Op Knoowy zijn verschillende documenten gevonden met de tag: vezels. Download notities en samenvattingen en maak het leren een stuk aangenamer.
Uitgebreide samenvatting van hoofdstuk 19 (sport) van Nectar Biologie VWO 6. Alle belangrijke informatie van dit hoofdstuk, inclusief verwijzingen naar de juiste binas tabellen en handgemaakte illustraties voor extra duidelijkheid. ( Roze markering = begri...
VWO / Natuur en Gezondheid / biologie Nectar 4e editie vwo 6 leerboekDit is een samenvatting van het boek AI-24- Binnenmilieu, druk 2017. Het is hoofdstuk 5 Binnenluchtkwaliteit. Let op dit zit NIET bij de samenvatting: 5.4 en van 5.5 alleen het kleine stukje tot 5.5.1 (dit zijn 3 regels en daarin wordt verwezen naar 5.4.2 ...
Hanzehogeschool Groningen / Facility Management / GDG AI 24, binnenmilieu door A.C. Boerstra, F. van DijkenIn dit document kan je voor Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool de eerste 10 weken stof van semester 3 vinden (jaar 2). Besproken onderwerpen: - Productontwikkeling en duurzaamheid - Duurzame en gezonde voeding - Voedingsvezels en gluten - Consu...
De Haagse Hogeschool / Voeding en Diëtetiek / Samenwerkend LerenDeze samenvatting bestaat uit een uitwerking van de gegeven colleges en kennisclips die horen bij de tweede deeltoets van Complexe Diagnostiek en Behandeling (cyclus 3.8, 3.9+ 3.10)
Rijksuniversiteit Groningen / Tandheelkunde / Complexe Diagnostiek en BehandelingDit is het derde artikel van een drieluik dat de relatie tussen de vetzuursamenstelling van het voedingspatroon en het risico op het ontwikkelen van hart- en vaatziekten (HVZ) beschrijft. In het eerste artikel van dit drieluik is beschreven wat de relatie ...
Maastricht University / Geneeskunde / CirculatieDeze samenvatting bevat de stof die in de boeken van Nectar 3e editie behandeld wordt uit klas 4, 5 en 6 vwo/gymnasium en van belang is voor de schoolexamens en eindexamens. Dit is deel 4 van 8 van mijn samenvatting Biologie. Alle delen bij elkaar vormen ...
VWO / Natuur en Techniek / Biologie Nectar 3e editie 5 VWO LeerboekVerkoop en verdien aan je studiedocumenten. Upload vandaag je samenvatting en help de vele studenten die dagelijks zoeken naar jouw documenten. Gebruikers hebben al meer dan €315.000,00 verdiend.
Document uploadenFysiologie voor gevorderden is een nieuwe serie van www.zowerkthetlichaam.nl. 'Introductie in de fysiologie' is een succesvolle uitgave van www.zowerkthetlichaam.nl. Maar waar Introductie in de fysiologie vooral bedoeld is om basiskennis over de fysiologie...
Maastricht University / Geneeskunde / CardiologieFysiologie voor gevorderden is een nieuwe serie van www.zowerkthetlichaam.nl. 'Introductie in de fysiologie' is een succesvolle uitgave van www.zowerkthetlichaam.nl. Maar waar Introductie in de fysiologie vooral bedoeld is om basiskennis over de fysiologie...
Maastricht University / Geneeskunde / Myologie, myologyOnderwerpen: verzadigd vet en onverzadigd vet, zout en natrium, vis, plantensterolen, alcohol, keurmerken, zoetstoffen, vezels, lactose-intolerantie, brandend maagzuur. Cijfer: 7,6
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / Productleer & voedselbereiding en communicatieIn het boek bouw en werking van spieren wordt op een korte en krachtige manier de bouw en werking van spieren toegelicht. Zo wordt uitgelegd hoe spieren samentrekken en kracht leveren. Ook wordt uitgelegd wat voor spiervezels er bestaan en wat de functies ...
Myologie, bouw en werking van spierenDit is een samenvatting voor het boek voeding bij gezondheid en ziekte. Dit boek gebruik ik op mijn opleiding food & business op de HAN in Nijmegen. De schrijfster is Nelleke Stegeman, 6e druk. In deze samenvatting gaan we dieper in op bijvoorbeeld de voed...
HAN University of Applied Sciences / Food and Business / Voedingsleer Voeding bij gezondheid en ziekte door Nelleke StegemanSamenvatting leerjaar 1, periode 1. Voedingleer, gaat over vezels. HAN Nijmegen.
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / Voedingsleer