Bekijk verschillende Hogeschool notities, samenvattingen, oefenexamens en andere documenten voor het vak levensmiddelenmicrobiologie 2 aan de opleiding Voedings en Dieetkunde te Odisee.
Samenvatting van levensmiddelenmicrobiologie 2 van het 1e semester De samenvatting werd gemaakt in 2023 Docent: Silke Jacobs Deze samenvatting bevat volgende hoofdstukken: Hoofdstuk 1 Klassieke en alternatieve detectiemethoden, hoofdstuk 2 Het kiem...
Odisee / Voedings en Dieetkunde / levensmiddelenmicrobiologie 2Uitwerking van de leerdoelen van levensmiddelenmicrobiologie 2 van uit het 1e semester De samenvatting werd gemaakt in 2023 Docent: Silke Jacobs Overzicht van alle leerdoelen die worden uitgewerkt: H1 - ISO-methoden en het principe van de klassieke cultuur...
Odisee / Voedings en Dieetkunde / levensmiddelenmicrobiologie 2Samenvatting van HOOFDSTUK 4 levensmiddelenmicrobiologie 2 van het 1e semester ENKEL DE MICRO-ORGANISMEN DIE AAN BOD KWAMEN IN DIT HOOFDSTUK De samenvatting werd gemaakt in 2023 Docent: Silke Jacobs
Odisee / Voedings en Dieetkunde / levensmiddelenmicrobiologie 2Samenvattende tabel met de belangrijkste veroorzakers van voedselintoxicaties en voedselinfecties, de risicovolle levensmiddelen, de incubatieduur en de symptomen De samenvatting werd gemaakt in 2023 Docent: Silke Jacobs
Odisee / Voedings en Dieetkunde / levensmiddelenmicrobiologie 2Verkoop en verdien aan je studiedocumenten. Upload vandaag je samenvatting en help de vele studenten die dagelijks zoeken naar jouw documenten. Gebruikers hebben al meer dan €315.000,00 verdiend.
Document uploaden