- Je bekeek:Statistiek HBO - samengevat
- Geüpload door:Jenndejong
- Studie: De Haagse Hogeschool / Voeding en Diëtetiek / Statistiek
- Boek:Basishandboek SPSS 11 door
-
11 pagina's
2 downloads
Deze samenvatting is gemaakt voor Dietistisch Handelen semester 5/6 jaar 3. De samenvatting sluit aan op Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool. Besproken onderwerpen: - Diabetes mellitus - Bariatrische chirurgie - Metabool syndroom - Kinderen (groei e...
In deze samenvatting komt Samenwerkend Leren aan bod van Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool, semester 4 week 21-32 (jaar 2). Besproken onderwerpen: - Ondervoeding - Lichaamssamenstelling - Voedselverzorgingsprocessen - Bederf en conservering - Klin...
In deze samenvatting komt Samenwerkend Leren aan bod van semester 4 week 33-40 (jaar 2) van Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool. Besproken onderwerpen: - Complete samenvatting boek Veilig Voedsel voor het blok thema microbiologie. - Verschillende v...
Deze samenvatting is gemaakt voor Dietistisch Handelen semester 4 jaar 2. De samenvatting sluit aan op Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool. Besproken onderwerpen: - ondervoeding en parameters voor ondervoeding - energie- en eiwitbehoefte - refeeding...
Deze samenvatting is gemaakt voor Dietistisch Handelen semester 3 jaar 2. De samenvatting sluit aan op Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool. Besproken onderwerpen: - IBS, diarree en obstipatie - IBD, ziekte van crohn en colitis ulcerosa - maag-, gal-...
In deze samenvatting komt het vak Samenwerkend Leren naar voren van week 11-20 semester 3 (jaar 2) van de opleiding Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool. Besproken onderwerpen: - Sensorisch onderzoek (proeven van succes) - Chemische en fysische proce...
In dit document kan je voor Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool de eerste 10 weken stof van semester 3 vinden (jaar 2). Besproken onderwerpen: - Productontwikkeling en duurzaamheid - Duurzame en gezonde voeding - Voedingsvezels en gluten - Consument...
Deze samenvatting is gemaakt voor Samenwerkend Leren semester 5 en 6 jaar 3: global health. De samenvatting sluit aan op Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool en is geschreven in het Engels, omdat dit vak tijdens dit semester volledig Engels is. Het i...
Deze samenvatting bevat vrijwel alle stof van de online module 'I Hate Statistics' over statistiek en hoe je werkt met het programma SPSS, en is in ieder geval geschikt voor Voeding en Diëtetiek studenten, maar ook andere studenten die statistiek mo...
Deze samenvatting bevat het complete boek Proeven van Succes en is uitermate geschikt voor Voeding & Diëtetiek studenten voor het blok over sensorisch onderzoek in jaar 2. Met deze samenvatting zijn door meerdere studenten ruim voldoendes behaald.
Dit document bevat een samenvatting van de basis van voeding en diëtetiek. Onderdelen die behandeld worden zijn: macronutrienten (koolhydraten, vetten, eiwitten), micronutrienten (vitamines & mineralen), voedingsstoffen en hun functies, verschillende mani...
Deze samenvatting bevat H4, H8, H10 en H11 van Inleiding tot de Marketing en is in ieder geval geschikt voor Voeding en Diëtetiek studenten in Jaar 2. Met deze samenvatting zijn meerdere ruimvoldoendes behaald.
Deze samenvatting bevat alle hoofdstukken uit Inleiding tot de Marketing (H2, H3, H4, H6, H8, H10 en H11) + overige marktanalyses (BMC + Stakeholderanalyse) die je gaat gebruiken als Voeding en Diëtetiek student in Jaar 2 op de Haagse Hogeschool. Deze samenva...
Deze samenvatting bevat de belangrijkste hoofdstukken van Veilig Voedsel de 2e druk (zelfde stof als 3e druk) en is in ieder geval geschikt voor Voeding & Diëtetiek studenten. Voor een overzicht van de belangrijkste pathogenen, verwijs ik je naar het over...
Deze samenvatting bevat de belangrijkste pathogenen in ons voedsel en is in ieder geval geschikt voor Voeding & Diëtetiek studenten. Voor een samenvatting van het complete boek Veilig Voedsel (2e druk), verwijs ik je naar de samenvatting 'Veilig Voedsel - sam...
Dit is een samenvatting van Motivational Interviewing voor Diëtisten van J.M. Vernooij en F.J.M. Spikmans en is zeer geschikt voor Voeding en Diëtetiek studenten, maar ook voor andere behandelaars in opleiding die gebruik maken van Motivational Interviewing....
Focuspunten statistiek jaar 2 Commerciële Economie
Korte overzichtelijke samenvatting van de hoofdstukken 1.6, 2 en 4 t/m 8 Boek Statistiek in Business Vak Statistiek Bedrijfseconomie Propedeutische fase periode 3
centrummaten Meetniveaus & centrummaten Frequenties, grafieken Spreidingsmaten (kwantielen, box plot) Spreidingsmaten (standaarddeviatie, z-score)
Statistics for Business and Economics aantekeningen NL H1 2 3 Aantekeningen Statistics for Business and Economics, in het Nederlands. Hoofdstuk 1, 2 & 3.
Statistics for business and economics h4-5 Samenvatting met veel voorbeelden zoals uitgewerkte opdrachten om de stof zo beter te begrijpen.
Een samenvatting van hoofdstuk 4,5,6 van het basisboek, hoofstuk 1,4,6 van gevorderden boek.
Uitgebreide samenvatting van Basishandboek SPSS 11, 1e druk van Alphons de Vocht. ISBN: 9789055481286. Dit uittreksel van Basishandboek SPSS 11 is met zorg samengesteld en is goed te gebruiken als ondersteuning bij het studeren. Het boek is compleet samengeva...
Onderwerpen die voorkomen in deze samenvatting: -Kansrekening -Binomiale verdeling -Normale verdeling -Betrouwbaarheidsintervallen Uitgebreide samenvatting van 31 pagina's.
Heldere samenvatting voor "Statistics for Business and Economics" H5.4 - H8