Bereid u goed voor met samenvattingen, notities en oefenexamens van bijvoorbeeld Anatomie en fysiologie en Voedingsstoffen en ingrediënten of andere vakken voor de opleiding Voedings en Dieetkunde aan de Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen. Download direct de samenvattingen die u zinnen, en haal betere cijfers voor uw examens van Voedings en Dieetkunde.
Deze samenvatting zijn, voornamelijk de antwoorden of de vraagjes (leerstof voor theoretisch examen), die in de cursus staan. Het is zeker NIET voldoende om enkel dit te studeren, dit is enkel een basis die ik gebruik, bij het studeren van dit examen. Ook...
Deze samenvatting bevat alle informatie uit de checklist + de verschillende hoofdstukken die in de les aanbod zijn gekomen? (Farmacologie, Immunologie, Immuunpathologie, Kanker & Toxicologie).
Deze samenvatting omvat alles hoofdstukken van tijdens de les (Geriatrie, ondervoeding, sondevoeding, parenterale voeding, enterale voeding, dysfagie, dementie, COPD, Decubitus & kanker) + extra examenvragen (in het geel).
Deze samenvatting, bevat alle belangrijke informatie van de gebruikte Powerpoints, tijdens de lessen. Alsook worden de minder belangrijke zaken weggelaten. Deze samenvatting zorgde ervoor, dat ik in 1 keer was geslaagd op het examen.
Deze samenvatting omvat alle nodige/belangrijke informatie uit de presentaties. De samenvatting heeft een duidelijke en ordelijke layout. Elk hoofdstuk komt aan bod + extra informatie uit het boek: Anatomie en fysiologie, een inleiding (6de editie).
Deze samenvating bevat alle essentiële informatie uit de lessen, die gegeven worden in het avondtraject. Het bevat de hoofdstukken: 1. Introductie in POSPSY; 2. Optimisme; 3. Hoop ; 4. Verwachting van de eigen effectiviteit; 5. Zelfrespect; 6. Broaden-and...
Verkoop en verdien aan je studiedocumenten. Upload vandaag je samenvatting en help de vele studenten die dagelijks zoeken naar jouw documenten. Gebruikers hebben al meer dan €315.000,00 verdiend.
Document uploadenDeze samenvatting bevat alle leerstof (eten VOOR fysieke activiteit,eten TIJDENS fysieke activiteit en eten NA fysieke activiteit,...) die is bekeken tijdens de lessen. Incl. de POST en PRE opdrachten (met de oplossingen erbij).
Microbiologie van de voedings S2 voedings- en dieetkunde, uitleg bij elke vraag uit de e-learnings, een overzicht van hoofdstuk 9 (dit is zeker een aanrader om het niet te moeten leren uit de tekst maar een overzicht te hebben)
Deze samenvatting omvat de inhoud van de cursus microbiologie S2, inclusief de inhoud van de lessen als online oefeningen. Voor elk hoofdstuk zijn de vragen van de checklists opgenomen, samen met de bijbehorende antwoorden. Aan het einde van de samenvattin...
Dit document bevat examenvragen van het vak facilitair management. Ik heb aan de hand van dit document gestudeerd en ben van de eerste keer geslaagd! Super handig document ook zeker nuttig om af te drukken voor het open boek examen! Let op meerendeel van d...
Samenvatting van de toegepaste psychologie S2 . Voor de opleiding Voeding- en dieetkunde. Bevat 38 pagina's. Heeft mezelf geholpen een zeer goede score te behalen op het examen.
Deze samenvatting bevat de geziene leerstof, die uit de Powerpoints zijn gehaald. Deze Powerpoints worden tijdens de les aangehaald. Alsook heb ik mijn uiterste best gedaan om deze samenvatting een goede structuur te geven.
Omvat alle hoofdstukken uit de cursus: Quality Management in Food & Beverages. Dit vak wordt gegeven in het 4de semester. In de samenvatting, worden de belangrijkste delen concreet samengevat.
Het bevat acht toegepaste vragen én de examenvragen voor biochemie S1 van Voedings- en Dieetkunde. De toegepaste vragen pijlen naar inzicht van de leerstof. Op de laatste pagina staan de (volledige) examenvragen uitgeschreven.
Samenvatting van alle PowerPoints en hoorcolleges van het vak diëtetiek S5 uit het 3de jaar van de opleiding. Bevat 82 pagina's. Het is voor de opleiding voedings- en dieetkunde, AP Antwerpen.
Samenvatting van de leerstof van alle PowerPoints van het vak sportvoeding S5 uit het 3de jaar van de opleiding. Bevat 52 pagina's. Het is voor de opleiding voedings- en dieetkunde, AP Antwerpen.
Het is een samenvatting van alle PowerPoints en de cursus (inclusief de oefeningen + Wooclap vragen) van het vak Voedingszorg S5 uit het derde jaar van de opleiding. Het is voor de opleiding Voedings- en dieetkunde, AP Hogeschool in Antwerpen.
Het document bevat alle oefeningen uit de cursus van Voedingszorg S5 uit het derde jaar van de opleiding. Het is voor de opleiding Voedings- en dieetkunde, AP Hogeschool in Antwerpen.
Het is een samenvatting van alle PowerPoints (= cursus) en hoorcolleges van het vak Klinische Diëtetiek S5 uit het derde jaar van de opleiding. Het is voor de opleiding Voedings- en dieetkunde, AP Hogeschool in Antwerpen.
Deze samenvatting is op basis van de cursus en de powerpoints. De opdrachten die beschreven staan in de cursus en zelfstandig zijn te maken, zijn ook allemaal uitgebreid beschreven in de samenvatting.