- Je bekeek:Voeding en Dietetiek - Propedeuse P2 Samenvatting Gezond leven I 2016 - 2017
- Geüpload door:kimvanoirschot
- Studie: HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek /
- 55 pagina's 1 downloads
Onderwerpen: zelfmanagement, depressie bij diabetes, therapietrouw, ethische dilemma's, basisprincipes ethiek, dood, rouw- en verliesverwerking, dementie en afasie. Cijfer: 7,5
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / Sociale wetenschappenOnderwerpen: stress, zelfmanagement, hartrevalidatie, verslavingsziekten, stemmingsstoornissen (depressie), diabetes, therapietrouw, ethiek, nudging, mantel- en respijtzorg. Cijfer: 7,6
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / Sociale wetenschappenOnderwerpen: verzadigd vet en onverzadigd vet, zout en natrium, vis, plantensterolen, alcohol, keurmerken, zoetstoffen, vezels, lactose-intolerantie, brandend maagzuur. Cijfer: 7,6
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / Productleer & voedselbereiding en communicatieOnderwerpen: zink, fosfor, vitamine A, carotenoïden, vitamine E, antioxidanten. Cijfer: 7,5
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / VoedingsleerOnderwerpen: natrium, kalium, fytochemicaliën, alcohol, vitamine B1, magnesium. Cijfer: 7,6
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / VoedingsleerOnderwerpen: CVRM, hypertensie, diabetes type 2, obstipatie, diarree, PDS, lactose-intolerantie. Cijfer: 7,6
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / PathofysiologieOnderwerpen: diabetes type 1, ondervoeding, decubitus, oncologie, CVA, ziekte van Parkinson en dementie. Cijfer: 7,5
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / DieetleerAlle behandelde vakken in deze OWE komen aan bod. Cijfer: 6,4
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek /Alle behandelde vakken in deze OWE komen aan bod. Cijfer: 9,0
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek /Onderwerpen: gespreksvaardigheden, stages of change, motiverende gespreksvoering (MGV), gezichtspunt van de patiënt, ziektespecifieke drink- en sondevoeding. Cijfer: 7,5
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / Productleer & voedselbereiding en communicatieOnderwerpen die in deze samenvatting aan bod komen zijn: EBP, betrouwbaarheid, validiteit. Cijfer: 7,5
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / OnderzoekOnderwerpen: PICO, resultaten kwalitatief en kwantitatief onderzoek, rapporteren. Cijfer: 7,6
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / OnderzoekOnderwerpen: diabetes type 1, ondervoeding, decubitus, oncologie, CVA, ziekte van Parkinson, dementie. Cijfer: 7,5
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / PathofysiologieOnderwerpen: CVRM, hypertensie, diabetes type 2, obstipatie, diarree, PDS, lactose-intolerantie. Cijfer: 7,6
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / DieetleerOnderwerpen: sporters, COPD, ondervoeding, zwangerschap, kinderen met overgewicht, ouderen en osteoporose. Cijfer: 6,6
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / DieetleerAlle behandelde vakken in deze OWE komen aan bod. Cijfer: 7,0
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek /Onderwerpen: copingstrategieën, positieve gezondheid, stress, biopsychosociaal model, therapietrouw, zelfmanagement. Cijfer: 7,2
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / Sociale wetenschappenOnderwerpen: leertheorieën, ontwikkelingspsychologie van kinderen, ontwikkelingspsychologie van volwassenen en ouderen. Cijfer: 6,6
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / Sociale wetenschappenOnderwerpen: dieetbehandeling, behandeldoelen, structuur in het gesprek, motiverende gespreksvoering (MGV), evidence based diëtetiek, anamnese- en behandelbeslisboom, ICF, sondevoeding. Cijfer: 7,2
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / Productleer & voedselbereiding en communicatieOnderwerpen: sport- en hersteldranken, maaltijden bij wedstrijdsporters, drinkvoeding, flesvoeding, baby- en kindervoeding, energiedranken. Cijfer: 6,6
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / Productleer & voedselbereiding en communicatieOnderwerpen in deze samenvatting: interviews, focusgroep, observatie, actie-onderzoek. Cijfer: 7,2
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / OnderzoekOnderwerpen in deze samenvatting zijn: onderzoeksmethoden, voedselconsumptieonderzoek, gedragsonderzoek, toetsende statistiek (SPSS). Cijfer: 6,6
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / OnderzoekOnderwerpen die in deze samenvatting aan bod komen: foliumzuur, vitamine B12, vitamine K en vocht. Cijfer: 7,2
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / VoedingsleerOnderwerpen: koolhydraten, eiwitten, vitamine B6, vetten, energie- en ketonzuurmetabolisme, vitamine D, calcium. Cijfer: 6,6
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / VoedingsleerOnderwerpen: ziekte van Crohn, Colitis ulcerosa, levercirrose, acute en chronische pancreatitis, heelkunde, sondevoeding en parenterale voeding, hartfalen. Cijfer: 7,2
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / Pathofysiologie