige samenvatting van alle lessen en extra notities van het vak orthopedagogiek. Ik heb zelf een 15 gehaald voor het vak door het leren van deze samenvatting. Succes!
Marketingcommunicatie in 2e jaar Marketing van Walter Himpe
In deze samenvatting leer je over de positieve psychologie, liefde, gestaltewetten en nog veel meer. deze samenvatting is gebaseerd op de cursus van Joris Dewispelaere.
In deze samenvatting lees je over wat nu een goede opvoeding is en leer je de verschillende opvoedingsstijlen beter kennen. Deze samenvatting bevat 4 hoofdstukken en is gebaseerd op het boek 'Ouders in soorten'.
PowerPoint samenvatting over de kransslagader bijkomende zaken zoals o.a. het acuut coronair syndroom, kleppen, CABG,... Het staat voldoende uitgelegd met de nodige prenten met bijhorende informatie.
Deze bachelorproef beschrijft de ziekte hypertrofische cardiomyopathie (HCM) bij katten. Het uiteindelijke doel van deze bachelorproef is om een goed beeld te geven van de oorzaken van HCM, maar om ook meer te weten te komen over de gevolgen voor het dier ...
Samenvatting Consolidatie - 2de jaar ITAA. Deze samenvatting heb ik gebruikt voor mijn examen Consolidatie van het 2de jaar ITAA. Ik ga voor de titel van gecertificeerd accountant.
Samenvatting Lokale & regionale belastingen - 2de jaar ITAA. Deze samenvatting heb ik gebruikt voor mijn examen van lokale & regionale belastingen van het 2de jaar ITAA. Ik ga voor de titel van gecertificeerd accountant.
Samenvatting financiële analyse - 2de jaar ITAA. Deze samenvatting heb ik gebruikt voor mijn examen financiële analyse van het 2de jaar ITAA. Ik ga voor de titel van gecertificeerd accountant.
dit is een samenvatting voor de eindtoets van het vak microbiologie en hygiëne 1, labo. Dit vak wordt gegeven in jaar 1, semester 2 van de bachelor voeding en dieetkunde te Odisee Gent
Dit is een volledige samenvatting van het deeltje voeding bij diabetes mellitus. De samenvatting bevat de inhoud van de PowerPoints + de ingesproken informatie en de uitgewerkte casusussen.
Dit zijn mogelijke examenvragen van het examen Pathologie 2 van meneer Bjorn Hardy. Deze vragen zijn al 2 jaar op rij hetzelfde, dus zeker een aanrader indien je wil slagen voor het examen. De antwoorden kloppen wel meestal niet dus best nog even bekijken ...
De school Odisee is een katholieke hogeschool die ontstaan is in 2014 door een fusie tussen Hogeschool-Universiteit Brussel en de Katholieke Hogeschool Sint-Lieven. De zes campussen van deze hogeschool bevinden zich in Aalst, Gent, Brussel en Sint-Niklaas. Over deze campussen zitten ongeveer 10.500 studenten verspreid. Daarmee behoort Odisee tot een van de grootste onderwijsinstellingen van Vlaanderen. Bij Odisee heb je 25 verschillende bacheloropleidingen die zijn verdeeld over zes verschillende domeinen: Bedrijfskunde, Gezondheidszorg, Biotechniek, Sociaal-Agogisch Werk, Technologie en de Lerarenopleiding. Odisee maakt onderdeel uit van de Associatie KU Leuven. Binnen deze Associatie KU Leuven is er een netwerk van verschillende hoger onderwijsinstellingen die verspreid zitten over Vlaanderen en Brussel.
Om kennis te maken met al deze opleidingen worden er infodagen georganiseerd. Op deze infodagen kom je meer te weten over het studiemateriaal, kun je de campus verkennen en krijg je directe informatie van studenten en docenten. Tijdens een infodag kom je bijvoorbeeld in aanmerking met een graduaatsopleiding. Odisee biedt negen graduaatsopleidingen aan. Een graduaatsopleiding is een praktijkgerichte opleiding die wordt gegeven op een hogeschool. Een graduaatsopleiding is als het ware een brug tussen het secundaire onderwijs en een bacheloropleiding. Na het ontvangen van een graduaatsdiploma kun je meteen gaan zoeken naar een baan of kiezen voor een bacheloropleiding. Voorbeelden van graduaatsopleidingen aan deze hogeschool zijn: Graduaat in Marketing- en communicatiesupport, Graduaat in het productiebeheer van land- en tuinbouw en het Educatief graduaat in het Secundair onderwijs.
Odisee heeft verschillende onderzoekscentrums. Een hiervan is het DUBiT. Dit staat voor Duurzaam Bouwen doe je in Team. In dit onderzoekscentrum wordt de focus gelegd op het energierationeel en duurzaam bouwen. Een ander voorbeeld is het onderzoekscentrum SALTO, Samen Alternatieven Onderzoeken, waarbij er sociaal, ecologisch en economische aspecten worden behandeld en innovaties worden voorgesteld om zo op een duurzame en verantwoorde manier om te gaan met de hulpbronnen zoals de aquacultuur en veehouderij.