- Je bekeek:Anatomie en fysiologie 1 - open vraag (proef)examen - 1VDK
- Geüpload door:Elisavo
- Studie: Odisee / Voedings en Dieetkunde / Anatomie en fysiologie 1
-
5 pagina's
Alfabetische begrippenlijst per hoofdstuk van anatomie en fysiologie 1e semester. Begrippenlijst is gemaakt in het jaar 2022 voor de opleiding voedings- en dieetkunde. Belangrijke woorden die te kennen zijn voor het examen van anatomie en fysiologie.
Samenvatting van anatomie en fysiologie van het 1e semester De samenvatting werd gemaakt in 2022 Docent: Marjan Van Cleemput Naast elk hoofdstuk staat er bij in welke lesweek deze werd gegeven en op welke pagina in het handboek dat je het hoofdstuk kunt terugv...
Samenvatting van Kwaliteitszorg van het 1e semester Docent: Caroline Van Assche en Jill Verzelen De samenvatting werd gemaakt in 2023 en is opgesplitst in de verschillende hoofdstukken die aan bod kwamen. Deze samenvatting bevat volgende hoofdstukken: Hoofdstu...
Samenvatting van levensmiddelenmicrobiologie 2 van het 1e semester De samenvatting werd gemaakt in 2023 Docent: Silke Jacobs Deze samenvatting bevat volgende hoofdstukken: Hoofdstuk 1 – Klassieke en alternatieve detectiemethoden, hoofdstuk 2 – Het kiemgeta...
Samenvattende tabel met de belangrijkste veroorzakers van voedselintoxicaties en voedselinfecties, de risicovolle levensmiddelen, de incubatieduur en de symptomen De samenvatting werd gemaakt in 2023 Docent: Silke Jacobs
Voor deze samenvatting heb ik verschillende zaken gebruiken. Mijn eigen aantekening tijdens de les (tekening van de leerkracht tijdens de les). Het boek anatomie en fysiologie. alle powerpoint zijn verwekt en nodig visuele afbeelding zijn aanwezig ik behaa...
Samenvatting van HOOFDSTUK 4 levensmiddelenmicrobiologie 2 van het 1e semester ENKEL DE MICRO-ORGANISMEN DIE AAN BOD KWAMEN IN DIT HOOFDSTUK De samenvatting werd gemaakt in 2023 Docent: Silke Jacobs
Uitwerking van de leerdoelen van levensmiddelenmicrobiologie 2 van uit het 1e semester De samenvatting werd gemaakt in 2023 Docent: Silke Jacobs Overzicht van alle leerdoelen die worden uitgewerkt: H1 - ISO-methoden en het principe van de klassieke cultuurmeth...
Samenvatting van metabolisme van het 2e semester De samenvatting werd gemaakt in 2022 Deze samenvatting bevat volgende hoofdstukken: Hoofdstuk 2 – De stofwisseling van de cel, hoofdstuk 3 – Biochemische reacties, hoofdstuk 4 – Cofactoren, hoofdstuk 5: re...
Samenvatting van anatomie en fysiologie van het 2e semester De samenvatting werd gemaakt in 2022 Docent: Marjan Van Cleemput Naast elk hoofdstuk staat er bij in welke lesweek deze werd gegeven en op welke pagina in het handboek dat je het hoofdstuk kunt terugv...
Samenvatting van voedingsstoffen en ingrediënten van het 2e semester De samenvatting werd gemaakt in 2022 Deze samenvatting bevat volgende hoofdstukken: Hoofdstuk 1: eiwitten, hoofdstuk 2: vlees en vleeswaren, hoofdstuk 3: Vleesvervangers, noten en zaden, hoo...
Alfabetische begrippenlijst per hoofdstuk van anatomie en fysiologie 2e semester. Begrippenlijst is gemaakt in het jaar 2022 voor de opleiding voedings- en dieetkunde. Belangrijke woorden die te kennen zijn voor het examen van anatomie en fysiologie.
