- Je bekeek:Samenvatting: inleiding tot de dieetleer
- Geüpload door:Lenajacobs
- Studie: Thomas More / Voedings en Dieetkunde / Dieetleer
- 1 pagina's
Handgeschreven, beknopte samenvatting over het hoofdstuk natriumbeperkt dieet uit de cursus dieetleer.
Thomas More / Voedings en Dieetkunde / DieetleerHandgeschreven samenvatting over het hoofdstuk anti-atheroomdieet van het vak dieetleer.
Thomas More / Voedings en Dieetkunde / DieetleerEen getypte samenvatting van hoofdstuk 9: het ademhalingsstelsel uit het handboek 'Anatomie en fysiologie van de mens'.
Thomas More / Voedings en Dieetkunde / Anatomie en fysiologie Anatomie en fysiologie van de mensSamenvatting van hoofdstuk 6: het circulatiestelsel uit het handboek 'Anatomie en fysiologie van de mens'. Auteur: Ludo Grégoire, Agnes van Straaten- Huygen Uitgeverij: ThiemeMeulenhoff
Thomas More / Voedings en Dieetkunde / Anatomie en fysiologie Anatomie en fysiologie van de mensGetypte samenvatting van het hoofdstuk 8: het urinewegstelsel uit het handboek 'Anatomie en fysiologie van de mens'.
Thomas More / Voedings en Dieetkunde / Anatomie en fysiologie Anatomie en fysiologie van de mensGetypte samenvatting van hoofdstuk 11: het hormonale stelsel uit het handboek 'Anatomie en fysiologie van de mens'.
Thomas More / Voedings en Dieetkunde / Anatomie en fysiologie Anatomie en fysiologie van de mensHandgeschreven samenvatting van hoofdstuk: het spijsverteringsstelsel. Ik heb veel tekeningen en afbeeldingen gebruikt aan de hand van figuren uit het handboek.
Thomas More / Voedings en Dieetkunde / Anatomie en fysiologie Anatomie en fysiologie van de mensEen geschreven samenvatting van het hoofdstuk spijsverteringsstelsel. In de samenvatting vind je veel figuren en tekeningen met de nodige uitleg.
Thomas More / Voedings en Dieetkunde / Anatomie en fysiologie Anatomie en fysiologie van de mensEen geschreven samenvatting van het hoofdstuk spijsverteringsstelsel. In de samenvatting vind je veel figuren en tekeningen met de nodige uitleg.
Thomas More / Voedings en Dieetkunde / Anatomie en fysiologie Anatomie en fysiologie van de mensEen geschreven samenvatting van het hoofdstuk spijsverteringsstelsel. In de samenvatting vind je veel figuren en tekeningen met de nodige uitleg.
Thomas More / Voedings en Dieetkunde / Anatomie en fysiologie Anatomie en fysiologie van de mensDit is een uitgebreide samenvatting van dieetleer voor de opleiding verpleegkunde
Thomas More / Verpleegkunde / Dieetleeromvat samenvatting van de gastsprekers: -AIDS -Chronische langaandoeningen COPD -Refeeding syndroom -(Par)enterale voeding -Oncologie -Dementie -Decubitis -Parkingson omvat samenvatting van de gastsprekers: -AIDS -Chronische langaandoeningen COPD -Refeeding sy...
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde / Klinische diëtitiekSamenvatting van hoofdstuk 1 uit het boek 'Leefstijlcoaching: kernvragen bij gedragsverandering'.
Odisee / Voedings en Dieetkunde / Gesprekstechnieken & Coaching Leefstijlcoaching kernvragen bij gedragsveranderingBeknopte samenvatting basis chemie, omvat info over; fasetoestand stoffen, stofeigenschappen, soorten chemische reacties, atomen, moleculen, naamgeving,..
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde / chemieSamenvatting biomedische wetenschappen Bevat; -Immunologie (lymfestelsel, ontstekingen, afweersysteem, soorten antigenen, allergie, intolerantie, beschrijving van enkele pathologieën, HIV) -Farmacologie
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde / BiomedischeSamenvatting farma/medicatie (biomedische) bij bepaalde gezondheidsaandoening; -BIJ CARDIOVASCULAIRE AANDOENINGEN -BIJ ONTSTEKING EN BEHANDELING VAN PIJN -BIJ MAAGPROBLEMATIEK -PSYCHO- EN NEUROFARMACA. Onderverdeeld per soort medicatie, met uitleg van werkin...
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde / FarmacaSamenvatting cursus 2016-2017. Bauwens M. & Aerts I. Geschreven o.b.v. de cursus en aantekeningen + examenvragen in het achterhoofd. Samenvatting van De Actieve Voedingsdriehoek = ook verkrijgbaar.
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde / Voedingswetenschappen 2 Cursus voedingswetenschappenBiochemie, opleiding voeding en dieetkunde Omvat uitwerking van vragen over uiteenlopende thema's (eiwitten, aminozuren, energie, katabolisme, refeeding syndroom, regeling ph,..)
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde / biochemieSamenvatting van het boek Actieve Voedingsdriehoek, op basis van de te kennen leerstof voor de tussentijdse toets en examen juni 2017.
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde / Voedingswetenschappen 2 De Actieve VoedingsdriehoekOefenvragen ter voorbereiding van het examen microbiologie. Vele van deze vragen werden effectief op het examen gesteld.
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde / microbiologie levensmiddelen hygine14pagina's met verschillende soorten vragen (+antwoord) ter voorbereiding op het examen microbiologie.
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde / voeding, voeding en dieetkunde, microbiologie, micro biologie, micro-biologie, levensmiddelenhygieneEnkele oefeningen (zonder antwoorden) op organische verbindingen
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde /Proef vragen over peptiden, eiwitten in het membraan, DNA, RNA
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde / biochemieIn deze samenvatting vind je alle informatie die je nodig hebt voor het vak Dieetleer voor de kennistoets van Leerjaar 2, Periode 3. De samenvatting is kort en bondig.
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / DieetleerIn deze samenvatting vind je alle informatie van dieetleer die nodig is voor de kennistoets van Leerjaar 3, Periode 1. De samenvatting is kort, bondig en overzichtelijk.
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / Dieetleer Understanding Nutrition