- Je bekeek:Pathopsychologie samenvatting Ellen Moens
- Geüpload door:NetteDeMol
- Studie: Odisee / Voedings en Dieetkunde / Pathopsychologie
- 80 pagina's 2 downloads
Samenvatting van pathopsychologie van het 2e semester Docent: Tiffany Naets De samenvatting werd gemaakt in 2023 en is opgesplitst in de verschillende hoofdstukken die aan bod kwamen. Naast het hoofdstuk staat ook steeds de bijhorende lesweek Deze samenvatting...
Odisee / Voedings en Dieetkunde / PathopsychologieDit is een samenvatting/schema dat je makkelijk kan gebruiken voor het examen. Hierin staat de aanpak kort samengevat. Hoe je moet werken bij eetstoornissen. Dit is voor het van Pathopsychologie gegeven door mevrouw Moens.
Odisee / Voedings en Dieetkunde / PathopsychologieDit is een samenvatting/schema dat je kan gebruiken voor het examen van pathopsychologie. Hierin staat de aanpak bij moeilijke eters kort samengevat. Dit is voor het van pathopsychologie gegeven door mevrouw Moens.
Odisee / Voedings en Dieetkunde / PathopsychologieDit is een samenvatting/schema dat je kan gebruiken voor het examen van pathopsychologie. Hierin staat de aanpak bij overgewicht kort samengevat. Dit is voor het van pathopsychologie gegeven door mevrouw Moens.
Odisee / Voedings en Dieetkunde / PathopsychologieDit document bevat de uitwerking van de 3 casusgroepen van pathopsychologie
Odisee / Voedings en Dieetkunde / PathopsychologieDit is een volledige samenvatting van Pathopsychologie. De samenvatting bevat de inhoud van de PowerPoints + de ingesproken informatie.
Odisee / Voedings en Dieetkunde / PathopsychologieDit is de samenvatting van Ethiek en recht, voor dit vak heb ik een 15/20 voor gehaald. Alles staat duidelijk uitgelegd in de samenvatting. Extra informatie staat er in. Dit vak werd gegeven door Jill Verzelen in het jaar 2020-2021.
Odisee / Voedings en Dieetkunde / Ethiek en recht Ethiek en rechtDit document bevat alles wat je nodig hebt om het examen van toegepaste dieetleer 3: theorie te maken (excuslief de verplichte bijlagen die op Toledo staan per hoofdstuk). Ik ben enorm blij met deze samenvatting en ik geloof dat jullie hier ook veel aan zullen...
Odisee / Voedings en Dieetkunde / Toegepaste dieetleer 3 Cursus toegepaste dieetleer 3Dit is een goede samenvatting van het vak Gezondheidsbevordering van het jaar 2020-2021. Dit vak werd gegeven door Liselotte Van Hevele. Dit heeft mij echt geholpen want ik had een 16/20. Alle voorbeelden en extra's die in de les besproken werden, staan er ook...
Odisee / Voedings en Dieetkunde / GezondheidsbevorderingDit is een zeer goede samenvatting van het vak Toegepaste voedingsleer 1, gegeven door de leerkracht Jo Mons. Deze samenvatting heeft mij er door geholpen, 14/20. Alles is besproken: voorbeelden van in de les, extraatjes die gekend moesten zijn, vragen die op ...
Odisee / Voedings en Dieetkunde / Toegepaste Dieetleer 1Zeer nuttige samenvatting: microbiologie AP-Hogeschool 2018 schematische overzicht met de belangrijkste elementen omtrent bacteriën/ wormen
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde / microbiologie microbiologie 1Dit is een complete samenvatting van spijsverteringsstelsel dat werd behandeld in het vak Anatomie en Fysiologie. Zowel de powerpointpresentaties als de informatie uit het handboek is er in verwerkt. Duidelijk en helder geschreven met prenten en illustraties o...
Thomas More / Voedings en Dieetkunde / Anatomie en fysiologie Anatomie en fysiologie van de menssamenvatting deel levensmiddelentechnologie 1ste semester 1ste jaar VDK van docent Nathan Van Der Eecken, 73 pagina's
Hogeschool Gent / Voedings en Dieetkunde / levensmiddelentechnologie, additieven en verpakkingensamenvatting deel additieven en verpakkingen 1ste semester van 1ste jaar VDK door docent An Vandenhaute, 90 pagina's
Hogeschool Gent / Voedings en Dieetkunde / levensmiddelentechnologie, additieven en verpakkingeneen tabel met alle te kennen voedingsmiddelen en hun afgeleide plus uitleg, gesorteerd volgens de vaste kern. docent Sarah Blondeel, 1ste jaar 1ste semester
Hogeschool Gent / Voedings en Dieetkunde / levensmiddelenleer en wetgevingin dit document staan alle vergelijkingen tussen de voedingsmiddelen die te kennen zijn voor het examen. docent Sarah Blondeel 1ste jaar, 1ste semester
Hogeschool Gent / Voedings en Dieetkunde / levensmiddelenleer en wetgevingalle te kennen begrippen voor het vak onderzoeksmethoden, 1ste jaar, 1ste semester, docent Hanna Aerts
Hogeschool Gent / Voedings en Dieetkunde / onderzoeksmethodenDit is een samenvatting van het vak 'Voeding in de maatschappij en epidemiologie' van het eerste jaar voedings- en dieetkunde aan de Thomas More hogeschool te Geel. Het bevat informatie uit de cursus aangevuld met notities uit de les. Het is een overzichtelijk...
Thomas More / Voedings en Dieetkunde / Voeding in de maatschappij - epidemiologieomvat samenvatting van de gastsprekers: -AIDS -Chronische langaandoeningen COPD -Refeeding syndroom -(Par)enterale voeding -Oncologie -Dementie -Decubitis -Parkingson omvat samenvatting van de gastsprekers: -AIDS -Chronische langaandoeningen COPD -Refeeding sy...
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde / Klinische diëtitiekSamenvatting van hoofdstuk 1 uit het boek 'Leefstijlcoaching: kernvragen bij gedragsverandering'.
Odisee / Voedings en Dieetkunde / Gesprekstechnieken & Coaching Leefstijlcoaching kernvragen bij gedragsveranderingBeknopte samenvatting basis chemie, omvat info over; fasetoestand stoffen, stofeigenschappen, soorten chemische reacties, atomen, moleculen, naamgeving,..
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde / chemieSamenvatting biomedische wetenschappen Bevat; -Immunologie (lymfestelsel, ontstekingen, afweersysteem, soorten antigenen, allergie, intolerantie, beschrijving van enkele pathologieën, HIV) -Farmacologie
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde / BiomedischeSamenvatting farma/medicatie (biomedische) bij bepaalde gezondheidsaandoening; -BIJ CARDIOVASCULAIRE AANDOENINGEN -BIJ ONTSTEKING EN BEHANDELING VAN PIJN -BIJ MAAGPROBLEMATIEK -PSYCHO- EN NEUROFARMACA. Onderverdeeld per soort medicatie, met uitleg van werkin...
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde / FarmacaSamenvatting cursus 2016-2017. Bauwens M. & Aerts I. Geschreven o.b.v. de cursus en aantekeningen + examenvragen in het achterhoofd. Samenvatting van De Actieve Voedingsdriehoek = ook verkrijgbaar.
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde / Voedingswetenschappen 2 Cursus voedingswetenschappenBiochemie, opleiding voeding en dieetkunde Omvat uitwerking van vragen over uiteenlopende thema's (eiwitten, aminozuren, energie, katabolisme, refeeding syndroom, regeling ph,..)
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde / biochemie