Samenvatting van psychologie van het 1e semester De samenvatting werd gemaakt in 2022 Docent: Tiffany Naets Deze samenvatting bevat volgende lesweken: Inleiding – LW 1, Leren & omgeving – LW2 & 3, Psychologische ontwikkeling – LW4 & 5, Motiva...
Samenvatting van ethiek en levensbeschouwing van het 2e semester Docent: Jill Verzelen De samenvatting werd gemaakt in 2023 en is opgesplitst in de verschillende hoofdstukken die aan bod kwamen. Naast het hoofdstuk staat ook steeds de bijhorende lesweek Deze s...
Alfabetische begrippenlijst van verschillende micro-organismen van het vak levensmiddelenmicrobiologie 1e semester. Docent: Silke Jacobs Begrippenlijst is gemaakt in het academiejaar 2022 voor de opleiding voedings- en dieetkunde.
Alfabetische begrippenlijst van alle te kennen micro-organismen van het vak levensmiddelenmicrobiologie1 1e semester van 1VDK. Docent: Silke Jacobs De lijst is gemaakt in het academiejaar 2022 voor de opleiding voedings- en dieetkunde en bevat volgende onderde...
Samenvatting van levensmiddelenmicrobiologie van het 1e semester De samenvatting werd gemaakt in 2022 Docent: Silke Jacobs Deze samenvatting bevat volgende hoofdstukken: Hoofdstuk 1 – Inleiding tot de microbiologie, hoofdstuk 2 – Bacteriën, hoofdstuk 3 �...
Anatomie en fysiologie 1 van 1VDK gegeven door Marjan Van Cleemput. Dit werk omvat notities van de live lessen, filmpjes van de docent en eventueel extra notitie van opzoekingen. Voor het bindweefsel en botweefsel heb ik gestudeerd adhv van de samenvatting die...
Samenvatting van toegepaste fysica van het 1e semester De samenvatting werd gemaakt in 2022 Docent: Silke Jacobs Deze samenvatting bevat volgende hoofdstukken: energie - wetten van de thermodynamica en elektrische weerstand Heb je graag een van deze hoofdstuk...
Samenvatting van keukentechnologieën van het 1e semester De samenvatting werd gemaakt in 2022 Docent: Els Vanfleteren Deze samenvatting bevat volgende hoofdstukken: Hoofdstuk 1 – Hygiëne in de keuken, hoofdstuk 2 – Smaak, hoofdstuk 3 – Condimenten, hoo...
Alfabetische lijst van begrippen die te kennen zijn voor het examen van keukentechnologieën 1e semester van 1VDK. Docent: Els Vanfleteren De lijst is gemaakt in het academiejaar 2022 voor de opleiding voedings- en dieetkunde.
Samenvatting van de gastles van ethiek en levensbeschouwing van het 2e semester Docent: Jill Verzelen Gastspreker: Marjolein Tratsaert De samenvatting werd gemaakt in 2023 Deze samenvatting bevat volgende onderdelen: 1. Wat is een wijkgezondheidscentrum?, 2. O...
Dit is de opgeloste studiewijzer van het vak pathologie 1 Deze studiewijzer werd gemaakt in 2022 en verder aangevuld doorheen het 2e semester Deze omvat volgende vragen: Geef een overzicht van het principe van een röntgenfoto en het gebruik van contrastmidde...
Samenvatting van epidemiologie van het 2e semester Docent: Nathalie Michels De samenvatting werd gemaakt in 2023 Deze samenvatting bevat volgende hoofdstukken: Hoofdstuk 1: inleiding tot de voedingsepidemiologie – LES 1, hoofdstuk 2: bijkomende terminologie,...
Alle drie de zelfstudieteksten van medicijnen en nutricijnen samengevat dit omvat: Begeleidende cursustekst – Behandeling en preventie van migraine, klinische relevantie van voedingssupplementen bij burn-out en begeleidende cursustekst antidepressiva Academ...