Studiebot antwoord

Stel een vraag ›
 
Vraag gesteld door: Rosa Benya - 4 weken geleden

Herschrijf de volgende tekst: In deze inleiding zal ik mijzelf en mijn werk bij Stichting Arosa - Perspectief introduceren en uitleggen wat mijn rol is als groepswerker binnen deze organisatie. Daarnaast zal ik beschrijven hoe mijn werk zich de afgelopen periode heeft ontwikkeld en hoe ik mijn persoonlijke groei en ontwikkeling heb kunnen inzetten om mijn werk als groepswerker te verbeteren.
Ik ben Hanan en werk al 18 jaar bij Stichting Arosa - Perspectief als groepswerker. Deze organisatie biedt hulp en opvang aan vrouwen, kinderen en mannen die te maken hebben met huiselijk geweld en kindermishandeling. Als ketenpartner in de aanpak van huiselijk geweld en kindermishandeling in de centrumgemeente Rotterdam, zet Arosa - Perspectief zich in voor het bieden van veiligheid en bescherming bij geweld in afhankelijkheidsrelaties. De focus ligt op het voorkomen en duurzaam stoppen van huiselijk geweld en kindermishandeling.
Sinds ik het profiel Jeugd heb gekozen, ben ik mij gaan richten op de kinderhulpverlening. Ik begeleid casussen op de ambulante woonvorm en op de crisislocatie, waarbij ik mij voornamelijk richt op kinderen van nul tot achttien jaar oud. Deze kinderen zijn getuige geweest van huiselijk geweld en zijn vaak zelf slachtoffer van kindermishandeling.
. De tekst moet geschreven zijn in de Nederlandse taal. De tekst moet in onbeperkt aantal woorden geschreven zijn.

Antwoord gegenereerd door AI Antwoord rapporteren

Stel een studievraag en wij proberen hem zo goed mogelijk te beantwoorden.

Stel een vraag
 
Inloggen via e-mail
Nieuw wachtwoord aanvragen
Registreren via e-mail
Winkelwagen
  • loader

Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items! Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items!

Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items!

loader

Ontvang gratis €2,50 bij je eerste upload

Help andere studenten door je eigen samenvattingen te uploaden op Knoowy. Upload ten minste één document en krijg gratis € 2,50 tegoed.

Upload je eerst document