Op Knoowy zijn verschillende documenten gevonden met de tag: voeding en dieetkunde. Download notities en samenvattingen en maak het leren een stuk aangenamer.
Samenvatting voeding en samenleving, gegeven door docent Nina Van Den Broecke. Bacheloropleiding voeding en dieetkunde te Odisee Gent. Opdrachten zijn geïntegreerd in de samenvatting.
Odisee / Voedings en Dieetkunde /Samenvatting voeding in de maatschappij van de richting voeding en dieetkunde (Thomas More)
Thomas More / Voedings en Dieetkunde / Voeding in de maatschappij - epidemiologieDit is een samenvatting van alle hoofdstukken van toegepaste voedingsleer 1 theorie, voor de bachelor opleiding voeding en dieetkunde te Odisee gent.
Odisee / Voedings en Dieetkunde / toegepaste voedingsleer 1 theorieIn dit deel van Psychologie, wordt dieper gekeken naar de ontwikkeling van de mens per leeftijdscategorie, op lichamelijk, motorisch, perceptueel, sociaal, emotioneel, seksueel, persoonlijkheid vlak en op eetontwikkeling. De leeftijden die besproken worde...
Erasmushogeschool Brussel / PsychologiePsychologie is in vele richtingen een bijvak en er wordt verwacht dat je da basis onder de knie hebt. In deze samenvatting leer je meer over onderanderen Freud en pavlov, maar ook over thema's zoals waarnemen, leren, emoties, persoonlijkheid, cognitie, mo...
Erasmushogeschool Brussel / Audiovisuele Kunsten / PSYCHOLOGIEWarenkennis is een vak dat gegeven wordt in de richting voeding en dieetkunde. Deze samenvatting omvat warenkennis 3, wordt gegeven in het tweede jaar van de opleiding. Deze samenvatting bespreekt de thema's : Thee, Honing, Suiker, Vleesvervangers, Suikerv...
Erasmushogeschool Brussel / Voedings & Dieetkunde / Warenkennis 3Verkoop en verdien aan je studiedocumenten. Upload vandaag je samenvatting en help de vele studenten die dagelijks zoeken naar jouw documenten. Gebruikers hebben al meer dan €315.000,00 verdiend.
Document uploadenIn het eerste jaar voeding en dieetkunde, is warenkennis een belangrijk vak. Deze samenvatting bevat 57 pagina's met soms ondersteunende afbeeldingen. De thema's die hierin aanbod komen zijn onder anderen: vlees, water, noten en zaden, fruit, groenten, vis...
Erasmushogeschool Brussel / Voedings & Dieetkunde / warenkennis deel 2Volg je de richting voedings- en dieetkunde, dan is coaching en consultatie een belangrijk vak. Daarom bied ik mijn samenvatting aan. Deze samenvatting bevat 53 pagina's vol theorie, het is een handig overzicht en basis voor het studeren.
Erasmushogeschool Brussel / Voedings & Dieetkunde / coaching e consultatie techniekenOefenvragen ter voorbereiding van het examen microbiologie. Vele van deze vragen werden effectief op het examen gesteld.
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde / microbiologie levensmiddelen hygine door GJS RidderbosBiochemie, opleiding voeding en dieetkunde Omvat uitwerking van vragen over uiteenlopende thema's (eiwitten, aminozuren, energie, katabolisme, refeeding syndroom, regeling ph,..)
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde / biochemie