Alle behandelde vakken in deze OWE komen aan bod. Cijfer: 6,4
Onderwerpen in deze samenvatting: interviews, focusgroep, observatie, actie-onderzoek. Cijfer: 7,2
Onderwerpen in deze samenvatting zijn: onderzoeksmethoden, voedselconsumptieonderzoek, gedragsonderzoek, toetsende statistiek (SPSS). Cijfer: 6,6
Onderwerpen die in deze samenvatting aan bod komen: foliumzuur, vitamine B12, vitamine K en vocht. Cijfer: 7,2
Onderwerpen: zink, fosfor, vitamine A, carotenoïden, vitamine E, antioxidanten. Cijfer: 7,5
Onderwerpen: ziekte van Crohn, Colitis ulcerosa, levercirrose, acute en chronische pancreatitis, heelkunde, sondevoeding en parenterale voeding, hartfalen. Cijfer: 7,2
Verkoop en verdien aan je studiedocumenten. Upload vandaag je samenvatting en help de vele studenten die dagelijks zoeken naar jouw documenten. Gebruikers hebben al meer dan €315.000,00 verdiend.
Document uploadenOnderwerpen: natrium, kalium, fytochemicaliën, alcohol, vitamine B1, magnesium. Cijfer: 7,6
Samenvatting leerjaar 1, periode 1. Sociale wetenschappen, nature en nuture. Voeding en Diëtetiek aan de HAN in Nijmegen
Samenvatting leerjaar 1, periode 1. Sociale wetenschappen, sensatie en perceptie. Voeding en Diëtetiek aan de HAN in Nijmegen
Samenvatting leerjaar 1, periode 2. Praktijkhuis, samenvatting van het boek levensmiddelenleer hoofdstukken 5 en 25.
Samenvatting leerjaar 1, periode 2. Praktijkhuis, samenvatting van het boek receptenleer hoofdstukken 3,6,9,15 en 16
Samenvatting leerjaar 1, periode 1. Alles over de spijsvertering, HAN Nijmegen.
Samenvatting over de hersenen leerjaar 1, periode 1. Sociale wetenschappen voeding en Diëtetiek aan de HAN in Nijmegen
Samenvatting leerjaar 1, periode 1. Voedingleer, gaat over vezels. HAN Nijmegen.
Samenvatting leerjaar 1, periode 1. Voedingleer, alles over vetten. HAN Nijmegen.
Samenvatting leerjaar 1, periode 1. Voedingleer, alles over koolhydraten. HAN Nijmegen.
Samenvatting leerjaar 1, periode 1. Voedingleer, alles over eiwitten. HAN Nijmegen.
Samenvatting leerjaar 1, periode 1. Sociale wetenschappen, het geheugen. Voeding en Diëtetiek aan de HAN in Nijmegen
integrale toets van 2016 van propedeuse Voeding en dietetiek. Ik had hiervoor een 9 gehaald. criteria 1: casusbeschrijving beroepsrollen criteria 2: Ontwikkeling beroepsrollen en stamcompetenties op niveau 2