- Je bekeek:Samenvatting pathologie 2 - zonder laboratoriumdiagnostiek
- Geüpload door:MijkeJoos
- Studie: Odisee / Voedings en Dieetkunde / Pathologie 2
- 69 pagina's
In dit document vind je een volledige samenvatting van het vak ethiek en recht terug. Alle dia's én uitleg gegeven in de les, zijn hierin verwerkt. Dit vak werd gegeven door mevrouw Verzelen.
Odisee / Voedings en Dieetkunde / Ethiek en rechtEen volledige samenvatting van het vak warenwetgeving in de opleiding voedings- en dieetkunde. Alle info uit de cursus + info uit de lessen zitten hierin vervat.
Odisee / Voedings en Dieetkunde / Warenwetgeving warenwetgeving cursusIn dit document vind je een volledige samenvatting van het vak gezondheidsbevordering terug. Alle dia's én uitleg gegeven in de les, zijn hierin verwerkt. Dit vak werd gegeven door mevrouw Van Hevele.
Odisee / Voedings en Dieetkunde / GezondheidsbevorderingDit is een volledige samenvatting van het vak gesprekstechnieken en coaching uit 2VDK. Deze omvat de info uit de dia's én bijkomende uitleg van de leerkracht. Deze samenvatting kan je gebruiken bij het openboek examen, hiermee behaalde ik 16/20.
Odisee / Voedings en Dieetkunde / Gesprekstechnieken en coachingEen getypte samenvatting van hoofdstuk 9: het ademhalingsstelsel uit het handboek 'Anatomie en fysiologie van de mens'.
Thomas More / Voedings en Dieetkunde / Anatomie en fysiologie Anatomie en fysiologie van de mensSamenvatting van voeding— UCLL Vroedkunde Gebruik en geslaagd met deze samenvatting.
UC Leuven Limburg / Voedings en dieetkunde /Samenvatting van hoofdstuk 6: het circulatiestelsel uit het handboek 'Anatomie en fysiologie van de mens'. Auteur: Ludo Grégoire, Agnes van Straaten- Huygen Uitgeverij: ThiemeMeulenhoff
Thomas More / Voedings en Dieetkunde / Anatomie en fysiologie Anatomie en fysiologie van de mensGetypte samenvatting van het hoofdstuk 8: het urinewegstelsel uit het handboek 'Anatomie en fysiologie van de mens'.
Thomas More / Voedings en Dieetkunde / Anatomie en fysiologie Anatomie en fysiologie van de mensZeer nuttige samenvatting: microbiologie AP-Hogeschool 2018 schematische overzicht met de belangrijkste elementen omtrent bacteriën/ wormen
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde / microbiologie microbiologie 1Dit is een complete samenvatting van spijsverteringsstelsel dat werd behandeld in het vak Anatomie en Fysiologie. Zowel de powerpointpresentaties als de informatie uit het handboek is er in verwerkt. Duidelijk en helder geschreven met prenten en illustraties o...
Thomas More / Voedings en Dieetkunde / Anatomie en fysiologie Anatomie en fysiologie van de menssamenvatting deel levensmiddelentechnologie 1ste semester 1ste jaar VDK van docent Nathan Van Der Eecken, 73 pagina's
Hogeschool Gent / Voedings en Dieetkunde / levensmiddelentechnologie, additieven en verpakkingensamenvatting deel additieven en verpakkingen 1ste semester van 1ste jaar VDK door docent An Vandenhaute, 90 pagina's
Hogeschool Gent / Voedings en Dieetkunde / levensmiddelentechnologie, additieven en verpakkingeneen tabel met alle te kennen voedingsmiddelen en hun afgeleide plus uitleg, gesorteerd volgens de vaste kern. docent Sarah Blondeel, 1ste jaar 1ste semester
Hogeschool Gent / Voedings en Dieetkunde / levensmiddelenleer en wetgevingin dit document staan alle vergelijkingen tussen de voedingsmiddelen die te kennen zijn voor het examen. docent Sarah Blondeel 1ste jaar, 1ste semester
Hogeschool Gent / Voedings en Dieetkunde / levensmiddelenleer en wetgevingalle te kennen begrippen voor het vak onderzoeksmethoden, 1ste jaar, 1ste semester, docent Hanna Aerts
Hogeschool Gent / Voedings en Dieetkunde / onderzoeksmethodenDit is een samenvatting van het vak 'Voeding in de maatschappij en epidemiologie' van het eerste jaar voedings- en dieetkunde aan de Thomas More hogeschool te Geel. Het bevat informatie uit de cursus aangevuld met notities uit de les. Het is een overzichtelijk...
Thomas More / Voedings en Dieetkunde / Voeding in de maatschappij - epidemiologieomvat samenvatting van de gastsprekers: -AIDS -Chronische langaandoeningen COPD -Refeeding syndroom -(Par)enterale voeding -Oncologie -Dementie -Decubitis -Parkingson omvat samenvatting van de gastsprekers: -AIDS -Chronische langaandoeningen COPD -Refeeding sy...
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde / Klinische diëtitiekSamenvatting van hoofdstuk 1 uit het boek 'Leefstijlcoaching: kernvragen bij gedragsverandering'.
Odisee / Voedings en Dieetkunde / Gesprekstechnieken & Coaching Leefstijlcoaching kernvragen bij gedragsveranderingBeknopte samenvatting basis chemie, omvat info over; fasetoestand stoffen, stofeigenschappen, soorten chemische reacties, atomen, moleculen, naamgeving,..
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde / chemieSamenvatting biomedische wetenschappen Bevat; -Immunologie (lymfestelsel, ontstekingen, afweersysteem, soorten antigenen, allergie, intolerantie, beschrijving van enkele pathologieën, HIV) -Farmacologie
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde / BiomedischeSamenvatting farma/medicatie (biomedische) bij bepaalde gezondheidsaandoening; -BIJ CARDIOVASCULAIRE AANDOENINGEN -BIJ ONTSTEKING EN BEHANDELING VAN PIJN -BIJ MAAGPROBLEMATIEK -PSYCHO- EN NEUROFARMACA. Onderverdeeld per soort medicatie, met uitleg van werkin...
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde / FarmacaSamenvatting cursus 2016-2017. Bauwens M. & Aerts I. Geschreven o.b.v. de cursus en aantekeningen + examenvragen in het achterhoofd. Samenvatting van De Actieve Voedingsdriehoek = ook verkrijgbaar.
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde / Voedingswetenschappen 2 Cursus voedingswetenschappenBiochemie, opleiding voeding en dieetkunde Omvat uitwerking van vragen over uiteenlopende thema's (eiwitten, aminozuren, energie, katabolisme, refeeding syndroom, regeling ph,..)
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde / biochemieSamenvatting van het boek Actieve Voedingsdriehoek, op basis van de te kennen leerstof voor de tussentijdse toets en examen juni 2017.
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde / Voedingswetenschappen 2 De Actieve VoedingsdriehoekOefenvragen ter voorbereiding van het examen microbiologie. Vele van deze vragen werden effectief op het examen gesteld.
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde / microbiologie levensmiddelen hygine