- Je bekeek:Inleiding tot de Marketing - samengevat
- Geüpload door:Jenndejong
- Studie: De Haagse Hogeschool / Voeding en Diëtetiek / Marketing
- Boek:Inleiding tot de marketing door Bronis Verhage
-
6 pagina's
1 downloads
Deze samenvatting bevat alle hoofdstukken uit Inleiding tot de Marketing (H2, H3, H4, H6, H8, H10 en H11) + overige marktanalyses (BMC + Stakeholderanalyse) die je gaat gebruiken als Voeding en Diëtetiek student in Jaar 2 op de Haagse Hogeschool. Deze samenva...
Samenvatting inleiding tot de marketing H1, H2, H4, h6.1, H8.1, H10.1, H11.1 marketingmix, segmentatie, doelgroep, positionering, SWOT-analyse, confrontatiemix, concurrentiestrategieën van Porter, soorten groeistrategieën, marketingmanagement. Met deze samen...
Een uitgebreide samenvatting van het boek Inleiding tot de marketing voor het vak Marketing.
Deze samenvatting is geschreven voor het tentamen Marketing in periode 2, leerjaar 1 op Windesheim (onder andere voor de studie Logistics Management). Niet alle hoofdstukken uit het boek zijn opgenomen, gezien alleen de hoofdstukken zijn samengevat die voor mi...
Duidelijke en overzichtelijke samenvatting met handige illustraties en vetgedrukte woorden waardoor belangrijke begrippen beter blijven hangen. De samenvatting is geschreven op basis van de behandelde stof tijdens de hoorcolleges en op de bijbehorende theorie ...
In deze samenvatting komt Samenwerkend Leren aan bod van Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool, semester 4 week 21-32 (jaar 2). Besproken onderwerpen: - Ondervoeding - Lichaamssamenstelling - Voedselverzorgingsprocessen - Bederf en conservering - Klin...
(cijfer 8,2) In deze samenvatting ontbreekt hoofdstuk 12. Ook zijn niet alle paragrafen opgenomen. Ik zou het erg fijn vinden als je een recensie achterlaat!
In deze samenvatting komt Samenwerkend Leren aan bod van semester 4 week 33-40 (jaar 2) van Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool. Besproken onderwerpen: - Complete samenvatting boek Veilig Voedsel voor het blok thema microbiologie. - Verschillende v...
In dit document zijn de hoofdstukken 1, 3, 5, 8, 9 en 14 samengevat. Deze zijn samengevat vanuit het boek inleiding in de psychologie geschreven door; Philip Zimbardo, Robert Johnson, Vivian McCann
Inleiding marketing samenvatting van het eerste jaar van creative business. Uitgebreide samenvattingen van het boek, inclusief foto's.
Dit is een samenvatting van het boek "Inleiding tot de marketing" van Bronis Verhage. Hierin zijn Hoofdstuk 1 (paragraaf 1.1 t/m 1.4), H4, H6 (zonder paragraaf 6.4), H7 (zonder paragraaf 7.3 en 7.4), H8, H10 (zonder paragraaf 10.7) en H11 (zonder paragraaf 11....
In deze samenvatting komt het vak Samenwerkend Leren naar voren van week 11-20 semester 3 (jaar 2) van de opleiding Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool. Besproken onderwerpen: - Sensorisch onderzoek (proeven van succes) - Chemische en fysische proce...
Samenvatting van Inleiding tot de marketing van Bronis Verhage. De hoofdstukken 1(1,1 1,3 1,4,) 2 (2,1 t/m 2,4), 3 (3,1 t/m 3,3 3,4, 3,4, 3,5), 4, 6 (6,1 t/m 6,3 6,5), 7 (7,1 7,2 7,4), 8 (8,1 t/m 8,5 8,8), 10, 11 (11,1 11,2 11,4 11,6 11,7).
In dit document kan je voor Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool de eerste 10 weken stof van semester 3 vinden (jaar 2). Besproken onderwerpen: - Productontwikkeling en duurzaamheid - Duurzame en gezonde voeding - Voedingsvezels en gluten - Consument...
Duidelijke samenvatting geschreven vanuit Inleiding tot de marketing van Bronis Verhage. BEHAALD CIJFER: 8,1 De samenvatting bevat de volgende hoofdstukken: 1. Wat is marketing? 2. Marketingplanning en strategieontwikkeling 3. Koopgedrag van klanten 4. Mark...
Deze samenvatting is gemaakt voor Samenwerkend Leren semester 5 en 6 jaar 3: global health. De samenvatting sluit aan op Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool en is geschreven in het Engels, omdat dit vak tijdens dit semester volledig Engels is. Het i...
In dit document heb je een uitgebreide samenvatting van het boek 'Inleiding tot de marketing' van Verhage. De hoofdstukken 1,2,3,4,6,7,8, 10 en 11 bevinden zich in deze samenvatting :)
DANKZIJ DEZE SAMENVATTING HEB IK EEN 8,3 VOOR MIJN TENTAMEN! Deze samenvatting bestaat uit complete informatie die worden ondersteund door overzichtelijke diagrammen, tabellen en visuals, ook zitten er handige ezelsbruggetjes in en zijn de belangrijke woorden ...
Deze samenvatting bevat de hoofdstukken; 1.1, H3, H4 en 6.1 t/m 6.2 Succes! Ik heb met deze samenvatting een 9 behaald!
Deze samenvatting bevat H4, H8, H10 en H11 van Inleiding tot de Marketing en is in ieder geval geschikt voor Voeding en Diëtetiek studenten in Jaar 2. Met deze samenvatting zijn meerdere ruimvoldoendes behaald.
Deze samenvatting bevat het complete boek Proeven van Succes en is uitermate geschikt voor Voeding & Diëtetiek studenten voor het blok over sensorisch onderzoek in jaar 2. Met deze samenvatting zijn door meerdere studenten ruim voldoendes behaald.
Dit document bevat een samenvatting van de basis van voeding en diëtetiek. Onderdelen die behandeld worden zijn: macronutrienten (koolhydraten, vetten, eiwitten), micronutrienten (vitamines & mineralen), voedingsstoffen en hun functies, verschillende mani...
Deze samenvatting bevat vrijwel alle stof van de online module 'I Hate Statistics' over statistiek en hoe je werkt met het programma SPSS, en is in ieder geval geschikt voor Voeding en Diëtetiek studenten, maar ook andere studenten die statistiek mo...
Deze samenvatting bevat de belangrijkste hoofdstukken van Veilig Voedsel de 2e druk (zelfde stof als 3e druk) en is in ieder geval geschikt voor Voeding & Diëtetiek studenten. Voor een overzicht van de belangrijkste pathogenen, verwijs ik je naar het over...
Deze samenvatting bevat de belangrijkste pathogenen in ons voedsel en is in ieder geval geschikt voor Voeding & Diëtetiek studenten. Voor een samenvatting van het complete boek Veilig Voedsel (2e druk), verwijs ik je naar de samenvatting 'Veilig Voedsel - sam...