Studiebot antwoord

Stel een vraag ›
 
Vraag gesteld door: Rosa Benya - 6 maanden geleden

Herschrijf de volgende tekst: Dochter heeft haar moeder gevraagd om hulp bij het verminderen van de tijd die ze met haar stiefvader doorbrengt, omdat ze merkt dat zijn gedrag haar sterk benvloedt. Er zijn al gesprekken gevoerd met de stiefvader over zijn gedrag tegenover N. waarbij hij aangeeft dat hij soms moeite heeft om zijn gedrag onder controle te houden. Hij heeft beloofd te proberen geen ruzie te maken wanneer de kinderen aanwezig zijn.
Tijdens onze gesprekken heeft de dochter me verteld dat ze niet langer wil deelnemen aan de bezoekmomenten met haar stiefvader. Ze is van mening dat alleen haar zusjes en broertje naar hun vader zouden moeten gaan. Ik heb de moeder gevraagd of ze zou kunnen overwegen om een oplossing te vinden voor deze situatie. De moeder erkent dat haar dochter N. lijdt onder het gedrag van haar stiefvader. Ze heeft gemerkt dat hij N. anders behandelt dan haar zusjes en broertje, en ze heeft het gevoel dat hij N. niet mag. De stiefvader besteedt veel meer aandacht aan de andere kinderen en geeft hen regelmatig cadeautjes, terwijl N. wordt overgeslagen. Dit maakt N. erg verdrietig, en de moeder beseft hoeveel stress en spanning dit bij haar dochter veroorzaakt. Samen met N. en de begeleidsters wil ze nu nadenken over hoe ze dit probleem kunnen aanpakken en de situatie verbeteren voor N.

. De tekst moet geschreven zijn in de Nederlandse taal. De tekst moet in onbeperkt aantal woorden geschreven zijn.

Antwoord gegenereerd door AI Antwoord rapporteren

Stel een studievraag en wij proberen hem zo goed mogelijk te beantwoorden.

Stel een vraag
 
Inloggen via e-mail
Nieuw wachtwoord aanvragen
Registreren via e-mail
Winkelwagen
  • loader

Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items! Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items!

Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items!

loader

Ontvang gratis €2,50 bij je eerste upload

Help andere studenten door je eigen samenvattingen te uploaden op Knoowy. Upload ten minste één document en krijg gratis € 2,50 tegoed.

Upload je eerst document