Dit is een volledige samenvatting van het deeltje voeding bij diabetes mellitus. De samenvatting bevat de inhoud van de PowerPoints + de ingesproken informatie en de uitgewerkte casussen.
Odisee / Voedings en Dieetkunde / Toegepaste dieetleer 3 theorieDit is de uitwerking van alle opdrachten bij het hoofdstuk duurzame voeding. Het document bevat ook telkens de link van waar ik de informatie heb gehaald, dus handig als je tijdens je examen de website nog eens wil raadplegen.
Odisee / Voedings en Dieetkunde / Voeding en samenlevingDit is de uitwerking van alle opdrachten bij het hoofdstuk voeding en de preventie van kanker. Het document bevat ook telkens de link van waar ik de informatie heb gehaald, dus handig als je tijdens je examen de website nog eens wil raadplegen.
Odisee / Voedings en Dieetkunde / Voeding en samenlevingDit is een volledige samenvatting van statistiek 2, gebaseerd op de inhoud van de PowerPoints en de ingesproken informatie.
Odisee / Voedings en Dieetkunde / Statistiek 2 (SPSS) Handleiding SPSSDit is een volledige samenvatting van gezondheidsbevordering (2021-2022), gegeven door mevrouw Van Hevele. De samenvatting bevat de inhoud van de PowerPoints en de ingesproken informatie. Ook de zelfstudie-opdrachten zijn in de samenvatting verwerkt, behalve d...
Odisee / Voedings en Dieetkunde / GezondheidsbevorderingDit is een volledige samenvatting van het deeltje voeding na bariatrische geneeskunde. De samenvatting bevat de inhoud van de PowerPoints + de ingesproken informatie en de extra opdrachten.
Odisee / Voedings en Dieetkunde / Toegepaste dieetleer 3Dit is een volledige samenvatting van het deeltje voeding bij kinderen en jongeren met overgewicht of obesitas. De samenvatting bevat de inhoud van de PowerPoints + de ingesproken informatie en de uitgewerkte casus van Tessa.
Odisee / Voedings en Dieetkunde / Toegepaste dieetleer 3Dit is een volledige samenvatting van het deeltje voeding bij hart- en vaatziekten. De samenvatting bevat de inhoud van de PowerPoints + de ingesproken informatie en de uitgewerkte casus van mr. Versporten.
Odisee / Voedings en Dieetkunde / Toegepaste dieetleer 3Dit document bevat de uitwerking van de 3 casusgroepen van pathopsychologie
Odisee / Voedings en Dieetkunde / PathopsychologieVolledige samenvatting Onderzoeksvaardigheden, 1 VDK, Aj 2019-2020, mevrouw An-Sofie Pinket
Odisee / Voedings en Dieetkunde / OnderzoeksvaardighedenOefeningen + begrippenlijst statistiek - 1 VDK - mevr. Jacobs jaar 2019-2020
Odisee / Voedings en Dieetkunde / StatistiekDit is een volledige samenvatting van Epidemiologie 2021. De samenvatting bevat de inhoud van de PowerPoints + de ingesproken informatie.
Odisee / Voedings en Dieetkunde / EpidemiologieVolledige samenvatting Voedingsleer, een samenvatting van het volledige boek met toegevoegde notities van de opgenomen PPT. 1 VDK, Aj 2020-2021, dit vak wordt gegeven door mervouw Mons
Odisee / Voedings en Dieetkunde / VoedingsleerDit is een volledige samenvatting van Pathopsychologie. De samenvatting bevat de inhoud van de PowerPoints + de ingesproken informatie.
Odisee / Voedings en Dieetkunde / PathopsychologieDit is een volledige samenvatting van het deeltje Sondevoeding. De samenvatting bevat de inhoud van de PowerPoints + de ingesproken informatie. Hiervan is geen tekst beschreven in de cursus.
Odisee / Voedings en Dieetkunde / Voeding voor zuigeling en kindZeer nuttige samenvatting: microbiologie AP-Hogeschool 2018 schematische overzicht met de belangrijkste elementen omtrent bacteriën/ wormen
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde / microbiologie microbiologie 1samenvatting deel levensmiddelentechnologie 1ste semester 1ste jaar VDK van docent Nathan Van Der Eecken, 73 pagina's
Hogeschool Gent / Voedings en Dieetkunde / levensmiddelentechnologie, additieven en verpakkingensamenvatting deel additieven en verpakkingen 1ste semester van 1ste jaar VDK door docent An Vandenhaute, 90 pagina's
Hogeschool Gent / Voedings en Dieetkunde / levensmiddelentechnologie, additieven en verpakkingeneen tabel met alle te kennen voedingsmiddelen en hun afgeleide plus uitleg, gesorteerd volgens de vaste kern. docent Sarah Blondeel, 1ste jaar 1ste semester
Hogeschool Gent / Voedings en Dieetkunde / levensmiddelenleer en wetgevingin dit document staan alle vergelijkingen tussen de voedingsmiddelen die te kennen zijn voor het examen. docent Sarah Blondeel 1ste jaar, 1ste semester
Hogeschool Gent / Voedings en Dieetkunde / levensmiddelenleer en wetgevingalle te kennen begrippen voor het vak onderzoeksmethoden, 1ste jaar, 1ste semester, docent Hanna Aerts
Hogeschool Gent / Voedings en Dieetkunde / onderzoeksmethodenomvat samenvatting van de gastsprekers: -AIDS -Chronische langaandoeningen COPD -Refeeding syndroom -(Par)enterale voeding -Oncologie -Dementie -Decubitis -Parkingson omvat samenvatting van de gastsprekers: -AIDS -Chronische langaandoeningen COPD -Refeeding sy...
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde / Klinische diëtitiekSamenvatting van hoofdstuk 1 uit het boek 'Leefstijlcoaching: kernvragen bij gedragsverandering'.
Odisee / Voedings en Dieetkunde / Gesprekstechnieken & Coaching Leefstijlcoaching kernvragen bij gedragsveranderingBeknopte samenvatting basis chemie, omvat info over; fasetoestand stoffen, stofeigenschappen, soorten chemische reacties, atomen, moleculen, naamgeving,..
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde / chemieSamenvatting biomedische wetenschappen Bevat; -Immunologie (lymfestelsel, ontstekingen, afweersysteem, soorten antigenen, allergie, intolerantie, beschrijving van enkele pathologieën, HIV) -Farmacologie
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde / Biomedische