Samenvatting van toegepaste psychologie op AP hogeschool voor de opleiding voedings- en dieetkunde. Ik ben hiermee geslaagd. Samenvatting van toegepaste psychologie op AP hogeschool voor de opleiding voedings- en dieetkunde. Ik ben hiermee geslaagd.
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde / Toegepaste psychologie S2Dit is een samenvatting van diëtetiek S1 en bevat de hoofdstukken: water, koolhydraten, vetten, eiwitten en vitamines. Hier zitten wel geen steekkaarten in. Alle leerstof van de online lessen zitten hierin.
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde / DiëtetiekIn deze ingevulde steekkaart van natrium worden de belangrijkste eigenschappen aangehaald. Dit zijn de bronnen in de voeding, bevordering van opname, negatief voor opname, aanwezigheid in het lichaam, de fysiologische functies, te veel/ te weinig gebruik e...
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde / dietetiek S1In deze ingevulde steekkaart van fluor worden de belangrijkste eigenschappen aangehaald. Dit zijn de bronnen in de voeding, bevordering van opname, negatief voor opname, aanwezigheid in het lichaam, de fysiologische functies, te veel/ te weinig gebruik en ...
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde / dietetiek S1In deze ingevulde steekkaart van ijzer worden de belangrijkste eigenschappen aangehaald. Dit zijn de bronnen in de voeding, bevordering van opname, negatief voor opname, aanwezigheid in het lichaam, de fysiologische functies, te veel/ te weinig gebruik en ...
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde / dietetiek S1In deze ingevulde steekkaart van kalium worden de belangrijkste eigenschappen aangehaald. Dit zijn de bronnen in de voeding, bevordering van opname, negatief voor opname, aanwezigheid in het lichaam, de fysiologische functies, te veel/ te weinig gebruik en...
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde / dietetiek S1Verkoop en verdien aan je studiedocumenten. Upload vandaag je samenvatting en help de vele studenten die dagelijks zoeken naar jouw documenten. Gebruikers hebben al meer dan €315.000,00 verdiend.
Document uploadenIn deze ingevulde steekkaart van magnesium worden de belangrijkste eigenschappen aangehaald. Dit zijn de bronnen in de voeding, bevordering van opname, negatief voor opname, aanwezigheid in het lichaam, de fysiologische functies, te veel/ te weinig gebruik...
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde / dietetiek S1In deze ingevulde steekkaart van natrium worden de belangrijkste eigenschappen aangehaald. Dit zijn de bronnen in de voeding, bevordering van opname, negatief voor opname, aanwezigheid in het lichaam, de fysiologische functies, te veel/ te weinig gebruik e...
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde / dietetiek S1In deze steekkaart worden alle nodige aandachtspunten van calcium aangehaald. Dit zijn bronnen id. voeding, fysiologische functies, ADH/ MTI, te veel of te weinig gebruik, bevorderde opname en negatief voor opname.
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde / dietetiek S1In deze ingevulde steekkaart van chloor worden de belangrijkste eigenschappen aangehaald. Dit zijn de bronnen in de voeding, bevordering van opname, negatief voor opname, aanwezigheid in het lichaam, de fysiologische functies, te veel/ te weinig gebruik en...
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde / dietetiek S1Samenvatting van alle PowerPoints van het vak biomedische wetenschappen uit het eerste jaar van de opleiding. Bevat 102 pagina's. Het is voor de opleiding voedings- en dieetkunde, AP Antwerpen.
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde / Biomedische Wetenschappen S1Samenvatting van alle PowerPoints van diëtetiek uit het eerste jaar van de opleiding. Bevat 78 pagina's. Het is voor de opleiding voedings- en dieetkunde, AP Antwerpen.
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde / Diëtetiek S1Samenvatting van alle PowerPoints van het vak chemie uit het eerste jaar van de opleiding. Bevat 58 pagina's. Het is voor de opleiding voedings- en dieetkunde, AP Antwerpen.
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde / Chemie S1Samenvatting van de volledige cursus Toegepaste Psychologie uit het eerste jaar van de opleiding. Bevat 28 pagina's. Het is voor de opleiding voedings- en dieetkunde.
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde / Toegepaste Psychologie S2Samenvatting van de volledige cursus microbiologie van de voeding uit het eerste jaar van de opleiding. Bevat 66 pagina's. Het is voor de opleiding voedings- en dieetkunde, AP Antwerpen.
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde / Microbiologie van de voeding S2Samenvatting van alle PowerPoints van het vak biomedische wetenschappen uit het eerste jaar van de opleiding. Bevat 102 pagina's. Het is voor de opleiding voedings- en dieetkunde, AP Antwerpen.
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde /Samenvatting van alle PowerPoints van diëtetiek uit het eerste jaar van de opleiding. Bevat 78 pagina's. Het is voor de opleiding voedings- en dieetkunde, AP Antwerpen.
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde / DiëtetiekSamenvatting van alle PowerPoints van het vak chemie uit het eerste jaar van de opleiding. Bevat 58 pagina's. Het is voor de opleiding voedings- en dieetkunde, AP Antwerpen.
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde / ChemieSamenvatting van de volledige cursus Toegepaste Psychologie uit het eerst jaar van de opleiding. Bevat 28 pagina's. Het is voor de opleiding voedings- en dieetkunde, AP Antwerpen.
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde / Toegepaste PsychologieSamenvatting van de volledige cursus microbiologie van de voeding uit het eerste jaar van de opleiding. Bevat 66 pagina's. Het is voor de opleiding voedings- en dieetkunde, AP Antwerpen.
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde / Microbiologie van de voeding