Dit is het examen in word document van Voedinsmiddelenleer 2 dat ik gekregen heb op het examen. Het staat ingevuld hoe ik mijn examen gemaakt heb, dus er kunnen fouten staan in de antwoorden maar dit is het exacte examen dat gekregen is. Voor de opleiding ...
Dit is het examen in Word van Onderzoeksvaardigheden dat ik gekregen heb op het examen. het staat ingevuld hoe ik mijn examen gemaakt heb, dus er kunnen fouten staan in de antwoorden maar dit is het exacte examen dat gekregen is (ik was wel geslaagd). Voor...
Dit is de casus in een Word document van Anatomie en fysiologie 1 dat ik gekregen heb op het examen. Het staat ingevuld hoe ik mijn examen gemaakt heb, dus er kunnen fouten staan in de antwoorden maar dit is het examen dat gekregen is (ik was wel geslaagd)...
Volledige samenvatting Onderzoeksvaardigheden, 1 VDK, Aj 2019-2020, mevrouw An-Sofie Pinket
Volledige samenvatting Voedingsleer, een samenvatting van het volledige boek met toegevoegde notities van de opgenomen PPT. 1 VDK, Aj 2020-2021, dit vak wordt gegeven door mervouw Mons
Oefeningen + begrippenlijst statistiek - 1 VDK - mevr. Jacobs jaar 2019-2020
Verkoop en verdien aan je studiedocumenten. Upload vandaag je samenvatting en help de vele studenten die dagelijks zoeken naar jouw documenten. Gebruikers hebben al meer dan €315.000,00 verdiend.
Document uploadenVolledige samenvatting dieetleer 2 theorie, een samenvatting van het volledige boek met toegevoegde notities van de opgenomen PPT. 2 VDK, Aj 2020-2021, dit vak wordt gegeven door mervouw De Jonghe !fout in samenvatting hoofdstuk 6! Rectum/endeldarm= proc...
Alle processen, structuren en functies uitgebreid uitgetypt ter voorbereiding voor het examen Anatomie en Fysiologie 1. Zoals: homeostase, diffusie, osmotische druk, filtratie, Na/K-ATP-ase pomp, eiwitsynthese, enchondriale verbening, spiercontractie, neu...
Samenvatting Anatomie en fysiologie 1: H8 zenuwstelsel & H9 zintuigen Gebaseerd op boek: Anatomie & Fysiologie: een inleiding. Volledig.
Microbiologie en hygiëne 1: theorie Samenvatting hoofdstuk 9: conservering Richting: Voedings- en dieetkunde School: Odisee Gent
Alle organismen en nog meer met alle kenmerken die te kennen zijn voor Microbiologie & hygiëne 1. - Algengiftstoffen - Mycotoxinen - Parasitaire wormen - Prionziektes - Protozoa parasieten - Virussen Richting: Voedings- en dieetkunde te Odisee Gent
Een volledige samenvatting in voornamelijk tabelvorm van dieetleer praktijk, dit vak wordt gegeven door Mevrouw De Jonghe. Alles staat in deze samenvatting per dieet, probleem ingrediënten + oplossingen, indicaties, andere belangrijke gegevens en dieetpro...
Samenvatting HF 3 fotometrie, van het OPO analyse voedingswaren - 2 VDK jaar 2021
Samenvatting HF 2 gaschromatografie, van het OPO analyse voedingswaren - 2 VDK jaar 2021
Samenvatting HF 4 atoomspectrometrie, van het OPO analyse voedingswaren - 2 VDK dit jaar 2021
Samenvatting HF 1 vloeistofchromatografie, van het OPO analyse voedingswaren 2 VDK in jaar 2021
Samenvatting HF 0, chromatografische begrippen van het OPO analyse voedingswaren - 2 VDK jaar 2021
Volledige samenvatting van het OPO warenwetgeving - 2 VDK gegeven door mevrouw De Jonge
Volledige samenvatting van het OPO epidemiologie - 3 VDK Dit jaar 2021
Samenvatting ethiek en recht alles - 3VDK volledige samenvatting van dit jaar (2020)