- Je bekeek:definitielijst met uitleg en begrip
- Geüpload door:YentlEngels
- Studie: Hogeschool Gent / Voedings en Dieetkunde / onderzoeksmethoden
- 6 pagina's
Vak: Onderzoeksmethoden: beide delen (kwalitatief & kwantitatief) Instelling: KuLak (KuLeuven) Schakelprogramma Handelswetenschappen Prof: Dekeyser Simon & Van de Woestyne Ignace Behaalde score: 18/20 Code: B-KUL-D0X45A Voor vragen stuur gerust een bericht!
KU Leuven / Handelswetenschappen / OnderzoeksmethodenDeze samenvatting bestaat uit 23 pagina's en hier worden de 3 lessen van het onderzoeksplan volledig in uitgelegd. Het zijn de notities van de slides en eigen uitleg erbij. Het vak werd gegeven aan de hoge school Odisee in de richting Orthopedagogie.
Odisee / Orthopedagogie / Onderzoeksmethoden!Opmerking: les 10 is ook open vragen! Samenvatting van het vak onderzoeksmethoden, gedoceerd in het derde jaar rechten: bevat alle slides, lesnotities van de 10 lessen en het boek dat betrekking had op 3 hoofdstukken.
Universiteit Gent / Rechten / OnderzoeksmethodenVolledige samenvatting van het vak onderzoeksmethoden met gestructureerde titels. Alle geziene leerstof uit de slides (theorielessen) wordt behandeld + eigen notities uit de lessen. Prof. A. Vandebeek
KU Leuven / Handelswetenschappen / OnderzoeksmethodenVolledige samenvatting van het opleidingsonderdeel Onderzoeksmethoden - deel Primaire Dataverzameling. De samenvatting omvat alle geziene slides + eigen notities + oplossingen van oefeningen gezien tijdens de les. Prof. E. Breugelmans
KU Leuven / Handelswetenschappen / Onderzoeksmethodensamenvatting deel levensmiddelentechnologie 1ste semester 1ste jaar VDK van docent Nathan Van Der Eecken, 73 pagina's
Hogeschool Gent / Voedings en Dieetkunde / levensmiddelentechnologie, additieven en verpakkingensamenvatting deel additieven en verpakkingen 1ste semester van 1ste jaar VDK door docent An Vandenhaute, 90 pagina's
Hogeschool Gent / Voedings en Dieetkunde / levensmiddelentechnologie, additieven en verpakkingeneen tabel met alle te kennen voedingsmiddelen en hun afgeleide plus uitleg, gesorteerd volgens de vaste kern. docent Sarah Blondeel, 1ste jaar 1ste semester
Hogeschool Gent / Voedings en Dieetkunde / levensmiddelenleer en wetgevingin dit document staan alle vergelijkingen tussen de voedingsmiddelen die te kennen zijn voor het examen. docent Sarah Blondeel 1ste jaar, 1ste semester
Hogeschool Gent / Voedings en Dieetkunde / levensmiddelenleer en wetgevingZeer nuttige samenvatting: microbiologie AP-Hogeschool 2018 schematische overzicht met de belangrijkste elementen omtrent bacteriën/ wormen
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde / microbiologie microbiologie 1Dit is een complete samenvatting van spijsverteringsstelsel dat werd behandeld in het vak Anatomie en Fysiologie. Zowel de powerpointpresentaties als de informatie uit het handboek is er in verwerkt. Duidelijk en helder geschreven met prenten en illustraties o...
Thomas More / Voedings en Dieetkunde / Anatomie en fysiologie Anatomie en fysiologie van de mensomvat samenvatting van de gastsprekers: -AIDS -Chronische langaandoeningen COPD -Refeeding syndroom -(Par)enterale voeding -Oncologie -Dementie -Decubitis -Parkingson omvat samenvatting van de gastsprekers: -AIDS -Chronische langaandoeningen COPD -Refeeding sy...
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde / Klinische diëtitiekSamenvatting van hoofdstuk 1 uit het boek 'Leefstijlcoaching: kernvragen bij gedragsverandering'.
Odisee / Voedings en Dieetkunde / Gesprekstechnieken & Coaching Leefstijlcoaching kernvragen bij gedragsveranderingBeknopte samenvatting basis chemie, omvat info over; fasetoestand stoffen, stofeigenschappen, soorten chemische reacties, atomen, moleculen, naamgeving,..
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde / chemieSamenvatting biomedische wetenschappen Bevat; -Immunologie (lymfestelsel, ontstekingen, afweersysteem, soorten antigenen, allergie, intolerantie, beschrijving van enkele pathologieën, HIV) -Farmacologie
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde / BiomedischeSamenvatting farma/medicatie (biomedische) bij bepaalde gezondheidsaandoening; -BIJ CARDIOVASCULAIRE AANDOENINGEN -BIJ ONTSTEKING EN BEHANDELING VAN PIJN -BIJ MAAGPROBLEMATIEK -PSYCHO- EN NEUROFARMACA. Onderverdeeld per soort medicatie, met uitleg van werkin...
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde / FarmacaSamenvatting cursus 2016-2017. Bauwens M. & Aerts I. Geschreven o.b.v. de cursus en aantekeningen + examenvragen in het achterhoofd. Samenvatting van De Actieve Voedingsdriehoek = ook verkrijgbaar.
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde / Voedingswetenschappen 2 Cursus voedingswetenschappenBiochemie, opleiding voeding en dieetkunde Omvat uitwerking van vragen over uiteenlopende thema's (eiwitten, aminozuren, energie, katabolisme, refeeding syndroom, regeling ph,..)
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde / biochemieSamenvatting van het boek Actieve Voedingsdriehoek, op basis van de te kennen leerstof voor de tussentijdse toets en examen juni 2017.
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde / Voedingswetenschappen 2 De Actieve VoedingsdriehoekOefenvragen ter voorbereiding van het examen microbiologie. Vele van deze vragen werden effectief op het examen gesteld.
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde / microbiologie levensmiddelen hygine14pagina's met verschillende soorten vragen (+antwoord) ter voorbereiding op het examen microbiologie.
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde / voeding, voeding en dieetkunde, microbiologie, micro biologie, micro-biologie, levensmiddelenhygieneHierbij een uitgebreide en duidelijke samenvatting van het boek 'Dit is onderzoek!' van Ben Baarda. In deze samenvatting vind je een uitwerking van alle relevante begrippen uit het boek, de colleges en de kennisclips. Ik heb een aantal handige overzichten en g...
Hogeschool van Amsterdam / Sociaal Juridische Dienstverlening / Onderzoeksmethoden Dit is onderzoek!Enkele oefeningen (zonder antwoorden) op organische verbindingen
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde /Proef vragen over peptiden, eiwitten in het membraan, DNA, RNA
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen / Voedings en Dieetkunde / biochemieSamenvatting van het boek Praktijkonderzoek in zorg en welzijn hoofdstuk 1-6 en 9. Het verslag is geschreven in volzinnen en kent de belangrijkste informatie van het boek. Ook zijn er in de samenvatting tabellen toegevoegd gehaald uit het boek. Op deze manier ...
NHL Stenden Hogeschool / Pedagogiek / Onderzoeksmethoden Praktijkonderzoek in zorg en welzijn