- Je bekeek:Voeding en Diëtetiek: de basis
- Geüpload door:Jenndejong
- Studie: De Haagse Hogeschool / Voeding en Diëtetiek / Voeding
- 21 pagina's 3 downloads
Deze samenvatting is gemaakt voor Dietistisch Handelen semester 5/6 jaar 3. De samenvatting sluit aan op Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool. Besproken onderwerpen: - Diabetes mellitus - Bariatrische chirurgie - Metabool syndroom - Kinderen (groei e...
De Haagse Hogeschool / Voeding en Diëtetiek / Dietistisch HandelenIn deze samenvatting komt Samenwerkend Leren aan bod van Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool, semester 4 week 21-32 (jaar 2). Besproken onderwerpen: - Ondervoeding - Lichaamssamenstelling - Voedselverzorgingsprocessen - Bederf en conservering - Klin...
De Haagse Hogeschool / Voeding en Diëtetiek / Samenwerkend LerenVoeding samenvatting van jaar 3 van de opleiding Sportkunde in Haarlem. Alle lesstof en leerdoelen zijn uitgewerkt. Ook zijn er plaatjes toegevoegd ter ondersteuning. Lesweek 1 - Zin en onzin over voeding Lesweek 2: Voeding en Weerstand Lesweek 3 Risico’s o...
Hogeschool Inholland / Sportkunde / Voeding Voeding bij gezondheid en ziekteIn deze samenvatting komt Samenwerkend Leren aan bod van semester 4 week 33-40 (jaar 2) van Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool. Besproken onderwerpen: - Complete samenvatting boek Veilig Voedsel voor het blok thema microbiologie. - Verschillende v...
De Haagse Hogeschool / Voeding en Diëtetiek / Samenwerkend LerenDeze samenvatting is gemaakt voor Dietistisch Handelen semester 4 jaar 2. De samenvatting sluit aan op Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool. Besproken onderwerpen: - ondervoeding en parameters voor ondervoeding - energie- en eiwitbehoefte - refeeding...
De Haagse Hogeschool / Voeding en Diëtetiek / Dietistisch HandelenSamenvatting van het vak voeding, Sportkunde jaar 3 met basiskennis over voeding Week 1: Zin en onzin over voeding // Week 2: Voeding bij overgewicht // Week 3: (risico op) ondervoeding // Week 4: Voeding en weerstand en Week 5: Voeding in de praktijk Met o...
Hogeschool Inholland / Sportkunde / Voeding Voeding bij gezondheid en ziekteDeze samenvatting is gemaakt voor Dietistisch Handelen semester 3 jaar 2. De samenvatting sluit aan op Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool. Besproken onderwerpen: - IBS, diarree en obstipatie - IBD, ziekte van crohn en colitis ulcerosa - maag-, gal-...
De Haagse Hogeschool / Voeding en Diëtetiek / Dietistisch HandelenVolledige samenvatting van het vak 'voeding' - minor verbeteren van voedingsgedrag. In deze samenvatting is alle stof samengevat die behandeld is voor de kennistoets. De samenvatting is duidelijk en overzichtelijk verdeeld in de hoofdstukken die be...
Fontys Hogescholen / Minor verbeteren van voedingsgedrag / Voeding Voeding bij gezondheid en ziekteIn deze samenvatting komt het vak Samenwerkend Leren naar voren van week 11-20 semester 3 (jaar 2) van de opleiding Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool. Besproken onderwerpen: - Sensorisch onderzoek (proeven van succes) - Chemische en fysische proce...
De Haagse Hogeschool / Voeding en Diëtetiek / Samenwerkend LerenSamenvatting van het vak fysiologie - nutritionblok 1.1, van de opleiding voeding en diëtetiek aan de Hogeschool van Amsterdam. Er is gebruik gemaakt van de hoorcolleges en de opgegeven literatuur. De opgegeven leerdoelen komen terug in de samenvatting. De sa...
Hogeschool van Amsterdam / Voeding en Diëtetiek / VoedingIn dit document kan je voor Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool de eerste 10 weken stof van semester 3 vinden (jaar 2). Besproken onderwerpen: - Productontwikkeling en duurzaamheid - Duurzame en gezonde voeding - Voedingsvezels en gluten - Consument...
De Haagse Hogeschool / Voeding en Diëtetiek / Samenwerkend LerenDeze samenvatting is gemaakt voor Samenwerkend Leren semester 5 en 6 jaar 3: global health. De samenvatting sluit aan op Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool en is geschreven in het Engels, omdat dit vak tijdens dit semester volledig Engels is. Het i...
