- Je bekeek:Voedingsleer samenvatting
- Geüpload door:Kyaraderoeck
- Studie: Odisee / Voedings en Dieetkunde / voedingsleer
- Boek:handboek voeding door
-
145 pagina's
4 downloads
Dit is een samenvatting van de gastles over Nestlé, gegeven bij het vak voeding voor zuigeling en kind. Alles wat te kennen is voor het examen staat hier duidelijk genoteerd! (14 pagina's)
Dit is een volledige samenvatting van het vak organisatie in de gezondheidszorg. Het boek en de ppt's van deze les zijn redelijk vaag dus daarom bied ik deze samenvatting aan. Als je deze studeert zal je hoogstwaarschijnlijk slagen want er staat alles in dat j...
Dit document onderhoudt alle notities vanuit de live lessen van pathologie 3, academiejaar 2021-2022. Alsook zaken die niet in de cursus staan maar die meneer extra vermeld heeft staan hierin genoteerd. De zaken die extra belangrijk zijn voor het mondeling exa...
Volledige samenvatting Voedingsleer, een samenvatting van het volledige boek met toegevoegde notities van de opgenomen PPT. 1 VDK, Aj 2020-2021, dit vak wordt gegeven door mervouw Mons
Samenvatting van eerste jaar vroedkunde - voedingsleer, volledige cursus is verwerkt. Ben in mijn opleiding nooit gebuisd geweest en heb mijn vroedkunde diploma gehaald zonder herexamens.
Dit is een zeer uitgebreide samenvatting van het vak voedingsleer vanuit de richting voedings- en dieetkunde (Thomas More). Alle leerdoelen + foto's van alle te kennen groenten, fruit, vis, vlees,... + oefenexamen zijn erin verwerkt.
Dit is een samenvatting van het volledige boek + de diavoorstelling die je krijgt bij de lessen.
Dit zijn vragen die je kan stellen tijdens bepaalde anamneses. Deze zijn samen met de docent overlopen en allen correct. Heel nuttig voor tijdens het examen!
Dit is een volledige samenvatting van de cursus. Hoofdstuk 1 & 2 is niet te kennen voor het theoretisch examen dus zit niet in mijn samenvatting. Ook zijn de zaken die enkel te kennen waren voor labo niet vermeld in de samenvatting. Deze zaken zijn dus ook...
Dit is een samenvatting voor een eerste jaars student die leerkracht secundair onderwijs studeert voor het vak gezondheidsopvoeding. De samenvatting omvat alles over de basis van voedingsleer. Wat wordt er besproken, : de algemene gezondheid, FAVV, NICE, HACCP...
Ik ben een student uit de richting Wellbeing- en vitaliteitsmanagement in Vives Kortrijk. Dit is een samenvatting van voedingsleer. Hoofdstukken zijn: voedingspatronen en voedingsgedrag, inleiding voedingsleer, koolhydraten, eiwitten, voedings- en bewegingsdri...
Duidelijke en uitgebreide samenvatting van het vak Voedingsleer. Combinatie van de cursus, de powerpoint en notities die ik tijdens de lessen gemaakt heb.
Dit is een samenvatting van het opleidingsonderdeel 'Voedingsleer'; deel van verschillende bachelors binnen Agro en Biotechnologie (onder andere 'Dierenzorg', 'Landbouw' en 'Voedingstechnologie'). Dit vak wordt aan de Hogeschool Gent gegeven door Frank Van Box...
In het 1ste jaar voeding en dieetkunde krijg je voedingsleer. Deze samenvatting bevat de thema's die ik in het tweede semester moest leren. De volgende thema's komen aan bod : eiwitten, alcohol, vitamines en mineralen. Ik kreeg les van proffesor Patrick Mullie...
Een samenvatting van het boek The science of nutrition (van het vak voedingsleer bij de opleiding van Nti). Studiejaar 1 van de opleiding voeding en diëtetiek. In het document is een samenvatting te vinden van alle hoofdstukken en een samenvatting van de onde...
Uitgebreide samenvatting van de belangrijke hoofdstukken 3 t/m 7 en vertaling van de summary van hoofdstukken 1,2,8,9,13,14,17,18 en 19. Deze samenvatting is geschreven voor het examen van het programma 'Voedingsleer', gevolgd aan het NTI in 2023/202...
Betreft een samenvatting van de noodzakelijk hoofdstukken van het boek Science of Nutrition, voor de module Voedingsleer. De samenvatting is tevens een vertaling naar het Nederlands Ik heb de Engelse terminologie zo zorgvuldig mogelijk vertaald naar de Nederla...
Samenvatting van het boek The Science of Nutrition voor het vak Voedingsleer aan het NTI. Studiejaar 1 van Voeding en Diëtetiek. Een document met alle vitaminen, mineralen en spoorelementen is tevens bijgevoegd.
Oefenvragen ter voorbereiding van het examen microbiologie. Vele van deze vragen werden effectief op het examen gesteld.
Samenvatting van het volledige eerste hoofdstuk van het boek 'Science of Nutrition', geschreven door Janice Thompson, Melinda Manor, Linda Vaughan. Het boek wordt gebruikt bij de opleiding/programma van de NTI Voedingswetenschappen en psychologie maar ook voo...
In dit document vind je een Nederlandse samenvatting van het boek Understanding Nutrition Hoofdstuk 1 tot en met 7 De volgende paragrafen worden behandeld: 4.1, 4.3, 4.4, 4.5, 5.1, 5.4, 5.5, 5.6, 6.1, 6.3, 6.4 6.5 en 7.3 Dit is de informatie die je nodig hebt...
Deze samenvatting bevat alle relevante informatie uit het boek Understanding Nutrition voor Periode 2 van Leerjaar 1, Voeding & Diëtetiek. De volgende paragrafen worden behandeld: 4.2-4.3, 5.3 en pagina 50 6.2-6.3 7.1-7.2-7.3 8.1 en 8.3, 8.4 14.1 en 14...
samenvatting van: stofwisselingsreacties en voedingsbehoeften van voedingstoffen: eiwitten, koolhydraten en vetten, Opleiding: voeding- en leefstijladviseur. duur maken van samenvatting +- 3 uur. Incl. plaatjes en overzicht. Niveau MBO-4, leerjaar 2
H.13 van The Science of Nutrition samenvatting in het Nederlands Boek: The Science of Nutrition, 5e editie Dit hoofdstuk is zowel voor de Module Voedingsleer als voor de Module Anatomie en Fysiologie voor de diëtist nodig.
Onderwerpen: zink, fosfor, vitamine A, carotenoïden, vitamine E, antioxidanten. Cijfer: 7,5