In deze bundel kan je voor Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool de stof van het vak Samenwerkend Leren semester 3 en semester 4 vinden (jaar 2).
Samenvatting geschreven in leerjaar 2019-2020.
In dit document kan je voor Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool de eerste 10 weken stof van semester 3 vinden (jaar 2). Besproken onderwerpen: - Productontwikkeling en duurzaamheid - Duurzame en gezonde voeding - Voedingsvezels en gluten - Consu...
De Haagse Hogeschool / Voeding en Diëtetiek / Samenwerkend LerenIn deze samenvatting komt het vak Samenwerkend Leren naar voren van week 11-20 semester 3 (jaar 2) van de opleiding Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool. Besproken onderwerpen: - Sensorisch onderzoek (proeven van succes) - Chemische en fysische pro...
De Haagse Hogeschool / Voeding en Diëtetiek / Samenwerkend LerenIn deze samenvatting komt Samenwerkend Leren aan bod van Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool, semester 4 week 21-32 (jaar 2). Besproken onderwerpen: - Ondervoeding - Lichaamssamenstelling - Voedselverzorgingsprocessen - Bederf en conservering -...
De Haagse Hogeschool / Voeding en Diëtetiek / Samenwerkend LerenIn deze samenvatting komt Samenwerkend Leren aan bod van semester 4 week 33-40 (jaar 2) van Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool. Besproken onderwerpen: - Complete samenvatting boek Veilig Voedsel voor het blok thema microbiologie. - Verschillende...
De Haagse Hogeschool / Voeding en Diëtetiek / Samenwerkend Leren37 documenten geüpload
135 documenten verkocht
2 diensten aangeboden
Stuur bericht Volgen
De beoordelingen is overzichtelijk en duidelijk. En staat mooi op volgorde van de lessen. Daarnaast is het beknopt beschreven wat ik persoonlijk heel fijn vind.
Overzichtelijk, duidelijk en volledig.
Dankjewel Iris! 😄