Samenvattingen geschreven door studenten van Erasmushogeschool Brussel helpen u bij het studeren voor examens. Documenten voor bijvoorbeeld Biomedische Laboratoriumtechnologie en Vroedkunde. Download notities, samenvattingen en oefenexamens voor Erasmushogeschool Brussel.
Dit is een overzichtelijke samenvatting van alle PowerPoints van het vak Food & Beverage Department (eerste jaar hotelmanagement Erasmushogeschool). Op mijn account staat ook een samenvatting van de praktijklessen. Eerst heb ik mijn samenvatting gemaakt en...
Dit is een overzichtelijke samenvatting van alle PowerPoints van de praktijklessen van het vak Food & Beverage Department (eerste jaar hotelmanagement Erasmushogeschool). Op mijn account staat ook een samenvatting van de theorielessen. Eerst heb ik mijn sa...
Ce document est évoqué aux étudiants de Terminale S (spécialité), Matière : SVT. Le cours présente le chapitre 1 : Lévolution récente de latmosphère et du climat appartenant au thème 2 : Enjeux planétaires contemporains (Atmosphère, hyd...
Dit is deel één van de samenvatting van het vak anatomie en fysiologie voor de opleiding Vroedkunde uit het 1ste jaar. Ook de opleiding verpleegkunde kreeg dit vak.
Deze samenvatting omvat alle informatie die je moet kennen voor het examen Research. Pak zeker het boek 'Dit is onderzoek!' erbij en je eigen samenvatting. Dit is maar een samenvatting, nog lang niet alle informatie staat erin maar wel de belangrijke!
Samenvatting voor Marketing/Communicatie voor de eerste jaars. Alles staat ingeschreven wat te kennen is voor het examen januari. Ik heb het samenvatting gestudeerd en ben geslaagd dankzij dit. Ik hoop dat het jullie zal kunnen helpen ! :)
Verkoop en verdien aan je studiedocumenten. Upload vandaag je samenvatting en help de vele studenten die dagelijks zoeken naar jouw documenten. Gebruikers hebben al meer dan €315.000,00 verdiend.
Document uploadenDit trendrapport is een uitgebereid onderzoek over de macro trend tiny living. In dit rapport wordt ingezoomed op de vastgoedsector, verschillende good practices van in andere landen en hoe men deze trend kan toepassen op de moderne studentenkoten.
Deze samenvatting is opgedeeld in drie delen; Omgeving en organisatie, Mensen en organisatie & structuur en organisatie. In deze samenvatting wordt gestructureerd uitgelegd hoe bedrijven en organisaties werken.
In deze samenvatting staat informatie over de soorten belbinrollen in een groepsverband, hoe je kan vergaderen (traditioneel en agile), allerlei bedrijfsactiviteiten, wat projectmanagement juist inhoudt, het waterval process en het agile process van proje...
Hoofdstuk 1 analytische chemie, behandelt volgende onderwerpen: het botsingsmodel, reactiesnelheid, de reactievergelijking, reactiemechanismen en factoren die de reactiesnelheid beïnvloeden.
Samenvatting van het vak Human Resource management. Van het handboek HRM worden verschillende hoofdstukken bekeken die belangrijk zijn voor het selecteren, aanwerven en doorgroeien in een organisatie, eveneens andere onderwerpen.
In dit deel van Psychologie, wordt dieper gekeken naar de ontwikkeling van de mens per leeftijdscategorie, op lichamelijk, motorisch, perceptueel, sociaal, emotioneel, seksueel, persoonlijkheid vlak en op eetontwikkeling. De leeftijden die besproken worde...
Psychologie is in vele richtingen een bijvak en er wordt verwacht dat je da basis onder de knie hebt. In deze samenvatting leer je meer over onderanderen Freud en pavlov, maar ook over thema's zoals waarnemen, leren, emoties, persoonlijkheid, cognitie, mo...
Zit je in het 1ste jaar voeding en dieetkunde, dan kan deze samenvatting anatomie en fysiologie jou zeker helpen. Deze samenvatting is gemaakt op basis van het boek 'Martini & Bartholomew, anatomie en fysiologie, een inleiding'. Het is een grote samenvatti...
Warenkennis is een vak dat gegeven wordt in de richting voeding en dieetkunde. Deze samenvatting omvat warenkennis 3, wordt gegeven in het tweede jaar van de opleiding. Deze samenvatting bespreekt de thema's : Thee, Honing, Suiker, Vleesvervangers, Suikerv...
Voedingsleer 3 gaat specifieker of de mens en zijn leeftijdsgroepen en veranderingen in voeding. Wat mag een baby niet eten en waarom niet ? Waar moet je op letten tijdens de zwangerschap ? Hoe gaan bejaarden, peuters, kleuters, lagere schoolkinderen, jong...
In het eerste jaar voeding en dieetkunde, is warenkennis een belangrijk vak. Deze samenvatting bevat 57 pagina's met soms ondersteunende afbeeldingen. De thema's die hierin aanbod komen zijn onder anderen: vlees, water, noten en zaden, fruit, groenten, vis...
Antwoorden examenvragen 'Psychosociale aspecten en communicatie in de vroedkunde'. Ze vraagt 10 vragen van dit document.
Examenvragen recht Erasmushogeschool te Jette. 1 ste jaarverpleegkunde. Bachlor opleiding.
Samenvatting van 2017 - 2018 Erasmus hogeschool Brussel (Jette), 1ste jaar vroedkunde L. Borremans
De Erasmushogeschool Brussel is een hogeschool van de Vlaamse Gemeenschap. Met ongeveer 5.500 studenten is het één van de grootste Nederlandstalige hogescholen in Brussel. De Erasmushogeschool heeft locaties in Jette, Brussel (stad), Sint-Jans-Molenbeek en Anderlecht. Het Erasmushogeschool Brussel ontleent haar naam aan de humanistische filosoof Desiderius Erasmus. In de lijn van zijn ideeën vormen pluralisme, openheid en verdraagzaamheid de basisfilosofie van de hogeschool. Ze werken vanuit een humanistische visie. Recht op vrijheid en menswaardigheid, geloof in menselijk kunnen, met elkaar in open, rationele dialoog gaan en zelf verantwoordelijkheid nemen, staan hierbij centraal. Die verantwoordelijkheid, voor de wereld, de maatschappij en zichzelf, mondt uit in duurzaamheid in de breedste zin van het woord. Een wetenschappelijk-kritische, onderzoekende houding is de leidraad voor hun werking.
De Erasmushogeschool Brussel biedt bachelor- en master-opleidingen, postgraduaten en bij- en nascholingen in de volgende interessegebieden: Design & Technologie, Gezondheidszorg, Landschapsarchitectuur, Management, media & maatschappij, Onderwijs & pedagogie en Kunst & cultuur (schools of arts). De Erasmushogeschool Brussel is een open hogeschool waar studenten zich thuis voelen en die breed verankerd is in de internationale en interculturele hoofdstad. De school benut het grootstedelijke Brussel als poort tot de wereld.