De Haagse Hogeschool / Voeding en Diëtetiek / Samenwerkend LerenDeze samenvatting bevat het complete boek Proeven van Succes en is uitermate geschikt voor Voeding & Diëtetiek studenten voor het blok over sensorisch onderzoek in jaar 2. Met deze samenvatting zijn door meerdere studenten ruim voldoendes behaald.
De Haagse Hogeschool / Voeding en Diëtetiek / Sensorisch Onderzoek proeven van succesDeze samenvatting bevat vrijwel alle stof van de online module 'I Hate Statistics' over statistiek en hoe je werkt met het programma SPSS, en is in ieder geval geschikt voor Voeding en Diëtetiek studenten, maar ook andere studenten die statistiek mo...
De Haagse Hogeschool / Voeding en Diëtetiek / Statistiek Basishandboek SPSS 11Deze samenvatting bevat H4, H8, H10 en H11 van Inleiding tot de Marketing en is in ieder geval geschikt voor Voeding en Diëtetiek studenten in Jaar 2. Met deze samenvatting zijn meerdere ruimvoldoendes behaald.
De Haagse Hogeschool / Voeding en Diëtetiek / Marketing Inleiding tot de marketingDeze samenvatting bevat alle hoofdstukken uit Inleiding tot de Marketing (H2, H3, H4, H6, H8, H10 en H11) + overige marktanalyses (BMC + Stakeholderanalyse) die je gaat gebruiken als Voeding en Diëtetiek student in Jaar 2 op de Haagse Hogeschool. Deze samenva...
De Haagse Hogeschool / Voeding en Diëtetiek / Marketing Inleiding tot de marketingEen korte en duidelijke samenvatting van alle hoorcolleges in blok 1 van leerjaar 1.
Hanzehogeschool Groningen / Voeding en Diëtetiek / VoedingDeze samenvatting bevat de belangrijkste hoofdstukken van Veilig Voedsel de 2e druk (zelfde stof als 3e druk) en is in ieder geval geschikt voor Voeding & Diëtetiek studenten. Voor een overzicht van de belangrijkste pathogenen, verwijs ik je naar het over...
De Haagse Hogeschool / Voeding en Diëtetiek / Microbiologie en voedselveiligheid Veilig voedselDeze samenvatting bevat de belangrijkste pathogenen in ons voedsel en is in ieder geval geschikt voor Voeding & Diëtetiek studenten. Voor een samenvatting van het complete boek Veilig Voedsel (2e druk), verwijs ik je naar de samenvatting 'Veilig Voedsel - sam...
De Haagse Hogeschool / Voeding en Diëtetiek / Microbiologie en Voedselveiligheid Veilig voedselDit is een samenvatting van Motivational Interviewing voor Diëtisten van J.M. Vernooij en F.J.M. Spikmans en is zeer geschikt voor Voeding en Diëtetiek studenten, maar ook voor andere behandelaars in opleiding die gebruik maken van Motivational Interviewing....
De Haagse Hogeschool / Voeding en Diëtetiek / Dietistisch Handelen Informatorium Voeding en Di tetiek VoedingsleerEen complete samenvatting van alle thema's en literatuur die behandeld zijn tijdens de minor: verbeteren van voedingsgedrag op fontys sporthogeschool.
Fontys Hogescholen / Sport en Bewegingseducatie / VoedingEen werkstuk over voeding over de onderwerpen, gezonde voeding, ongezondevoeding, schijf van vijf, ijzertekort,en dieet. ik had een 9 voor deze werkstuk. • Dieet
ROC Mondriaan / Pedagogisch medewerker / VoedingEen duidelijke samenvatting inclusief aantekeningen van docenten, afbeeldingen en informatie uit het boekje BvJ samengevat van het hoofdstuk Voeding en Vertering.
HAVO / Natuur en Gezondheid / Biologie Biologie voor jouEen duidelijke samenvatting inclusief aantekeningen van docenten, afbeeldingen en informatie uit het boekje BvJ samengevat van het hoofdstuk Stofwisseling.
HAVO / Natuur en Gezondheid / Biologie Biologie voor jouEen duidelijke samenvatting inclusief aantekeningen van docenten, afbeeldingen en informatie uit het boekje BvJ samengevat van het hoofdstuk Transport.
HAVO / Natuur en Gezondheid / Biologie Biologie voor jou