- Je bekeek:Motivational Interviewing - samengevat
- Geüpload door:Jenndejong
- Studie: De Haagse Hogeschool / Voeding en Diëtetiek / Dietistisch Handelen
- Boek:Informatorium Voeding en Di tetiek Voedingsleer door
-
5 pagina's
Deze samenvatting is gemaakt voor Dietistisch Handelen semester 5/6 jaar 3. De samenvatting sluit aan op Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool. Besproken onderwerpen: - Diabetes mellitus - Bariatrische chirurgie - Metabool syndroom - Kinderen (groei e...
Deze samenvatting is gemaakt voor Dietistisch Handelen semester 4 jaar 2. De samenvatting sluit aan op Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool. Besproken onderwerpen: - ondervoeding en parameters voor ondervoeding - energie- en eiwitbehoefte - refeeding...
Deze samenvatting is gemaakt voor Dietistisch Handelen semester 3 jaar 2. De samenvatting sluit aan op Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool. Besproken onderwerpen: - IBS, diarree en obstipatie - IBD, ziekte van crohn en colitis ulcerosa - maag-, gal-...
In deze samenvatting komt Samenwerkend Leren aan bod van Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool, semester 4 week 21-32 (jaar 2). Besproken onderwerpen: - Ondervoeding - Lichaamssamenstelling - Voedselverzorgingsprocessen - Bederf en conservering - Klin...
In deze samenvatting komt Samenwerkend Leren aan bod van semester 4 week 33-40 (jaar 2) van Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool. Besproken onderwerpen: - Complete samenvatting boek Veilig Voedsel voor het blok thema microbiologie. - Verschillende v...
This summary was written in this academic year. Grade: 7.5. It contains all lecture notes from this course, combined with the provided literature, quiz answers (incorporated in the text) and information from the preceding course Food Microbiology (FHM20306). T...
IBS IBD Wetgeving Anatomy en fysiologie van het spijsverteringsstelsel Obstipatie Diarree Restricties van de darmen Divertikel ziekte In deze samenvatting komt alles aan bod uit de powerpoints van de lessen, de literatuur en aantekeningen
This summary was written in this academic year. It contains all lecture notes and e-module information from this course. It includes a list of definitions necessary for the exam. The case studies is included, but they are not necessary for the exam. Topics co...
This summary was written in the academic year 2023-2024, including notes from all lectures (+slides) and overviews of types of food fraud, (non-)targeted controls and food fraud factors with examples. There is a link to Quizlet on page 37 to practice the exam ...
In deze samenvatting komt het vak Samenwerkend Leren naar voren van week 11-20 semester 3 (jaar 2) van de opleiding Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool. Besproken onderwerpen: - Sensorisch onderzoek (proeven van succes) - Chemische en fysische proce...
In dit document kan je voor Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool de eerste 10 weken stof van semester 3 vinden (jaar 2). Besproken onderwerpen: - Productontwikkeling en duurzaamheid - Duurzame en gezonde voeding - Voedingsvezels en gluten - Consument...
Deze samenvatting is gemaakt voor Samenwerkend Leren semester 5 en 6 jaar 3: global health. De samenvatting sluit aan op Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool en is geschreven in het Engels, omdat dit vak tijdens dit semester volledig Engels is. Het i...
This summary was written in the academic year 2023-2024. It is based on the lectures. The book referenced to in the lectures is: Food Law reader (2023-2024). Additional, mandatory literature in the lectures is noted as well. Topics covered in the summary: - N...
This summary was written in the academic year . It is based on the book, lectures and assignments. The book referenced to in the lectures is: Food Quality Management 2020 edition by Luning and Marcelis. Grade achieved: 7 Topics covered in the summary: - Chapt...
This summary was written in the academic year 2023-2024. It is based on the book, lectures and dry-lab assignments. The book referenced to in the lectures is: Food Microbiology 4th edition by Adams, Moss and McClure. Grade achieved: 7 Topics covered in the su...
Deze samenvatting bevat alle eindtermen voor het filosofie (eind)examen van 5 havo samengevat uit het boek IK: Filosofie van het zelf. Inclusief vele voorbeelden en gedachte-experimenten.
Deze samenvatting bevat het complete boek Proeven van Succes en is uitermate geschikt voor Voeding & Diëtetiek studenten voor het blok over sensorisch onderzoek in jaar 2. Met deze samenvatting zijn door meerdere studenten ruim voldoendes behaald.
Dit document bevat een samenvatting van de basis van voeding en diëtetiek. Onderdelen die behandeld worden zijn: macronutrienten (koolhydraten, vetten, eiwitten), micronutrienten (vitamines & mineralen), voedingsstoffen en hun functies, verschillende mani...
Deze samenvatting bevat vrijwel alle stof van de online module 'I Hate Statistics' over statistiek en hoe je werkt met het programma SPSS, en is in ieder geval geschikt voor Voeding en Diëtetiek studenten, maar ook andere studenten die statistiek mo...
Deze samenvatting bevat H4, H8, H10 en H11 van Inleiding tot de Marketing en is in ieder geval geschikt voor Voeding en Diëtetiek studenten in Jaar 2. Met deze samenvatting zijn meerdere ruimvoldoendes behaald.
Deze samenvatting bevat alle hoofdstukken uit Inleiding tot de Marketing (H2, H3, H4, H6, H8, H10 en H11) + overige marktanalyses (BMC + Stakeholderanalyse) die je gaat gebruiken als Voeding en Diëtetiek student in Jaar 2 op de Haagse Hogeschool. Deze samenva...
Deze samenvatting bevat de belangrijkste hoofdstukken van Veilig Voedsel de 2e druk (zelfde stof als 3e druk) en is in ieder geval geschikt voor Voeding & Diëtetiek studenten. Voor een overzicht van de belangrijkste pathogenen, verwijs ik je naar het over...
Deze samenvatting bevat de belangrijkste pathogenen in ons voedsel en is in ieder geval geschikt voor Voeding & Diëtetiek studenten. Voor een samenvatting van het complete boek Veilig Voedsel (2e druk), verwijs ik je naar de samenvatting 'Veilig Voedsel - sam...
Een duidelijke samenvatting inclusief aantekeningen van docenten, afbeeldingen en informatie uit het boekje BvJ samengevat van het hoofdstuk Voeding en Vertering.
Deze samenvatting bevat H2 aarde: endogene en exogene processen uit het boek BuiteNLand voor het vak aardrijkskunde voor 5 Havo.