Studiebot antwoord

Stel een vraag ›
 
Vraag gesteld door: amberwyers - 3 weken geleden

Maak een analyse over Maak een conclusies:
sluit af met een conclusie:
De eerste funnel van Boostways is de "Plan Your Data" funnel. Deze funnel begint met twee gratis aanbiedingen, namelijk 'Date Your Data' en 'Bereken je omzet en uurtarief'. Vanuit een geautomatiseerde e-mailcampagne wordt vervolgens de 'Plan Your Data Kit' aangeboden voor 59. Wanneer de klant naar de checkout pagina gaat, krijgt hij een kassakoopje te zien: de 'Planning Workshop at Home' voor 19,90. Na de aankoop van de kit krijgt de klant nog een aanvullende aanbieding, namelijk de 'Boost My New Year Worksheets' voor 19,95. Daarnaast wordt er in de e-mailcampagne verder gepusht naar het 'Boost My Business' traject.

Optimalisatiemogelijkheden:
De Plan your data funnel is al vrij goed ontwikkeld. Toch is er nog ruimte voor optimalisatie. De upsell naar de 'Boost my new year' worksheets lijkt seizoensgebonden te zijn, wat mogelijk kan leiden tot miscommunicatie met de klant. Dit misverstand kan resulteren in een lagere aankoopbereidheid van het product.

Deze funnel gaat ook over de onderwerpen plannen en data gaan. Als eerste wordt de freebie Succesvol plannen aangeboden. Na het aanvragen van het e-book worden er een aantal mails gestuurd, hier wordt gepusht naar The ultimate planning bundle voor 45. Tijdens het afrekenen wordt er nog een masterclass voor 17 aangeboden.


Optimalisatiemogelijkheden:
De 'Ultimate Planning Bundle' en de 'Plan Your Data' funnel kunnen met elkaar worden gentegreerd, aangezien ze beide over dezelfde themas gaan. Door deze samenvoeging krijgen klanten meer keuzemogelijkheden, wat de kans vergroot dat ze sneller tot aankoop overgaan.


De Ultimate planning bundle bestaat uit drie onderdelen, n van deze onderdelen is de plan your data kit. Wat echter opvallend is, is dat de Ultimate Planning Bundle een lagere prijs heeft dan de kit, ondanks dat deze bundel nog twee extra producten biedt.

De funnel voor de cursus Legally proof jouw influencer marketing boosten start met een e-book met influencer marketing tips als lead magnet. Als het e-book aangevraagd is, wordt er in de mailcampagne een upsell naar de influencer cursus van 379 gedaan.Optimalisatiemogelijkheden:
De funnel is in het algemeen zeer eenvoudig.Net zoals bij de vorige funnels, ontbreekt er een thank you page na het aanvragen van de freebie. Hierdoor laat Boostways een waardevolle upsell-mogelijkheid liggen.

De vierde funnel heeft betrekking tot Boost my launch. De freebie funnel start met een e-book over schaalbaarheid en lanceren. Vervolgens wordt in de mailflow een upsell aangeboden naar Boost my launch (1.149). Tijdens de checkout wordt Boost my new year worksheets aangeboden voor 19,95.

Optimalisatiemogelijkheden:.
Boost my launch is een redelijk duur product. Ondanks de prijs missen er enkele tussenstappen in de funnel. Hier is zeker ruimte om een tripwire product toe te voegen en dit gat te dichten.

De funnel start met een 'Online zichtbaarheid challenge' als lead magnet. In de e-mail campagne die volgt na het deelnemen aan de challenge, wordt het high-end product Boost my business gepusht.


Optimalisatiemogelijkheden:
Boost my business is een traject dat ook coachingmomenten bevat, daardoor behoort dit niet tot de academy tak en valt dit niet rechtstreeks binnen dit onderzoek. Desondanks is een mogelijk voor optimalisatie door Boost my business schaalbaar te maken, dit kan door de 1-op-1 momenten eruit te halen en enkel de fysieke cursus met de videos aan te bieden.
. De analyse moet geschreven zijn op het niveau van de Universiteit.


. De analyse moet geschreven zijn op het niveau van de Universiteit.

Antwoord gegenereerd door AI Antwoord rapporteren

Stel een studievraag en wij proberen hem zo goed mogelijk te beantwoorden.

Stel een vraag
 
Inloggen via e-mail
Nieuw wachtwoord aanvragen
Registreren via e-mail
Winkelwagen
  • loader

Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items! Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items!

Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items!

loader

Ontvang gratis €2,50 bij je eerste upload

Help andere studenten door je eigen samenvattingen te uploaden op Knoowy. Upload ten minste één document en krijg gratis € 2,50 tegoed.

Upload je eerst document