Dit is een overzichtelijke samenvatting van alle PowerPoints van het vak Food & Beverage Department (eerste jaar hotelmanagement Erasmushogeschool). Op mijn account staat ook een samenvatting van de praktijklessen. Eerst heb ik mijn samenvatting gemaakt en...
Erasmushogeschool Brussel / Hotelmanagement / Food & Beverage DepartmentDit is een overzichtelijke samenvatting van alle PowerPoints van de praktijklessen van het vak Food & Beverage Department (eerste jaar hotelmanagement Erasmushogeschool). Op mijn account staat ook een samenvatting van de theorielessen. Eerst heb ik mijn sa...
Erasmushogeschool Brussel / Hotelmanagement / Food & Beverage DepartmentCe document est évoqué aux étudiants de Terminale S (spécialité), Matière : SVT. Le cours présente le chapitre 1 : Lévolution récente de latmosphère et du climat appartenant au thème 2 : Enjeux planétaires contemporains (Atmosphère, hyd...
Erasmushogeschool Brussel /Dit is deel één van de samenvatting van het vak anatomie en fysiologie voor de opleiding Vroedkunde uit het 1ste jaar. Ook de opleiding verpleegkunde kreeg dit vak.
Erasmushogeschool Brussel / Vroedkunde / Anatomie en fysiologieDeze samenvatting omvat alle informatie die je moet kennen voor het examen Research. Pak zeker het boek 'Dit is onderzoek!' erbij en je eigen samenvatting. Dit is maar een samenvatting, nog lang niet alle informatie staat erin maar wel de belangrijke!
Erasmushogeschool Brussel / Office Management / ResearchSamenvatting voor Marketing/Communicatie voor de eerste jaars. Alles staat ingeschreven wat te kennen is voor het examen januari. Ik heb het samenvatting gestudeerd en ben geslaagd dankzij dit. Ik hoop dat het jullie zal kunnen helpen ! :)
Erasmushogeschool Brussel / Office Management / Marketing MarketingVerkoop en verdien aan je studiedocumenten. Upload vandaag je samenvatting en help de vele studenten die dagelijks zoeken naar jouw documenten. Gebruikers hebben al meer dan €315.000,00 verdiend.
Document uploadenDit trendrapport is een uitgebereid onderzoek over de macro trend tiny living. In dit rapport wordt ingezoomed op de vastgoedsector, verschillende good practices van in andere landen en hoe men deze trend kan toepassen op de moderne studentenkoten.
Erasmushogeschool Brussel / TrendwatchingDeze samenvatting is opgedeeld in drie delen; Omgeving en organisatie, Mensen en organisatie & structuur en organisatie. In deze samenvatting wordt gestructureerd uitgelegd hoe bedrijven en organisaties werken.
Erasmushogeschool Brussel / Business managmeentIn deze samenvatting staat informatie over de soorten belbinrollen in een groepsverband, hoe je kan vergaderen (traditioneel en agile), allerlei bedrijfsactiviteiten, wat projectmanagement juist inhoudt, het waterval process en het agile process van proje...
Erasmushogeschool Brussel / Agile ProjectmanagementHoofdstuk 1 analytische chemie, behandelt volgende onderwerpen: het botsingsmodel, reactiesnelheid, de reactievergelijking, reactiemechanismen en factoren die de reactiesnelheid beïnvloeden.
Erasmushogeschool Brussel / Biomedische Laboratoriumtechnologie / Analytische chemieSamenvatting van het vak Human Resource management. Van het handboek HRM worden verschillende hoofdstukken bekeken die belangrijk zijn voor het selecteren, aanwerven en doorgroeien in een organisatie, eveneens andere onderwerpen.
Erasmushogeschool Brussel / Office Management / Human Resource Management handboek hrm door Lou van Beirendonck, Nele CannaertsIn dit deel van Psychologie, wordt dieper gekeken naar de ontwikkeling van de mens per leeftijdscategorie, op lichamelijk, motorisch, perceptueel, sociaal, emotioneel, seksueel, persoonlijkheid vlak en op eetontwikkeling. De leeftijden die besproken worde...
Erasmushogeschool Brussel / PsychologiePsychologie is in vele richtingen een bijvak en er wordt verwacht dat je da basis onder de knie hebt. In deze samenvatting leer je meer over onderanderen Freud en pavlov, maar ook over thema's zoals waarnemen, leren, emoties, persoonlijkheid, cognitie, mo...
Erasmushogeschool Brussel / Audiovisuele Kunsten / PSYCHOLOGIEZit je in het 1ste jaar voeding en dieetkunde, dan kan deze samenvatting anatomie en fysiologie jou zeker helpen. Deze samenvatting is gemaakt op basis van het boek 'Martini & Bartholomew, anatomie en fysiologie, een inleiding'. Het is een grote samenvatti...
Erasmushogeschool Brussel / Voedings & Dieetkunde / Anatomie & fysiologieWarenkennis is een vak dat gegeven wordt in de richting voeding en dieetkunde. Deze samenvatting omvat warenkennis 3, wordt gegeven in het tweede jaar van de opleiding. Deze samenvatting bespreekt de thema's : Thee, Honing, Suiker, Vleesvervangers, Suikerv...
Erasmushogeschool Brussel / Voedings & Dieetkunde / Warenkennis 3Voedingsleer 3 gaat specifieker of de mens en zijn leeftijdsgroepen en veranderingen in voeding. Wat mag een baby niet eten en waarom niet ? Waar moet je op letten tijdens de zwangerschap ? Hoe gaan bejaarden, peuters, kleuters, lagere schoolkinderen, jong...
Erasmushogeschool Brussel / voedingsleer 3In het eerste jaar voeding en dieetkunde, is warenkennis een belangrijk vak. Deze samenvatting bevat 57 pagina's met soms ondersteunende afbeeldingen. De thema's die hierin aanbod komen zijn onder anderen: vlees, water, noten en zaden, fruit, groenten, vis...
Erasmushogeschool Brussel / Voedings & Dieetkunde / warenkennis deel 2Antwoorden examenvragen 'Psychosociale aspecten en communicatie in de vroedkunde'. Ze vraagt 10 vragen van dit document.
Erasmushogeschool Brussel / Vroedkunde / &039;Psychosociale aspecten en communicatie in de vroedkunde&039;Examenvragen recht Erasmushogeschool te Jette. 1 ste jaarverpleegkunde. Bachlor opleiding.
Erasmushogeschool Brussel / Verpleegkunde /Samenvatting van 2017 - 2018 Erasmus hogeschool Brussel (Jette), 1ste jaar vroedkunde L. Borremans
Erasmushogeschool Brussel / Vroedkunde / sociologie