Op Knoowy zijn verschillende documenten gevonden met de tag: dieet. Download notities en samenvattingen en maak het leren een stuk aangenamer.
Dit is een bundeling van de leerdoelen met eigen oplossingen van het vak organisatie van de gezondheidszorg Academiejaar: 2022 - 2023 Docent: Liselotte Van Hevele Hoofdstukken: H1 Het Belgische gezondheidszorgsysteem H2 Financiering van de gezondhe...
Samenvatting van organisatie van de gezondheidszorg van het 1e semester De samenvatting werd gemaakt in 2023 Docent: Liselotte Van Hevele Deze samenvatting bevat volgende hoofdstukken: Hoofdstuk 1 Het Belgische gezondheidssysteem Hoofdstuk 2 Financ...
Samenvatting van diëtist in de grootkeuken van het 1e semester De samenvatting werd gemaakt in 2023 Docent: Martine Willems Deze samenvatting bevat het volgende: DEEL 1 - CATERING Hoofdstuk 1 Gemeenschapsrestauratie Hoofdstuk 2 Afdelingen voeding...
Uitwerking van de leerdoelen van levensmiddelenmicrobiologie 2 van uit het 1e semester De samenvatting werd gemaakt in 2023 Docent: Silke Jacobs Overzicht van alle leerdoelen die worden uitgewerkt: H1 - ISO-methoden en het principe van de klassieke cultuur...
Samenvatting van HOOFDSTUK 4 levensmiddelenmicrobiologie 2 van het 1e semester ENKEL DE MICRO-ORGANISMEN DIE AAN BOD KWAMEN IN DIT HOOFDSTUK De samenvatting werd gemaakt in 2023 Docent: Silke Jacobs
Samenvattende tabel met de belangrijkste veroorzakers van voedselintoxicaties en voedselinfecties, de risicovolle levensmiddelen, de incubatieduur en de symptomen De samenvatting werd gemaakt in 2023 Docent: Silke Jacobs
Verkoop en verdien aan je studiedocumenten. Upload vandaag je samenvatting en help de vele studenten die dagelijks zoeken naar jouw documenten. Gebruikers hebben al meer dan €315.000,00 verdiend.
Document uploadenSamenvatting van Kwaliteitszorg van het 1e semester Docent: Caroline Van Assche en Jill Verzelen De samenvatting werd gemaakt in 2023 en is opgesplitst in de verschillende hoofdstukken die aan bod kwamen. Deze samenvatting bevat volgende hoofdstukken: Hoof...
Alfabetische lijst van begrippen die te kennen zijn voor het examen van keukentechnologieën 1e semester van 1VDK. Docent: Els Vanfleteren De lijst is gemaakt in het academiejaar 2022 voor de opleiding voedings- en dieetkunde.
Samenvatting van keukentechnologieën van het 1e semester De samenvatting werd gemaakt in 2022 Docent: Els Vanfleteren Deze samenvatting bevat volgende hoofdstukken: Hoofdstuk 1 Hygiëne in de keuken, hoofdstuk 2 Smaak, hoofdstuk 3 Condimenten,...
Dit is de opgeloste studiewijzer van het vak pathologie 1 Deze studiewijzer werd gemaakt in 2022 en verder aangevuld doorheen het 2e semester Deze omvat volgende vragen: Geef een overzicht van het principe van een rontgenfoto en het gebruik van contrastm...
Samenvatting van psychologie van het 1e semester Docent: Bjorn Hardy De samenvatting werd gemaakt in 2023 en is opgesplitst in de verschillende hoofdstukken die aan bod kwamen. Hoofdstuk 1 Algemene inleiding tot de pathologie en de diagnostiek Hoofdstu...
Alle drie de zelfstudieteksten van medicijnen en nutricijnen samengevat dit omvat: Begeleidende cursustekst Behandeling en preventie van migraine, klinische relevantie van voedingssupplementen bij burn-out en begeleidende cursustekst antidepressiva Ac...
Een samenvatting van de begeleide cursustekt over de behandeling en de preventie van migraine. Academiejaar 2023 Wat komt er allemaal aan bod: -Soorten hoofdpijn: migraine, clusterhoofdpijn, spanningshoofdpijn en middelgeïnduceerde hoofdpijn -Hoe vaak kom...
Microbiologie van de voedings S2 voedings- en dieetkunde, uitleg bij elke vraag uit de e-learnings, een overzicht van hoofdstuk 9 (dit is zeker een aanrader om het niet te moeten leren uit de tekst maar een overzicht te hebben)
Dit document bevat examenvragen van het vak facilitair management. Ik heb aan de hand van dit document gestudeerd en ben van de eerste keer geslaagd! Super handig document ook zeker nuttig om af te drukken voor het open boek examen! Let op meerendeel van d...
Dit is een samenvatting van alle leerstof van huishoudkunde voor de 3e graad TSO voor de examencommissie volgens de vakfiche van 2023 en 2024. Het bevat de theorie en examenvragen van vorige jaren en zelfs een voorbeeldcasus. Ook staan er een aantal youtub...
Dit is een samenvatting/ hulpmiddel voor het examen van statistiek. De samenvatting is horizontaal maar dit kan niet op Knoowy. Stuur me na het aankopen van de samenvatting gerust een berichtje dan kan ik jou het document correct doorsturen (ik reageer nor...
Alfabetische begrippenlijst van verschillende micro-organismen van het vak levensmiddelenmicrobiologie 1e semester. Docent: Silke Jacobs Begrippenlijst is gemaakt in het academiejaar 2022 voor de opleiding voedings- en dieetkunde.
Samenvatting van de gastles van ethiek en levensbeschouwing van het 2e semester Docent: Jill Verzelen Gastspreker: Marjolein Tratsaert De samenvatting werd gemaakt in 2023 Deze samenvatting bevat volgende onderdelen: 1. Wat is een wijkgezondheidscentrum?, ...
Samenvatting van levensmiddelenmicrobiologie van het 1e semester De samenvatting werd gemaakt in 2022 Docent: Silke Jacobs Deze samenvatting bevat volgende hoofdstukken: Hoofdstuk 1 Inleiding tot de microbiologie, hoofdstuk 2 Bacteriën, hoofdstuk ...