Studiebot antwoord

Stel een vraag ›
 
Vraag gesteld door: diana1803 - 2 maanden geleden

Leg mij uitgebreid het volgende onderwerp uit: U gaat reflecteren op al het geleerde en uw oplossingsgerichte vermogen door een verslag in te zenden. Dit is gebaseerd op een situatie waarbij uw team een verandering dient door te maken die u vormgeeft aan de hand van het oplossingsgericht werken.

In het reflectieverslag verwachten wij:

dat u begint met een heldere situatieschets van de beoogde verandering van uw team en uw oplossingsgerichte handelen hierin

dat u toelicht hoe u bij deze teamverandering het gebruik van het FORWARD-acroniem denkt toe te passen, waarbij u dit per letter toelicht. Pas ook het 4FSC-model toe en licht toe op welke wijze u dit model kunt inzetten.

dat u aanvullend in uw eigen woorden beschrijft wat oplossingsgericht werken inhoudt, wat dit van uw houding vraagt en tot slot benoemt u drie verschillen tussen probleemgericht en oplossingsgericht denken en werken. De uitleg moet geschreven zijn op het niveau van de Hogeschool.

Antwoord gegenereerd door AI Antwoord rapporteren

Stel een studievraag en wij proberen hem zo goed mogelijk te beantwoorden.

Stel een vraag
 
Inloggen via e-mail
Nieuw wachtwoord aanvragen
Registreren via e-mail
Winkelwagen
  • loader

Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items! Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items!

Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items!

loader

Ontvang gratis €2,50 bij je eerste upload

Help andere studenten door je eigen samenvattingen te uploaden op Knoowy. Upload ten minste één document en krijg gratis € 2,50 tegoed.

Upload je eerst document