Leg mij uitgebreid het volgende onderwerp uit: ik moet koken met in gebruik van de HACCP. ik heb al gekookt voor 4 mensen gekookt.
foto is gemaakt met de boodschappen: kabeljauw schijf vers van de handelaar , groenten, slablaadjes, zeekralen, citroen, paprika.
heb handschoenen gebruik, schort, haar is gebonden, snijplanken met kleuren gebruik voor de desbetreffend, vis is gebakken , groenten zijn klaargemaakt, na het koken alles weer netjes afgeruimd bij de aanrecht, tafel is gedekt met sfeer en daarna weer alles in de afwas gedaan en weer netjes opgeruimd.
kan er je mij uitleggen of een voorbeeld geven hoe ik een verslag moet maken en op de powerpoint plaatsen? De uitleg moet geschreven zijn op het niveau van de Universiteit.
Stel een studievraag en wij proberen hem zo goed mogelijk te beantwoorden.
Stel een vraagStel een studievraag en wij proberen hem zo goed mogelijk te beantwoorden.
Stel een vraag