Studiebot antwoord

Stel een vraag ›
 
Vraag gesteld door: Rosa Benya - 2 weken geleden

Herschrijf de volgende tekst: Raadselachtigheid
K is een vrouw van 27 jaar oud en zij is op de vrouwenopvang van wege partnergeweld. mevrouw is 5 jaar geleden getrouwd met haar man. Sindsdien ervaart mevrouw veel geestelijk geweld, en er is ook sprake van fysieke geweld. (zie bijlage 2 voor de verwerkingsopdracht). Mevrouw heeft in het verleden alcohol problemen gehad.
K is van oorsprong een spontane, vrolijk vrouw die graag in contact is met haar mede clinten. Dit maakt dat zij voortdurend op de groep aanwezig is. Ook is K erg gedreven wat betreft haar toekomstig doelen, aangezien zij deelneemt aan alle activiteiten en haar afspraken allemaal nakomt. Echter kwam hier abrupt een einde aan! van de een op de andere dag zat k huilend en radeloos in de gezamelijke ruimte . Ik besloot om haar rustig te naderen, waarna ik vroeg hoe het met haar ging en of ze het er even over wilde hebben. Ik wilde namelijk present zijn (Baart, 2000). K was echter ontroostbaar en had geen behoefte aan gesprek, waarna ze naar haar kamer ging. Nadat ik haar even alleen had gelaten besloot ik toch om weer te gaan kijken bij K. k lag in haar bed onder haar dekens te huilen. K schreeuwde : laat mij met rust. ze was zichtbaar emotioneel en overstuur. Voordat ik wegging besloot ik toch om te vragen of ik iets voor haar kon betekenen. K gaf aan dat haar ex-man haar heeft laten weten dat ze nooit haar dochter mag zien. Ook zei ze dat haar ex-man op dit moment in haar kamer stond en haar uitlachte, omdat zij aan het huilen was. Op dat moment besefte ik dat haar ex-man ontstaan is vanuit een waan (Blanken et al., 2017), aangezien er niemand anders in haar kamer aanwezig was. Dit was voor mij heel raadselachtig (Vosselman & Van Hout, 2016), aangezien ik haar ex-man niet waarnam.
. De tekst moet geschreven zijn in de Nederlandse taal. De tekst moet in onbeperkt aantal woorden geschreven zijn.

Antwoord gegenereerd door AI Antwoord rapporteren

Stel een studievraag en wij proberen hem zo goed mogelijk te beantwoorden.

Stel een vraag
 
Inloggen via e-mail
Nieuw wachtwoord aanvragen
Registreren via e-mail
Winkelwagen
  • loader

Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items! Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items!

Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items!

loader

Ontvang gratis €2,50 bij je eerste upload

Help andere studenten door je eigen samenvattingen te uploaden op Knoowy. Upload ten minste één document en krijg gratis € 2,50 tegoed.

Upload je eerst document