- Je bekeek:Summary Food Safety Risk Assessment (FHM30306)
- Geüpload door:Jenndejong
- Studie: Wageningen University / Food Safety / Food Safety Risk Assessment
- 41 pagina's
This summary was written in this academic year. Grade: 7.5. It contains all lecture notes from this course, combined with the provided literature, quiz answers (incorporated in the text) and information from the preceding course Food Microbiology (FHM20306). T...
Wageningen University / Food Safety / Advanced Food MicrobiologyThis summary was written in this academic year. It contains all lecture notes and e-module information from this course. It includes a list of definitions necessary for the exam. The case studies is included, but they are not necessary for the exam. Topics co...
Wageningen University / Food Safety / Food ToxicologyThis summary was written in the academic year 2023-2024, including notes from all lectures (+slides) and overviews of types of food fraud, (non-)targeted controls and food fraud factors with examples. There is a link to Quizlet on page 37 to practice the exam ...
Wageningen University / Food Safety / Food Fraud and MitigationThis summary was written in the academic year 2023-2024. It is based on the lectures. The book referenced to in the lectures is: Food Law reader (2023-2024). Additional, mandatory literature in the lectures is noted as well. Topics covered in the summary: - N...
Wageningen University / Food Safety / Food LawThis summary was written in the academic year . It is based on the book, lectures and assignments. The book referenced to in the lectures is: Food Quality Management 2020 edition by Luning and Marcelis. Grade achieved: 7 Topics covered in the summary: - Chapt...
Wageningen University / Food Safety / Food Quality Management food quality managementDeze samenvatting is gemaakt voor Dietistisch Handelen semester 5/6 jaar 3. De samenvatting sluit aan op Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool. Besproken onderwerpen: - Diabetes mellitus - Bariatrische chirurgie - Metabool syndroom - Kinderen (groei e...
De Haagse Hogeschool / Voeding en Diëtetiek / Dietistisch HandelenIn deze samenvatting komt Samenwerkend Leren aan bod van Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool, semester 4 week 21-32 (jaar 2). Besproken onderwerpen: - Ondervoeding - Lichaamssamenstelling - Voedselverzorgingsprocessen - Bederf en conservering - Klin...
De Haagse Hogeschool / Voeding en Diëtetiek / Samenwerkend LerenThis summary was written in the academic year 2023-2024. It is based on the book, lectures and dry-lab assignments. The book referenced to in the lectures is: Food Microbiology 4th edition by Adams, Moss and McClure. Grade achieved: 7 Topics covered in the su...
Wageningen University / Food Technology / Food Microbiology Food MicrobiologyIn deze samenvatting komt Samenwerkend Leren aan bod van semester 4 week 33-40 (jaar 2) van Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool. Besproken onderwerpen: - Complete samenvatting boek Veilig Voedsel voor het blok thema microbiologie. - Verschillende v...
De Haagse Hogeschool / Voeding en Diëtetiek / Samenwerkend LerenDeze samenvatting is gemaakt voor Dietistisch Handelen semester 4 jaar 2. De samenvatting sluit aan op Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool. Besproken onderwerpen: - ondervoeding en parameters voor ondervoeding - energie- en eiwitbehoefte - refeeding...
De Haagse Hogeschool / Voeding en Diëtetiek / Dietistisch HandelenDeze samenvatting bevat alle eindtermen voor het filosofie (eind)examen van 5 havo samengevat uit het boek IK: Filosofie van het zelf. Inclusief vele voorbeelden en gedachte-experimenten.
HAVO / Cultuur en Maatschappij / Filosofie IK filosofie van het zelfDeze samenvatting is gemaakt voor Dietistisch Handelen semester 3 jaar 2. De samenvatting sluit aan op Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool. Besproken onderwerpen: - IBS, diarree en obstipatie - IBD, ziekte van crohn en colitis ulcerosa - maag-, gal-...
