Bekijk verschillende HBO notities, samenvattingen, oefenexamens en andere documenten voor het vak Voedingsleer aan de opleiding Voeding en Diëtetiek te HAN University of Applied Sciences.
Deze samenvatting bevat alle relevante informatie uit het boek Understanding Nutrition voor Periode 2 van Leerjaar 1, Voeding & Diëtetiek. De volgende paragrafen worden behandeld: 4.2-4.3, 5.3 en pagina 50 6.2-6.3 7.1-7.2-7.3 8.1 en 8.3, 8.4 14.1 en 14...
In dit document vind je een Nederlandse samenvatting van het boek Understanding Nutrition Hoofdstuk 1 tot en met 7 De volgende paragrafen worden behandeld: 4.1, 4.3, 4.4, 4.5, 5.1, 5.4, 5.5, 5.6, 6.1, 6.3, 6.4 6.5 en 7.3 Dit is de informatie die je nodig ...
Onderwerpen: koolhydraten, eiwitten, vitamine B6, vetten, energie- en ketonzuurmetabolisme, vitamine D, calcium. Cijfer: 6,6
Onderwerpen die in deze samenvatting aan bod komen: foliumzuur, vitamine B12, vitamine K en vocht. Cijfer: 7,2
Onderwerpen: zink, fosfor, vitamine A, carotenoïden, vitamine E, antioxidanten. Cijfer: 7,5
Onderwerpen: natrium, kalium, fytochemicaliën, alcohol, vitamine B1, magnesium. Cijfer: 7,6
Verkoop en verdien aan je studiedocumenten. Upload vandaag je samenvatting en help de vele studenten die dagelijks zoeken naar jouw documenten. Gebruikers hebben al meer dan €315.000,00 verdiend.
Document uploadenSamenvatting leerjaar 1, periode 1. Alles over de spijsvertering, HAN Nijmegen.
Samenvatting leerjaar 1, periode 1. Voedingleer, gaat over vezels. HAN Nijmegen.
Samenvatting leerjaar 1, periode 1. Voedingleer, alles over vetten. HAN Nijmegen.
Samenvatting leerjaar 1, periode 1. Voedingleer, alles over koolhydraten. HAN Nijmegen.
Samenvatting leerjaar 1, periode 1. Voedingleer, alles over eiwitten. HAN Nijmegen.