Samenvatting van het vak Food science blok 1.1, van de opleiding voeding en diëtetiek aan de Hogeschool van Amsterdam. Er is gebruik gemaakt van de hoorcolleges en opgegeven literatuur. De opgegeven leerdoelen komen terug in de samenvatting. De samenvatti...
Samenvatting van het vak chemie - food science 1.1, van de opleiding voeding en diëtetiek aan de Hogeschool van Amsterdam. Er is gebruik gemaakt van de hoorcolleges en de opgegeven literatuur. De opgegeven leerdoelen komen terug in de samenvatting. De sam...
Summary of the book Food Quality Management, technological and managerial principles and practices
Een essay voor het vak wetenschapsfilosofie (ESHPM, bachelor jaar 2). Het onderwerp van het essay is de gezondheidsvoordelen van superfoods bekeken vanuit het logisch positivisme en het constructivisme. Het betreft een evaluatie van het effect van superfoo...
Dit document is een samenvatting van Voeding Bij Gezondheid En Ziekte H1, H4, H5, H6, H7 H8. Dit was de stof voor het 1e tentamen van Food & Business op de HAN.
Dit document is een samenvatting van Receptenleer H1, H2, H3, H4, H5, H6, H7 en H11. Dit was de stof voor het 1e tentamen van Food & Business op de HAN.
Verkoop en verdien aan je studiedocumenten. Upload vandaag je samenvatting en help de vele studenten die dagelijks zoeken naar jouw documenten. Gebruikers hebben al meer dan €315.000,00 verdiend.
Document uploadenDit document is een samenvatting van Onderzoek H1, H2, H3, H8 en H15. Dit was de stof voor het 1e tentamen van Food & Business op de HAN. Ook bevat dit document een samenvatting van de extra opgegeven stof voor het tentamen over onder andere centrummaten, ...
In dit document zijn H1, 2, 4.3, 20 en 21 samengevat. Dit is de stof die ik op heb gekregen voor de 1e tentamenweek bij Food & Business op de HAN.
Dit document is een samenvatting van Marketing De Essentie H1, H3, H5, H6, H7, extra stof over de SWOT en een samenvatting die in de les is gegeven. Dit was de stof voor het 1e tentamen van Food & Business op de HAN.
samenvatting: Bedrijfseconomie in de praktijk van Joost Bakker & Theo van Houten, vierde herziene druk 2015. ISBN: 9789491743368 hoofdstuk 1, 2, 3 en 5
Comprehensive summary of the lectures of the course ENT-21306: insects as food and feed.
Uitgebreide samenvatting van de colleges van het vak FQD-23806: Meat Science.
Dit is een samenvatting van het boek "Inleiding tot de marketing" van Bronis Verhage. Hierin zijn Hoofdstuk 1 (paragraaf 1.1 t/m 1.4), H4, H6 (zonder paragraaf 6.4), H7 (zonder paragraaf 7.3 en 7.4), H8, H10 (zonder paragraaf 10.7) en H11 (zonder paragraaf...
Samenvatting marketing de essentie. Food & Business jaar 1. Hoofdstuk 1,2,3,5,6 en 7.
Dit is een samenvatting voor het boek voeding bij gezondheid en ziekte. Dit boek gebruik ik op mijn opleiding food & business op de HAN in Nijmegen. De schrijfster is Nelleke Stegeman, 6e druk. In deze samenvatting gaan we dieper in op bijvoorbeeld de voed...
Unit 12: Contemporary world food BTEC10: hospitality De unit is geschreven in het Engels en bevat task 1, 2 en 3 De unit is inclusief calculaties van de gerechten en foto's.
Unit 8: The Principles of Food Safety Supervision for Catering BTEC 10 Hospitality Deze unit is in het Engels geschreven en bevat 37 pagina's De unit bevat task 1 tot en met 4 inclusief voorwoord, nawoord, inhoudsopgave etc.
Unit 6: food and drink service van btec10 Hospitality De unit is in het Engels geschreven en hij bevat 4 assignments plus de epilogue, inhoudsopgave etc.
Dit is een samenvatting van deel 1 en 2 van: "The Art of Management". Voor het vak Management van de opleiding Food & Business (D-cluster).
Dit is een samenvatting van het boek: "Strategische Marketing Planning", van de hoofdstukken 1, 2, 3, 4 en 8. Voor het vak Marketing van het 1e jaar.