Dit is een samenvatting van diëtetiek S1 en bevat de hoofdstukken: water, koolhydraten, vetten, eiwitten en vitamines. Hier zitten wel geen steekkaarten in. Alle leerstof van de online lessen zitten hierin.
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde / DiëtetiekDit is een cursus die je hier terug vindt en geen samenvatting. Deze heb ik gemaakt omdat ik zelf niet kan studeren van powerpoints. Alle info die in de powerpoints staat, staat ook in deze cursus. Hier is het makkelijk om dingen aan te duiden en bij te schrij...
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde / DiëtetiekSamenvatting van alle PowerPoints van diëtetiek uit het eerste jaar van de opleiding. Bevat 78 pagina's. Het is voor de opleiding voedings- en dieetkunde, AP Antwerpen.
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde / DiëtetiekEen getypte samenvatting van hoofdstuk 9: het ademhalingsstelsel uit het handboek 'Anatomie en fysiologie van de mens'.
Thomas More / Voedings en Dieetkunde / Anatomie en fysiologie Anatomie en fysiologie van de mensSamenvatting van voeding— UCLL Vroedkunde Gebruik en geslaagd met deze samenvatting.
UC Leuven Limburg / Voedings en dieetkunde /Samenvatting van hoofdstuk 6: het circulatiestelsel uit het handboek 'Anatomie en fysiologie van de mens'. Auteur: Ludo Grégoire, Agnes van Straaten- Huygen Uitgeverij: ThiemeMeulenhoff
Thomas More / Voedings en Dieetkunde / Anatomie en fysiologie Anatomie en fysiologie van de mensGetypte samenvatting van het hoofdstuk 8: het urinewegstelsel uit het handboek 'Anatomie en fysiologie van de mens'.
Thomas More / Voedings en Dieetkunde / Anatomie en fysiologie Anatomie en fysiologie van de mensZeer nuttige samenvatting: microbiologie AP-Hogeschool 2018 schematische overzicht met de belangrijkste elementen omtrent bacteriën/ wormen
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde / microbiologie microbiologie 1Dit is een complete samenvatting van spijsverteringsstelsel dat werd behandeld in het vak Anatomie en Fysiologie. Zowel de powerpointpresentaties als de informatie uit het handboek is er in verwerkt. Duidelijk en helder geschreven met prenten en illustraties o...
Thomas More / Voedings en Dieetkunde / Anatomie en fysiologie Anatomie en fysiologie van de menssamenvatting deel levensmiddelentechnologie 1ste semester 1ste jaar VDK van docent Nathan Van Der Eecken, 73 pagina's
Hogeschool Gent / Voedings en Dieetkunde / levensmiddelentechnologie, additieven en verpakkingensamenvatting deel additieven en verpakkingen 1ste semester van 1ste jaar VDK door docent An Vandenhaute, 90 pagina's
Hogeschool Gent / Voedings en Dieetkunde / levensmiddelentechnologie, additieven en verpakkingeneen tabel met alle te kennen voedingsmiddelen en hun afgeleide plus uitleg, gesorteerd volgens de vaste kern. docent Sarah Blondeel, 1ste jaar 1ste semester
Hogeschool Gent / Voedings en Dieetkunde / levensmiddelenleer en wetgevingin dit document staan alle vergelijkingen tussen de voedingsmiddelen die te kennen zijn voor het examen. docent Sarah Blondeel 1ste jaar, 1ste semester
Hogeschool Gent / Voedings en Dieetkunde / levensmiddelenleer en wetgevingalle te kennen begrippen voor het vak onderzoeksmethoden, 1ste jaar, 1ste semester, docent Hanna Aerts
Hogeschool Gent / Voedings en Dieetkunde / onderzoeksmethodenDit is een samenvatting van het vak 'Voeding in de maatschappij en epidemiologie' van het eerste jaar voedings- en dieetkunde aan de Thomas More hogeschool te Geel. Het bevat informatie uit de cursus aangevuld met notities uit de les. Het is een overzichtelijk...
Thomas More / Voedings en Dieetkunde / Voeding in de maatschappij - epidemiologieomvat samenvatting van de gastsprekers: -AIDS -Chronische langaandoeningen COPD -Refeeding syndroom -(Par)enterale voeding -Oncologie -Dementie -Decubitis -Parkingson omvat samenvatting van de gastsprekers: -AIDS -Chronische langaandoeningen COPD -Refeeding sy...
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde / Klinische diëtitiekSamenvatting van hoofdstuk 1 uit het boek 'Leefstijlcoaching: kernvragen bij gedragsverandering'.
Odisee / Voedings en Dieetkunde / Gesprekstechnieken & Coaching Leefstijlcoaching kernvragen bij gedragsveranderingBeknopte samenvatting basis chemie, omvat info over; fasetoestand stoffen, stofeigenschappen, soorten chemische reacties, atomen, moleculen, naamgeving,..
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde / chemieSamenvatting biomedische wetenschappen Bevat; -Immunologie (lymfestelsel, ontstekingen, afweersysteem, soorten antigenen, allergie, intolerantie, beschrijving van enkele pathologieën, HIV) -Farmacologie
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde / BiomedischeSamenvatting farma/medicatie (biomedische) bij bepaalde gezondheidsaandoening; -BIJ CARDIOVASCULAIRE AANDOENINGEN -BIJ ONTSTEKING EN BEHANDELING VAN PIJN -BIJ MAAGPROBLEMATIEK -PSYCHO- EN NEUROFARMACA. Onderverdeeld per soort medicatie, met uitleg van werkin...
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde / FarmacaSamenvatting cursus 2016-2017. Bauwens M. & Aerts I. Geschreven o.b.v. de cursus en aantekeningen + examenvragen in het achterhoofd. Samenvatting van De Actieve Voedingsdriehoek = ook verkrijgbaar.
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde / Voedingswetenschappen 2 Cursus voedingswetenschappenBiochemie, opleiding voeding en dieetkunde Omvat uitwerking van vragen over uiteenlopende thema's (eiwitten, aminozuren, energie, katabolisme, refeeding syndroom, regeling ph,..)
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde / biochemieSamenvatting van het boek Actieve Voedingsdriehoek, op basis van de te kennen leerstof voor de tussentijdse toets en examen juni 2017.
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde / Voedingswetenschappen 2 De Actieve VoedingsdriehoekOefenvragen ter voorbereiding van het examen microbiologie. Vele van deze vragen werden effectief op het examen gesteld.
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde / microbiologie levensmiddelen hygine