Studiebot antwoord

Stel een vraag ›
 
Vraag gesteld door: Rosa Benya - 1 week geleden

Herschrijf de volgende tekst: Raadselachtigheid
Clint komt erg boos naar de inloop, ik zie haar ogen alle kanten opgaan. Ze blijft heen en weer lopen. Terwijl ze heen en weer loopt, vertelt ze me dat ze na een lange zoektocht naar haar Duitse vader er nu achter is gekomen dat hij niet meer leeft, ze heeft hem nog nooit ontmoet. Ze roept dingen als: Hoe kan ik nou ooit weten of ik op hem lijk? hoe hij praat, hoe hij eruitziet?
Ze begint nu echt stampend rond te lopen. Antwoord op haar vragen heb ik niet. Ik vertel haar dat ik zie dat ze erg boos en verdrietig is. Ik geef aan dat het ook een erge teleurstelling is, als je zolang hebt gezocht, en hij dan al overleden blijkt te zijn. Ze gaat dan nog harder stampen en huilen. Ze zegt dan: ik zou zo graag iets helemaal kapot willen maken.
Nou zeg ik, als dat helpt om even je woede en frustratie kwijt te kunnen. Ik heb van het weekend het bed van mijn dochter uit elkaar gesloopt, voor het afvalpunt, zullen we kijken of we die nog even in kleinere stukjes kunnen stampen?
Ja, zegt ze. We gaan naar buiten en 1 voor 1 haal ik de planken uit mijn bus, en leg ze tegen de stoepranden aan en clint stampt er zo hard als ze kan plank voor plank helemaal kapot.
Daarna gaan we naar binnen en gaan we een kop theedrinken. Tijdens ons kopje thee, was haar hoofd weer rustig en zei ze: ik denk dat ik de handtekening van mijn vader op mijn arm ga tatoeren. Ze heeft diezelfde dag nog een afspraak bij de tattooshop gemaakt.
Doordat ik haar eerst de ruimte gaf om al haar frustraties te uiten, kon zij later op een symbool komen om alsnog haar vader die ze nog nooit ontmoet heeft te kunnen herdenken.
Feedback:
. De tekst moet geschreven zijn in de Nederlandse taal. De tekst moet in onbeperkt aantal woorden geschreven zijn.

Antwoord gegenereerd door AI Antwoord rapporteren

Stel een studievraag en wij proberen hem zo goed mogelijk te beantwoorden.

Stel een vraag
 
Inloggen via e-mail
Nieuw wachtwoord aanvragen
Registreren via e-mail
Winkelwagen
  • loader

Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items! Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items!

Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items!

loader

Ontvang gratis €2,50 bij je eerste upload

Help andere studenten door je eigen samenvattingen te uploaden op Knoowy. Upload ten minste één document en krijg gratis € 2,50 tegoed.

Upload je eerst document