nectar biologie, vwo 5 of 6, hoofdstuk 12, afweersystemen, Kan je helpen om een goed cijfer te halen. Goede plaatjes en duidelijk geschreven. goed als geheugensteuntje. Succes met leren!
Aantekeningen en leerdoelen van hoorcollege 7 t/m 15 van het eerstejaarsvak Genomica aan de Universiteit Utrecht. De leerdoelen met daaronder de besproken theorie in het hoorcollege geven een goed overzicht van de te leren stof. Dit is handig ter voorberei...
In dit document heb ik de hoofdstukken 3-11 samengevat. Dit gaat over de literatuur stromingen zoals het romantisme en classisme. Het komt uit het literatuur boek van libre service. Elke keer beschrijf ik de tijd waarin deze stroming zich plaats vindt, wat...
met deze uitleg haal je sowieso een voldoende! Deze uitleg bevat alle veel voorkomende vormen van beeldspraak en stijlfiguren. Deze uitleg is gemaakt door een Nederlands docent op het VWO en is dus correct. Ik hoop je via deze uitleg goed te helpen!
Met deze samenvatting haal je makkelijk een voldoende!! Dit is een samenvatting van het vierde hoofdstuk van Buitenland jaar 2. Je kunt deze samenvatting zowel op Havo en Vwo gebruiken. Veel succes met je toets!!
Samenvatting aardrijkskunde 3 VWO van H6 Nederland (Landschap in je eigen omgeving) - Op welke manier hebben de natuur en mensen de Nederlandse landschappen gevormd? - Wat is tijdens het Pleistoceen de invloed van de natuurkrachten ijs, water en wind op ...
Verkoop en verdien aan je studiedocumenten. Upload vandaag je samenvatting en help de vele studenten die dagelijks zoeken naar jouw documenten. Gebruikers hebben al meer dan €315.000,00 verdiend.
Document uploadenUitgebreide samenvatting Financiën en Fiscaliteiten voor het SVMNIVO tentamen. Ik heb mijn examen in 1x gehaald door het leren van deze samenvatting. In de samenvatting staat de kern van het onderwerp beschreven met voorbeeld vragen, die vergelijkbaar war...
Dit is een samenvatting voor tijdvak 6 voor geschiedenis. Het is kort en bondig beschreven waardoor het heel makkelijk is om te leren en te begrijpen
Dit is een samenvatting voor tijdvak 5 voor geschiedenis. Het is kort en bondig beschreven waardoor het heel makkelijk is om te leren en te begrijpen
Dit is een samenvatting voor tijdvak 4 voor geschiedenis. Het is kort en bondig beschreven waardoor het heel makkelijk is om te leren en te begrijpen
Dit is een samenvatting voor tijdvak 3 voor geschiedenis. Het is kort en bondig beschreven waardoor het heel makkelijk is om te leren en te begrijpen
Dit is een samenvatting voor tijdvak 2 voor geschiedenis. Het is kort en bondig beschreven waardoor het heel makkelijk is om te leren en te begrijpen
Dit is een samenvatting voor tijdvak voor geschiedenis. Het is kort en bondig beschreven waardoor het heel makkelijk is om te leren en te begrijpen
Deze uitgebreide samenvatting behandelt de belangrijkste economische concepten die je nodig hebt voor het eindexamen 3 havo, hoofdstuk 10 van Learnbeat. De inhoud beslaat: Individuele, Collectieve en Quasi-Collectieve Goederen: Uitleg over goederen die do...
ik heb allemaal korte vraagjes voor de leerdoelen bedacht waar mee je de leerdoelen goed kan uitleggen. ik vind het altijd wel fijn om de leerdoelen uit te werken
TOPPER! Deze samenvatting is kort, maar duidelijke en in een makkelijke taal geschreven. Alle belangrijke punten staan erin vermeld + begrippen + kenmerkende aspecten.
TOPPER! De belangrijkste informatie staat erin vermeld, plus begrippen.Op het einde staat er nog een tijdbalk met de jaartallen die je moet kennen voor deze historische context China.
Uitgebreide samenvatting die alle informatie bevat die je moet kennen. Daarbij staan ook de belangrijkste jaartallen en begrippen erin vermeld. Het is daarbij een duidelijke opbouw.
samenvatting historische context 'steden en burgers in de lage landen'. vwo 5. Top samenvatting. Duidelijk geschreven, niet te lang en alle belangrijke informatie + begrippen staan erin.
This summary was written in this academic year, including notes from all lectures (+slides), guest lectures and background material from previous courses (food microbiology, food safety risk assessment and food toxicology)