-
kimvanoirschot
- Opleiding: Hogeschool van Arnhem en Nijmegen / Voeding en Diëtetiek
- 0 Volgend - 7 Volgers - 23 Documenten verkocht
Onderwerpen: sporters, COPD, ondervoeding, zwangerschap, kinderen met overgewicht, ouderen en osteoporose. Cijfer: 6,6
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / DieetleerOnderwerpen: CVRM, hypertensie, diabetes type 2, obstipatie, diarree, PDS, lactose-intolerantie. Cijfer: 7,6
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / DieetleerOnderwerpen: diabetes type 1, ondervoeding, decubitus, oncologie, CVA, ziekte van Parkinson en dementie. Cijfer: 7,5
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / DieetleerOnderwerpen: ziekte van Crohn, Colitis ulcerosa, levercirrose, acute en chronische pancreatitis, heelkunde, sondevoeding en parenterale voeding, hartfalen. Cijfer: 7,2
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / DieetleerOnderwerpen: sporters, COPD, ondervoeding, zwangerschap, kinderen met overgewicht, ouderen en osteoporose. Cijfer: 6,6
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / PathofysiologieOnderwerpen: CVRM, hypertensie, diabetes type 2, obstipatie, diarree, PDS, lactose-intolerantie. Cijfer: 7,6
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / PathofysiologieOnderwerpen: diabetes type 1, ondervoeding, decubitus, oncologie, CVA, ziekte van Parkinson, dementie. Cijfer: 7,5
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / PathofysiologieOnderwerpen: ziekte van Crohn, Colitis ulcerosa, levercirrose, acute en chronische pancreatitis, heelkunde, sondevoeding en parenterale voeding, hartfalen. Cijfer: 7,2
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / PathofysiologieOnderwerpen: koolhydraten, eiwitten, vitamine B6, vetten, energie- en ketonzuurmetabolisme, vitamine D, calcium. Cijfer: 6,6
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / VoedingsleerOnderwerpen: natrium, kalium, fytochemicaliën, alcohol, vitamine B1, magnesium. Cijfer: 7,6
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / VoedingsleerOnderwerpen: zink, fosfor, vitamine A, carotenoïden, vitamine E, antioxidanten. Cijfer: 7,5
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / VoedingsleerOnderwerpen die in deze samenvatting aan bod komen: foliumzuur, vitamine B12, vitamine K en vocht. Cijfer: 7,2
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / VoedingsleerOnderwerpen in deze samenvatting zijn: onderzoeksmethoden, voedselconsumptieonderzoek, gedragsonderzoek, toetsende statistiek (SPSS). Cijfer: 6,6
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / OnderzoekOnderwerpen: PICO, resultaten kwalitatief en kwantitatief onderzoek, rapporteren. Cijfer: 7,6
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / OnderzoekOnderwerpen die in deze samenvatting aan bod komen zijn: EBP, betrouwbaarheid, validiteit. Cijfer: 7,5
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / OnderzoekDeze gebruiker heeft nog geen bundels toegevoegd
Deze gebruiker heeft nog geen studiehulp toegevoegd
Deze gebruiker heeft nog geen oefenvragen gemaakt