De Haagse Hogeschool / Voeding en Diëtetiek / Dietistisch HandelenIn deze samenvatting komt het vak Samenwerkend Leren naar voren van week 11-20 semester 3 (jaar 2) van de opleiding Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool. Besproken onderwerpen: - Sensorisch onderzoek (proeven van succes) - Chemische en fysische proce...
De Haagse Hogeschool / Voeding en Diëtetiek / Samenwerkend LerenIn dit document kan je voor Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool de eerste 10 weken stof van semester 3 vinden (jaar 2). Besproken onderwerpen: - Productontwikkeling en duurzaamheid - Duurzame en gezonde voeding - Voedingsvezels en gluten - Consument...
De Haagse Hogeschool / Voeding en Diëtetiek / Samenwerkend LerenDeze samenvatting is gemaakt voor Samenwerkend Leren semester 5 en 6 jaar 3: global health. De samenvatting sluit aan op Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool en is geschreven in het Engels, omdat dit vak tijdens dit semester volledig Engels is. Het i...
De Haagse Hogeschool / Voeding en Diëtetiek / Samenwerkend LerenEen duidelijke samenvatting inclusief aantekeningen van docenten, afbeeldingen en informatie uit het boekje BvJ samengevat van het hoofdstuk Voeding en Vertering.
HAVO / Natuur en Gezondheid / Biologie Biologie voor jouDeze samenvatting bevat H2 aarde: endogene en exogene processen uit het boek BuiteNLand voor het vak aardrijkskunde voor 5 Havo.
HAVO / Cultuur en Maatschappij / Aardrijkskunde buiteNLand 5 havoEen duidelijke samenvatting inclusief aantekeningen van docenten, afbeeldingen en informatie uit het boekje BvJ samengevat van het hoofdstuk Stofwisseling.
HAVO / Natuur en Gezondheid / Biologie Biologie voor jouEen duidelijke samenvatting inclusief aantekeningen van docenten, afbeeldingen en informatie uit het boekje BvJ samengevat van het hoofdstuk Transport.
HAVO / Natuur en Gezondheid / Biologie Biologie voor jouEen duidelijke samenvatting inclusief aantekeningen van docenten, afbeeldingen en informatie uit het boekje BvJ samengevat van het hoofdstuk Mens en Milieu.
HAVO / Natuur en Gezondheid / Biologie Biologie voor jouDeze samenvatting bevat het complete boek Proeven van Succes en is uitermate geschikt voor Voeding & Diëtetiek studenten voor het blok over sensorisch onderzoek in jaar 2. Met deze samenvatting zijn door meerdere studenten ruim voldoendes behaald.
De Haagse Hogeschool / Voeding en Diëtetiek / Sensorisch Onderzoek proeven van succesEen duidelijke samenvatting inclusief aantekeningen van docenten en het boekje BvJ samengevat van het hoofdstuk DNA.
HAVO / Natuur en Gezondheid / Biologie Biologie voor jouDit document bevat een samenvatting van de basis van voeding en diëtetiek. Onderdelen die behandeld worden zijn: macronutrienten (koolhydraten, vetten, eiwitten), micronutrienten (vitamines & mineralen), voedingsstoffen en hun functies, verschillende mani...
De Haagse Hogeschool / Voeding en Diëtetiek / VoedingDeze samenvatting bevat vrijwel alle stof van de online module 'I Hate Statistics' over statistiek en hoe je werkt met het programma SPSS, en is in ieder geval geschikt voor Voeding en Diëtetiek studenten, maar ook andere studenten die statistiek mo...
De Haagse Hogeschool / Voeding en Diëtetiek / Statistiek Basishandboek SPSS 11Deze samenvatting bevat H4, H8, H10 en H11 van Inleiding tot de Marketing en is in ieder geval geschikt voor Voeding en Diëtetiek studenten in Jaar 2. Met deze samenvatting zijn meerdere ruimvoldoendes behaald.
De Haagse Hogeschool / Voeding en Diëtetiek / Marketing Inleiding tot de marketing