Bereid u goed voor met samenvattingen, notities en oefenexamens van bijvoorbeeld Voeding bij Ziekte en Eindopdracht Praktijkvoering en verdieping e-health of andere vakken voor de opleiding Voeding en Diëtetiek aan de Hogeschool van Amsterdam. Download direct de samenvattingen die u zinnen, en haal betere cijfers voor uw examens van Voeding en Diëtetiek.
Microbiologie samenvattingen van hele blok. voeding diëtiek leerjaar 1 gehele microbiologie . alles wat de maken heeft met microbiologie te voorbereiding voor je tentamens!
Hogeschool van Amsterdam / Voeding en Diëtetiek / MicrobiologieUitwerking van de leerdoelen uit blok 1.1 van het vak Nutrition van Voeding en Diëtetiek, gevolgd aan de HvA. De samenvatting omvat informatie uit hoorcolleges en literatuur. De gebruikte literatuur is Understanding normal and clinical nutrition, Anatomie...
Hogeschool van Amsterdam / Voeding en Diëtetiek / NutritionUitwerking van de leerdoelen uit blok 1.1 van het vak Food Science van Voeding en Diëtetiek, gevolgd aan de HvA. De samenvatting omvat informatie uit hoorcolleges en literatuur. De gebruikte literatuur is Ons Voedsel, Over eten en koken, Kook ook, Underst...
Hogeschool van Amsterdam / Voeding en Diëtetiek / Food ScienceSamenvatting van het vak fysiologie - nutritionblok 1.1, van de opleiding voeding en diëtetiek aan de Hogeschool van Amsterdam. Er is gebruik gemaakt van de hoorcolleges en de opgegeven literatuur. De opgegeven leerdoelen komen terug in de samenvatting. D...
Hogeschool van Amsterdam / Voeding en Diëtetiek / VoedingSamenvatting van het vak fysiologie - nutritionblok 1.1, van de opleiding voeding en diëtetiek aan de Hogeschool van Amsterdam. Er is gebruik gemaakt van de hoorcolleges en de opgegeven literatuur. De opgegeven leerdoelen komen terug in de samenvatting. D...
Hogeschool van Amsterdam / Voeding en Diëtetiek / Fysiologie Understanding NutritionSamenvatting van het vak Food science blok 1.1, van de opleiding voeding en diëtetiek aan de Hogeschool van Amsterdam. Er is gebruik gemaakt van de hoorcolleges en opgegeven literatuur. De opgegeven leerdoelen komen terug in de samenvatting. De samenvatti...
Hogeschool van Amsterdam / Voeding en Diëtetiek / Food scienceVerkoop en verdien aan je studiedocumenten. Upload vandaag je samenvatting en help de vele studenten die dagelijks zoeken naar jouw documenten. Gebruikers hebben al meer dan €315.000,00 verdiend.
Document uploadenSamenvatting van het vak chemie - food science 1.1, van de opleiding voeding en diëtetiek aan de Hogeschool van Amsterdam. Er is gebruik gemaakt van de hoorcolleges en de opgegeven literatuur. De opgegeven leerdoelen komen terug in de samenvatting. De sam...
Hogeschool van Amsterdam / Voeding en Diëtetiek / chemieSamenvatting van het vak psychologie blok 1.1, van de opleiding voeding en diëtetiek aan de Hogeschool van Amsterdam. Er is gebruik gemaakt van de hoorcolleges en de opgegeven literatuur. De samenvatting is goed te bestuderen en garandeert een mooi cijfer!
Hogeschool van Amsterdam / Voeding en Diëtetiek / Psychologie Psychologie Een Inleiding door Philip G. ZimbardoSamenvatting van alle leerdoelen van de hoorcollege´s Nutrition, Fysiologie en werkcollege Nutrition
Hogeschool van Amsterdam / Voeding en Diëtetiek / VoedingSamenvatting van het boek 'Microbiologische principes, chemische en fysische factoren'. Hoofdstuk 4 t/m 8.
Hogeschool van Amsterdam / Voeding en Diëtetiek / Microbiolgie Veilig voedsel door Roelina DijkSamenvatting van het boek 'Food around the World' van Margaret McWilliams. Samenvatting van de hoofdstukken 2, 3 (p54-73), 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 21, 22 en 23.
Hogeschool van Amsterdam / Voeding en Diëtetiek / Food Cultures Food Around The World A Cultural Perspective door McWilliamsHC 1 Micro- organismen en afweer HC 2 Immunologie - specifieke afweer HC 3 Voedselallergie HC Immunologie: voedsel en Allergie HC. Darmen in ziekte en gezondheid HC. Pre-probiotica HC 7 Allergenen en wetgeving HC Neurofysiologie HC Oncologie HC Voedi...
Hogeschool van Amsterdam / Voeding en Diëtetiek / NutritionSamenvatting van de te kennen leerstof voor communicatie 1.1 en 1.2, Voeding & Diëtetiek jaar 1, aan de HvA, leerstof afkomstig vanuit Basisboek communiceren en het boek Onderzoek Doen!
Hogeschool van Amsterdam / Voeding en Diëtetiek / Communicatie 1.1 en 1.2 Basisboek communiceren Onderzoek Doen door Olav Severijnen