Op Knoowy zijn verschillende documenten gevonden met de tag: Microbiologie. Download notities en samenvattingen en maak het leren een stuk aangenamer.
Uitwerking van de leerdoelen van levensmiddelenmicrobiologie 2 van uit het 1e semester De samenvatting werd gemaakt in 2023 Docent: Silke Jacobs Overzicht van alle leerdoelen die worden uitgewerkt: H1 - ISO-methoden en het principe van de klassieke cultuur...
Odisee / Voedings en Dieetkunde / levensmiddelenmicrobiologie 2Samenvatting van HOOFDSTUK 4 levensmiddelenmicrobiologie 2 van het 1e semester ENKEL DE MICRO-ORGANISMEN DIE AAN BOD KWAMEN IN DIT HOOFDSTUK De samenvatting werd gemaakt in 2023 Docent: Silke Jacobs
Odisee / Voedings en Dieetkunde / levensmiddelenmicrobiologie 2Samenvattende tabel met de belangrijkste veroorzakers van voedselintoxicaties en voedselinfecties, de risicovolle levensmiddelen, de incubatieduur en de symptomen De samenvatting werd gemaakt in 2023 Docent: Silke Jacobs
Odisee / Voedings en Dieetkunde / levensmiddelenmicrobiologie 2Het laatste deel van microbiologie gaat over parasitaire ziekten. Deze samenvatting heeft al deze cyclussen op een goede manier opgelijst en uitgeschreven. Bachelor 2, biochemie, farmacie, dierengeneeskunde, biomedische
Universiteit Antwerpen / Biochemie en Biotechnologie /Omvat heel de cursus van microbiologie! (deel van parasitaire ziekten is apart te verkrijgen) Heel duidelijke samenvatting met figuren! bachelor 1 biochemie, farmacie, biomedische, dierengeneeskunde
Universiteit Antwerpen / Biochemie en Biotechnologie / MicrobiologieMicrobiologie van de voedings S2 voedings- en dieetkunde, uitleg bij elke vraag uit de e-learnings, een overzicht van hoofdstuk 9 (dit is zeker een aanrader om het niet te moeten leren uit de tekst maar een overzicht te hebben)
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde / microbiologie vanVerkoop en verdien aan je studiedocumenten. Upload vandaag je samenvatting en help de vele studenten die dagelijks zoeken naar jouw documenten. Gebruikers hebben al meer dan €315.000,00 verdiend.
Document uploadenSamenvatting van eerste jaar vroedkunde - microbiologie, volledige cursus is verwerkt. Ben in mijn opleiding nooit gebuisd geweest en heb mijn vroedkunde diploma gehaald zonder herexamens.
Thomas More / Vroedkunde / microbiologieAlfabetische begrippenlijst van verschillende micro-organismen van het vak levensmiddelenmicrobiologie 1e semester. Docent: Silke Jacobs Begrippenlijst is gemaakt in het academiejaar 2022 voor de opleiding voedings- en dieetkunde.
Odisee / Voedings en Dieetkunde / levensmiddelenmicrobiologie 1Samenvatting van levensmiddelenmicrobiologie van het 1e semester De samenvatting werd gemaakt in 2022 Docent: Silke Jacobs Deze samenvatting bevat volgende hoofdstukken: Hoofdstuk 1 Inleiding tot de microbiologie, hoofdstuk 2 Bacteriën, hoofdstuk ...
Odisee / Voedings en Dieetkunde / levensmiddelenmicrobiologie 1Alfabetische begrippenlijst van alle te kennen micro-organismen van het vak levensmiddelenmicrobiologie1 1e semester van 1VDK. Docent: Silke Jacobs De lijst is gemaakt in het academiejaar 2022 voor de opleiding voedings- en dieetkunde en bevat volgende ond...
Odisee / Voedings en Dieetkunde / levensmiddelenmicrobiologie 1Samenvatting gemaakt voor de opleiding vroedkunde, ook gebruikt in andere opleidingen. Bij mij was het vak ziekenhuishygiëne en microbiologie, het telde samen met anatomie en fysiologie. Gedoceerd door een dokter
Thomas More / Vroedkunde / MicrobiologieUitgebreide samenvatting van de powerpoint en notities van tijdens de les van het vak microbiologie Dit vak wordt in fase 1 van de opleiding bachelor verpleegkunde gegeven.
Thomas More / Verpleegkunde / MicrobiologieDeze samenvatting bestaat uit alle info van de cursus en de slides, plus extra informatie in de lessen gegeven. Het is zo opgebouwd dat de samenvatting beknopt maar volledig is. Ik was hiermee geslaagd in eerste zit.
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde / Industriële productie S4Omschrijving zie inhoudstafel op de voorbeeldpagina's van de samenvatting.
Karel de Grote Hogeschool / Biomedische Laboratoriumtechnologie / Medische microbiologieZie inhoudstafel op de voorbeeldpagina's van de samenvatting.
Karel de Grote Hogeschool / Biomedische Laboratoriumtechnologie / Microbiologiedit is een samenvatting voor de eindtoets van het vak microbiologie en hygiëne 1, labo. Dit vak wordt gegeven in jaar 1, semester 2 van de bachelor voeding en dieetkunde te Odisee Gent
Odisee / Voedings en Dieetkunde / microbiologie en hygiëne 1laboDit is een volledige samenvatting van de cursus. Hoofdstuk 1 & 2 is niet te kennen voor het theoretisch examen dus zit niet in mijn samenvatting. Ook zijn de zaken die enkel te kennen waren voor labo niet vermeld in de samenvatting. Deze zaken zijn dus ook...
Odisee / Voedings en Dieetkunde / microbiologie & hygiëneSamenvatting microbiologie van alle hoofdstukken (Veronique Danneels) Richting: Medical Office Managament Afstandsonderwijs 2020-2021
Microbiologie en hygiëne in de gezondheidszorgMicrobiologie en hygiëne 1: theorie Samenvatting hoofdstuk 9: conservering Richting: Voedings- en dieetkunde School: Odisee Gent
Odisee / Voedings en Dieetkunde / Microbiologie en hygiëne 1: theorieAlle organismen en nog meer met alle kenmerken die te kennen zijn voor Microbiologie & hygiëne 1. - Algengiftstoffen - Mycotoxinen - Parasitaire wormen - Prionziektes - Protozoa parasieten - Virussen Richting: Voedings- en dieetkunde te Odisee Gent
Odisee / Voedings en Dieetkunde / Microbiologie en hygiëne 1 theorie