Studiebot antwoord

Stel een vraag ›
 
Vraag gesteld door: Daveyutw - 3 maanden geleden

Maak een aantal onderwerpen die gaan over: Schrijf een verslag over het onderwerp: maak een operationaliseringstabel bij de deelvraag: wat zijn de deelnamemotieven en belemmeringen van 55-plussers in de wijk Delfshaven voor deelname aan het walking football met onderstaande theoretisch kader`; 5.2 deelnamemotieven en belemmeringen
Om een verklaring van sportdeelname te geven, wordt er gebruikt gemaakt van de sociaalecologische model theorie van Bronfenbrenner (1986). Bronfenbrenner (1986) omschrijft de omgeving van een individu als bestaande uit verschillende lagen, waarbij elke laag een relatie heeft met het gedrag. Hoe dichter de laag bij het individu staat, hoe sterker de relatie met het gedrag. Het sociaalecologische model bestaat uit vijf lagen: persoonlijke kenmerken, interpersoonlijke relaties, de sociale en fysieke omgeving, gemeentelijke of landelijke kenmerken en internationale verschillen. Persoonlijke factoren staan het dichtst bij het individu, de andere factoren liggen met het oplopen van de niveaus verder van het individu af (Bronfenbrenner, 1986). Echter worden de internationale verschillen nu buiten beschouwing gelaten, omdat er onderzoek gedaan wordt naar de sportdeelname van Nederlanders en er geen vergelijking gemaakt wordt met andere landen (Tiessen-Raaphorst et al., 2019). De onderwerpen moeten geschreven zijn op het niveau van de Hogeschool. De onderwerpen moet geschreven zijn in de Nederlandse taal.

Antwoord gegenereerd door AI Antwoord rapporteren

Stel een studievraag en wij proberen hem zo goed mogelijk te beantwoorden.

Stel een vraag
 
Inloggen via e-mail
Nieuw wachtwoord aanvragen
Registreren via e-mail
Winkelwagen
  • loader

Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items! Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items!

Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items!

loader

Ontvang gratis €2,50 bij je eerste upload

Help andere studenten door je eigen samenvattingen te uploaden op Knoowy. Upload ten minste één document en krijg gratis € 2,50 tegoed.

Upload je eerst document