Dit is een samenvatting van de gastles inbody voor het vak toegepaste voedingsleer theorie en praktijk. Voor de opleiding bachelor voeding en dieetkunde te odisee Gent.
Odisee / Voedings en Dieetkunde /Dit is een samenvatting van alle hoofdstukken van toegepaste voedingsleer 1 theorie, voor de bachelor opleiding voeding en dieetkunde te Odisee gent.
Odisee / Voedings en Dieetkunde / toegepaste voedingsleer 1 theorieDit is een samenvatting in tabelvorm van alle te kennen vitaminen voor het vak voedingsleer theorie 1 voor de opleiding Bachelor in de voedings- en dieetkunde te Odisee Gent. Op het examen geeft ze een gelijkaardige tabel die je zal moeten aanvullen met de...
Odisee / Voedings en Dieetkunde / voedingsleer theorie 1Dit is een samenvatting in tabelvorm van alle te kennen mineralen en spoorelementen voor het vak voedingsleer theorie 1 voor de opleiding Bachelor in de voedings- en dieetkunde te Odisee Gent. Op ht examen zal ze een soortgelijke tabel geven die je met de ...
Odisee / Voedings en Dieetkunde / Voedingsleer theorie 1Samenvatting van voedingsleer Auteur is Kathy Jansens Hogeschool Vives Kortrijk
Katholieke Hogeschool VIVES / Wellbeing en Vitaliteitsmanagement / voedinsleer voedingsleer door Kathy JansensDit is een samenvatting van het opleidingsonderdeel 'Voedingsleer'; deel van verschillende bachelors binnen Agro en Biotechnologie (onder andere 'Dierenzorg', 'Landbouw' en 'Voedingstechnologie'). Dit vak wordt aan de Hogeschool Gent gegeven door Frank Van...
Hogeschool Gent / Agro en Biotechnologie / VoedingsleerVerkoop en verdien aan je studiedocumenten. Upload vandaag je samenvatting en help de vele studenten die dagelijks zoeken naar jouw documenten. Gebruikers hebben al meer dan €315.000,00 verdiend.
Document uploadenSamenvatting van geziene powerpoints en extra bijlagen. Gemaakt voor tweede jaar kleuteronderwijs (BAKO - in Nederland PABO) aan de hogeschool UCLL in Heverlee - voor het vak Samen Groot Worden in Denken, voor de examenperiode van juni 2020. Zie de tags vo...
UC Leuven Limburg / Kleuteronderwijs / Samen groot wordenVoedingsleer 3 gaat specifieker of de mens en zijn leeftijdsgroepen en veranderingen in voeding. Wat mag een baby niet eten en waarom niet ? Waar moet je op letten tijdens de zwangerschap ? Hoe gaan bejaarden, peuters, kleuters, lagere schoolkinderen, jong...
Erasmushogeschool Brussel / voedingsleer 3In het eerste jaar voeding en dieetkunde, is warenkennis een belangrijk vak. Deze samenvatting bevat 57 pagina's met soms ondersteunende afbeeldingen. De thema's die hierin aanbod komen zijn onder anderen: vlees, water, noten en zaden, fruit, groenten, vis...
Erasmushogeschool Brussel / Voedings & Dieetkunde / warenkennis deel 2Dit is een samenvatting van de slides met eigen uitgebreide en verduidelijkende notities en voorbeelden
Thomas More / Toegepaste Psychologie / opvoedingsondersteuningDit is een complete samenvatting van spijsverteringsstelsel dat werd behandeld in het vak Anatomie en Fysiologie. Zowel de powerpointpresentaties als de informatie uit het handboek is er in verwerkt. Duidelijk en helder geschreven met prenten en illustrati...
Thomas More / Voedings en Dieetkunde / Anatomie en fysiologie Anatomie en fysiologie van de mens door Ludo GregoirePRIJS VERLAAGD!!!!! Ik had een 16/20 van de eerste keer!! De samenvatting bevat alle leerstof op de slides, de eigen nota's en de literatuurteksten! Alles is heel uitgebreid uitgelegd en duidelijk weergegeven (met telkens inhoudstafel vooraan) Naast de d...
Thomas More / Toegepaste Psychologie / OpvoedingsondersteuningIn het 1ste jaar voeding en dieetkunde krijg je voedingsleer. Deze samenvatting bevat de thema's die ik in het tweede semester moest leren. De volgende thema's komen aan bod : eiwitten, alcohol, vitamines en mineralen. Ik kreeg les van proffesor Patrick Mu...
Erasmushogeschool Brussel / Voedings & Dieetkunde / voedingsleer evidence based voedingsleer door Partrick Mullieeen tabel met alle te kennen voedingsmiddelen en hun afgeleide plus uitleg, gesorteerd volgens de vaste kern. docent Sarah Blondeel, 1ste jaar 1ste semester
Hogeschool Gent / Voedings en Dieetkunde / levensmiddelenleer en wetgevingin dit document staan alle vergelijkingen tussen de voedingsmiddelen die te kennen zijn voor het examen. docent Sarah Blondeel 1ste jaar, 1ste semester
Hogeschool Gent / Voedings en Dieetkunde / levensmiddelenleer en wetgevingSamenvatting opvoedingsondersteuning uit het derde jaar van de opleiding toegepaste psychologie. Alles wat in het rood staat werd in de les genoteerd.
Thomas More / Toegepaste Psychologie / OpvoedingsondersteuningDit is een uitgebreide samenvatting van het vak opvoedingsondersteuning. In deze samenvatting vindt u alle info van op de ppts, met hierbij zeer uitgebreide en gedetailleerde notities van tijdens de lessen. Deze bevatten veel voorbeelden en voorbeeld exame...
Thomas More / Toegepaste Psychologie / OpvoedingsondersteuningSamenvatting van hoofdstuk 1 uit het boek 'Leefstijlcoaching: kernvragen bij gedragsverandering'.
Odisee / Voedings en Dieetkunde / Gesprekstechnieken & Coaching Leefstijlcoaching kernvragen bij gedragsverandering door Bijma & LakSamenvatting opvoedingsinterventies, Toegepaste Psychologie, Thomas More, Fase 3, academiejaar 2016-2017
Thomas More / Toegepaste Psychologie / Opvoedingsinterventiessamenvatting van het keuzevak opvoedingsondersteuning, fase 3 Toegepaste Psychologie Thomas More Antwerpen, academiejaar 2015-2016
Thomas More / Toegepaste Psychologie / Opvoedingsondersteuning