-
kimvanoirschot
- Opleiding: Hogeschool van Arnhem en Nijmegen / Voeding en Diëtetiek
- 0 Volgend - 7 Volgers - 23 Documenten verkocht
Onderwerpen in deze samenvatting: interviews, focusgroep, observatie, actie-onderzoek. Cijfer: 7,2
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / OnderzoekOnderwerpen: sport- en hersteldranken, maaltijden bij wedstrijdsporters, drinkvoeding, flesvoeding, baby- en kindervoeding, energiedranken. Cijfer: 6,6
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / Productleer & voedselbereiding en communicatieOnderwerpen: verzadigd vet en onverzadigd vet, zout en natrium, vis, plantensterolen, alcohol, keurmerken, zoetstoffen, vezels, lactose-intolerantie, brandend maagzuur. Cijfer: 7,6
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / Productleer & voedselbereiding en communicatieOnderwerpen: gespreksvaardigheden, stages of change, motiverende gespreksvoering (MGV), gezichtspunt van de patiënt, ziektespecifieke drink- en sondevoeding. Cijfer: 7,5
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / Productleer & voedselbereiding en communicatieOnderwerpen: dieetbehandeling, behandeldoelen, structuur in het gesprek, motiverende gespreksvoering (MGV), evidence based diëtetiek, anamnese- en behandelbeslisboom, ICF, sondevoeding. Cijfer: 7,2
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / Productleer & voedselbereiding en communicatieOnderwerpen: leertheorieën, ontwikkelingspsychologie van kinderen, ontwikkelingspsychologie van volwassenen en ouderen. Cijfer: 6,6
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / Sociale wetenschappenOnderwerpen: stress, zelfmanagement, hartrevalidatie, verslavingsziekten, stemmingsstoornissen (depressie), diabetes, therapietrouw, ethiek, nudging, mantel- en respijtzorg. Cijfer: 7,6
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / Sociale wetenschappenOnderwerpen: zelfmanagement, depressie bij diabetes, therapietrouw, ethische dilemma's, basisprincipes ethiek, dood, rouw- en verliesverwerking, dementie en afasie. Cijfer: 7,5
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / Sociale wetenschappenOnderwerpen: copingstrategieën, positieve gezondheid, stress, biopsychosociaal model, therapietrouw, zelfmanagement. Cijfer: 7,2
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / Sociale wetenschappenAlle behandelde vakken in deze OWE komen aan bod. Cijfer: 9,0
HAN University of Applied Sciences / Voeding en DiëtetiekAlle behandelde vakken in deze OWE komen aan bod. Cijfer: 7,0
HAN University of Applied Sciences / Voeding en DiëtetiekAlle behandelde vakken in deze OWE komen aan bod. Cijfer: 6,6
HAN University of Applied Sciences / Voeding en DiëtetiekAlle behandelde vakken in deze OWE komen aan bod. Cijfer: 6,4
HAN University of Applied Sciences / Voeding en DiëtetiekDeze gebruiker heeft nog geen bundels toegevoegd
Deze gebruiker heeft nog geen studiehulp toegevoegd
Deze gebruiker heeft nog geen oefenvragen gemaakt