- Je bekeek:Complete samenvatting voor Module Toegepaste Levensmiddelenleer (NTI HBO Voeding en Dietetiek 6674)
- Geüpload door:shanndov
- Studie: NTI / Voeding en Diëtetiek / Toegepaste Levensmiddelenleer
- Boek:Ons Voedsel door
-
75 pagina's
6 downloads
Duidelijke en overzichtelijke samenvatting van de verplichte literatuur voor het vak Toegepaste Levensmiddelenleer. (Voeding en diëtetiek, NTI). Ook de stof uit de e-module en de proeftentamens vind je erin terug. Ik had een 9,2
Een uitgebreide samenvatting van het boek Ons voedsel. In de samenvattingen word een merendeel van de hoofdstukken uitgelegd. Een samenvatting van de module toegepaste levensmiddelenleer.
Samenvatting Module Pathologie Literatuur: Kruizenga H., Wierdsma N. (2020). Zakboek Diëtetiek Mahan, L.K.& Raymond, J.L. (2016) Krause's Food en The Nutrition care process. 14th edition. Stegeman, N. (2017). Voeding bij gezondheid en ziekte
Heldere en overzichtelijke samenvatting van hoofdstuk 8 t/m 20 van het boek Ons Voedsel (Frans M. de jong) en het boek The Science of Nutrition hoofdstuk 2, 4 t/m 6, 13 en 15 (volgens literatuurlijst) Vak: Toegepaste Levensmiddelenleer (leerjaar 1) Studie: HBO...
Heldere en overzichtelijke samenvatting van hoofdstuk 1,2,4,5,6,7,10 en 11 Vak: Anatomie en fysiologie voor de diëtist (leerjaar 1) Studie: HBO Voeding en Diëtetiek
Heldere en overzichtelijke samenvatting van hoofdstuk 1 t/m 9 van het boek Gezondheidsvoorlichting en gedragsverandering (Brug, Assema & Lechner) Vak: Voeding, voorlichting en gedrag (leerjaar 1) Studie: HBO Voeding en Dietetiek
Samenvatting The Science of Nutrition - de hoofdzaken. Met behulp van deze samenvatting + overige te downloaden documenten het tentamen behaald.
Overzicht alle vitamines en mineralen en hun functies en dergelijke
Antwoordmodel van de zelfgemaakte oefentoets met hoofdzaken -Inleiding Voedingsleer Voeding & Diëtetiek NTI
Samenvatting Levensmiddelenleer - NTI HBO Voeding en Diëtetiek - leerjaar 1 module 1
Vooropdracht Communiceren NTI Geaccepteerd door de leraar, toegang gekregen tot praktijkdag.
Verslag n.a.v. de startbijeenkomst (SBO-dag) van NTI. Verslag over studie-verleden, heden en toekomst ; Planning van de studie ; Leerstijlen
Antwoorden mini toets Levensmiddelenleer met enkele hoofdzaken en een overzichtelijk schema met schadelijke stoffen en kwaliteitsverlies per voedingsgroep.
NEDERLANDSTALIGE Samenvatting van hoofdstuk 7 uit het Engelstalige boek "the Science of Nutrition" - Metabolism. Nodig voor het tentamen "Voeding en Metabolisme" Samenvatting van hoofdstuk 8 (ook nodig voor tentamen) volgt binnenkort.
Samenvatting leerjaar 1, periode 1. Voedingleer, alles over vetten. HAN Nijmegen.
Eindopdracht behorende bij de praktijkdag Communiceren voor het NTI. Met huidige verslag een 7,5 behaald. Geen feedback bij gekregen behalve "prima zo" (:
Zelfgemaakte oefentoets met alle hoofdzaken voor Inleiding Voedingsleer NTI
integrale toets van 2016 van propedeuse Voeding en dietetiek. Ik had hiervoor een 9 gehaald. criteria 1: casusbeschrijving beroepsrollen criteria 2: Ontwikkeling beroepsrollen en stamcompetenties op niveau 2
Uitgebreide samenvatting van het boek Fysiologie voor de sportpraktijk (zesde druk). De volgende hoofdstukken komen volledig aan bod: 2, 5, 6, 12, 13 en paragraaf 3.3. Leer deze samenvatting en haal gemakkelijk een voldoende!
Samenvatting gemaakt aan de hand van de leerdoelen van diëtetiek blok 2.1. In de samenvatting heb ik o.a. gebruik gemaakt van handige tabellen waarin o.a. alle waardes overzichtelijk zijn weergegeven per ziekte.
Samenvatting van diëtetiek blok 1.3 van de opleiding Voeding en Diëtetiek (Haagse Hogeschool). De samenvatting is gemaakt aan de hand van de leerdoelen uit de studieplanner. Dit vak wordt samen met nog vier andere vakken getoetst onder de naam 'stofwisseling...
Volledige samenvatting, inclusief boek leerstof verwerkt. De studievereniging Vedi is gestopt met de verkoop, daarom ga ik zelf hier verder. Voor mij is het redelijk makkelijke stof, omdat ik al een bachelor bewegingswetenschappen aan de RuG heb. Ik denk daaro...
Samenvatting leerjaar 1, periode 1. Sociale wetenschappen, nature en nuture. Voeding en Diëtetiek aan de HAN in Nijmegen
Samenvatting leerjaar 1, periode 1. Sociale wetenschappen, sensatie en perceptie. Voeding en Diëtetiek aan de HAN in Nijmegen
Samenvatting leerjaar 1, periode 1. Voedingleer, alles over eiwitten. HAN Nijmegen.